Şimdi Ara

Blizzard'dan özür :)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen ki mesajımı okuyanlar hatırlar , birisiyle tartısmak amacıyla actıgım lvl 1 charlar blizzard tarafından ''gold spammer'' olarak algılanmıs ve accountu ''involvement in online trading activities'' sebebiyle SÜRESİZ banlamıslardı.

Blizzard'dan olayı butun cıplaklıgıyla anlatan mailime 3 gün sonra cevap geldi.

Greetings,

We are writing to inform you that, after a careful investigation of your account closure, we have agreed to remove the permanent suspension of your account from the World of Warcraft servers.

This change has already been put into effect, and your account should again be available for play shortly.

Aynı duruma düşen arkadaslar olursa olayı oldugu gibi anlatıp yollasınlar.Neyseki cok beklemeden geldi acc herşeyiyle:)

Buarada hakettin hakettin diye bagıran arkadaslar wardı onlarada burdan cok güzel bir cevap oldu ahah

• hakettin
  • farketmez, yaptığının karşılığı banlanmaktı, şanslısın ki küfrettiğin adam ss alıp yollamamış

bi de pişkin pişkin gülüyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orc123456 -- 13 Şubat 2010; 22:22:24 >
  • Niye Buradan Özür Diliyorsun ki
  • Ben oyuna girince 1 lvl farklı farklı charlardan sayıp söveyim. O zaman :)
  • Hala haksızsın..
  • Neden bize bir cevap olsun bu anlamadım.. Blizzard heralde bir adamı başka birisine küfür etti diye süresiz banlamaz. Bunu anlatınca banı geri çekmeleri normal. Bizim desteklediğimiz yaptığın yanlışın bir şekilde cezalandırılmasıydı, ban alman değil. Genel düşün biraz özele inme. Yazdığın yazılardı üslup, tavır zaten yok yere hır çıkartıp bunu iş sanan bir insan profili canlandırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elemriel -- 14 Şubat 2010; 0:13:23 >
  • la adama bak ya ne yuzssuz sun adam kufur eder sonra kalkmıs kendişsini su ustune cıkarır senin gibiler sayesinde oyun da butun turklerin adı cıkmıs.bi de kalkmıs diyoki size guzel cevap olmus tobe tobe kufur edip de ovurnen bi adam ilkez goruyom
  • Ahaha ne kadar tahammülsüz insanlarsınız.Ben öyle bir durumda bu şekilde mail atarak durumu izah edip bandan kurtulabileceginizi söylüyorum.

Ben haklıyım diye acmadımki konuyu :) Ben bu durumdan nasıl sıyrılabilirim gold spammer olmadıgımı nasıl ispatlarım diye actım.

Sonucuda size aktardım.
    Hala yargılamakla ugraşıyosunuz ne zavallı hareketler bunlar yahu :)

Bu başlıgı acmaktaki tek sebebim , aynı duruma düşen , yanlış anlaşılan arkadasların acc lerini geri almalarına yardımcı olmaktır.

Post kasmak icin cevap atmayınız teşekkürler
  • senin yazında sadece milletin aklına takına ben adamlara fuck gay felan diyom demen yoksa gerisi ilgilendirmez milleti resmen kufur ediyom hosuma gidiyo gibi bi durum oldu ni guluyon anlamıyom senin gibiler yuzunden bayanlar rahat oynayamıyo bilmem anlatabildimmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: midnightz

Buarada hakettin hakettin diye bagıran arkadaslar wardı onlarada burdan cok güzel bir cevap oldu ahah

Kanka bir kop git hadi ya.. O kadar da masum değildi konuyu açmandaki neden.. Saçma sapan gelip de burda "bir oalyı çözdüm ve bilgilendirmek için konu açtım" edebiyatı yapma.. Gold seller olmadığı halde gold seller damgası yiyerek ban alan herkes zaten ilk olarak mail açar.. Bunun başka çözümü var mıdır? Napabiliriz başka, format mı atacağız sanki ? Yeni bir şey bulmuş da yardım edermişsin gibi triplere girmene gerek yok. Madem insanları bilgilendirmek için açtın adam gibi söyle. Yok yere gelip de laf sokma çabalırna girme. Kalkmışsın adama küfür etmişsin, türkler hakkında edindikleri kötü izlenime bir katkı da bulunmuşsun, sonra da gelip ne yapsaydım sussamıydım falan gibi enteresan laflar söylüyorsun. Okthxbye

Ayrıca Blizzard'ın attığı mailin tamamı buysa senden özür diledikleri falan da yok haberin olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elemriel -- 14 Şubat 2010; 2:56:59 >

• bunu haketmemişsin işte
  • Ne olmuştu ki arkadaşa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: barboSSa.

bunu haketmemişsin işte

^this
  • quote:

Ahaha ne kadar tahammülsüz insanlarsınız.Ben öyle bir durumda bu şekilde mail atarak durumu izah edip bandan kurtulabileceginizi söylüyorum.

Ben haklıyım diye acmadımki konuyu :) Ben bu durumdan nasıl sıyrılabilirim gold spammer olmadıgımı nasıl ispatlarım diye actım.

Sonucuda size aktardım.

Bu başlıgı acmaktaki tek sebebim , aynı duruma düşen , yanlış anlaşılan arkadasların acc lerini geri almalarına yardımcı olmaktır.

Sende bunu yedin?
  • quote:

Ahaha ne kadar tahammülsüz insanlarsınız.Ben öyle bir durumda bu şekilde mail atarak durumu izah edip bandan kurtulabileceginizi söylüyorum.

Sonucuda size aktardım.

Amacın yardımcı olmaksa niye sana haksızsın diyen arkadaşlara buda cevap olsun deyip sırıtıyorsun?.Seni haklımı yapıyor bu?.Yardım etmekse amacın zaten yazmazsın.Kendini kandırırsın anca böyle işte.Keşke adam ss alsaymışda o zaman görürdün ahah ı.

• Tamam sensin.Şimdi daha yakışıklı oldun.
  • post kasıcam kral olucam ahahaha
  • serverlarınızı nicklerinizi söyleyinde size bi ugrarım ben
  • quote:

serverlarınızı nicklerinizi söyleyinde size bi ugrarım ben

Aynı espiriyi satma ya, hadi baş baş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.