Şimdi Ara

Blizzard'ın yeni oyunu Hearthstone: Heroes of Warcraft (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.015
Cevap
11
Favori
37.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün bi priest 4 canı varken ( kendisinin ) 28 can 28 ataklı minionu ile tek attı bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkharin

bugün bi priest 4 canı varken ( kendisinin ) 28 can 28 ataklı minionu ile tek attı bana

Çok bilinen bir kombo o artık. 7hp li minion atıyorsa o hemen ölmeli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuke General

quote:

bugün bi priest 4 canı varken ( kendisinin ) 28 can 28 ataklı minionu ile tek attı bana

yav nerden yediğimi şaşırdım hacı

• Arkadaşlar bende üye olmaya çalıştım ama ilk önce bişi indirip kurmamız gerekiyormuş.işte onuindirdim ama ddaha sonra System information gönderilemedi diyor ve uygulama açılmıyor yardım edecek olursa çok teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: ulaswin

Arkadaşlar bende üye olmaya çalıştım ama ilk önce bişi indirip kurmamız gerekiyormuş.işte onuindirdim ama ddaha sonra System information gönderilemedi diyor ve uygulama açılmıyor yardım edecek olursa çok teşekkürler

Yav yardım edecek yok mu? Oynamak istiyorum heartstone

• quote:

quote:

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheB0SS -- 26 Aralık 2013; 16:01:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheB0SS

quote:

quote:

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Arda ML

Valla fazlaysa talibim , aramıyorum değil
  • Arkadaşlar bu baron geddon iyi bir legendary mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Zven Kruspe -- 27 Aralık 2013; 16:59:09 >
  • Bugun key edindim ve şevkle oyuna başladım. yeni başlayanlar için önerileriniz ve yardımlarınıza açığım :)
    ilk bilinmesi gerekenler deste yapmak için nelere dikkat edilmeli. bunlarla ilgili bağlantı bile paylaşırsanız kendim bi araştırma yaparım. iyi forumlar herkese ^^
  • Elinde fazla keyi olan :)) PM!..
  • Arenada 0-3 yaptıktan sonra çıkan deckten ilk legendary kartım olan Alexstrasza'i çıkardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Richard Zven Kruspe

Arkadaşlar bu baron geddon iyi bir legendary mi ?

http://wow.joystiq.com/2013/12/13/hearthstone-rating-the-legendary-cards/

Şurada her kart için yorumlar var ve bence güzel de yorumlamışlar. Baron için yorum: Excellent disenchant fodder.
  • Konu pek bi hareketsiz geldi. Arkadaş birkaç sorum var yeni başlayanlar için para kazandığımız gold lar ile deste açmakmı yoksa arenaya gitmekmi önemli ? arena bize ne gibi + lar sağlar ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kobrakai

Konu pek bi hareketsiz geldi. Arkadaş birkaç sorum var yeni başlayanlar için para kazandığımız gold lar ile deste açmakmı yoksa arenaya gitmekmi önemli ? arena bize ne gibi + lar sağlar ??

Arena bence her türlü daha iyidir. Arena'dan 0 winle ayrılsan bile bir deste verir sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carrier has arrived

quote:

Konu pek bi hareketsiz geldi. Arkadaş birkaç sorum var yeni başlayanlar için para kazandığımız gold lar ile deste açmakmı yoksa arenaya gitmekmi önemli ? arena bize ne gibi + lar sağlar ??

Arena bence her türlü daha iyidir. Arena'dan 0 winle ayrılsan bile bir deste verir sana.

anladım. bide crafting mod hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz ? pek nettede bilgi bulamadım. tam olarak nedir ne işe yarar verimlimidir, riski varmıdır vb.... ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Carrier has arrived

quote:

anladım. bide crafting mod hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz ? pek nettede bilgi bulamadım. tam olarak nedir ne işe yarar verimlimidir, riski varmıdır vb.... ?

crafting mod sahip olduğun kartları disenchant , sahip olmadığın kartları craft etmene yarar.

şu sayfa da en altta oranları yazıyor.

http://hearthstone.gamepedia.com/Crafting

crafting ekranına girip kartlara sağ tıkladığın da kendin de görebilirsin. 2 den fazla olan kartları disenchant etmek şart zaten. onun için de mass disenchant butonu koymuşlar uğraşmamak için.

• Kobrakai kullanıcısına yanıt
    3 winden aşağı alıyorsan arena zararlı. 3 win = deste almak. 3winden fazla alıyorsan arena daha karlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokg

3 winden aşağı alıyorsan arena zararlı. 3 win = deste almak. 3winden fazla alıyorsan arena daha karlı.

150 gold verip arenaya girdiğimizden kaç maç yapıyoruz peki ?
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.