Şimdi Ara

Blizzard'ın yeni oyunu Hearthstone: Heroes of Warcraft (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.015
Cevap
11
Favori
37.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: turexx

quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

arkadaş bu nedir ya. 28can+4 armorum vardı. rakibin ise sadece ama sadece 4 canı kalmıştı oyunu garanti aldım diye sevinirken bi legendary attı feleğim şaştı. adamın canı 15 e fırladı herosu değişti 6/6 minion bırakma yeteneği geldi ve silah geldi eline.zaten onca şeyi görünce pes edicektim ama şansımı deniyeyim dedim ama nafile. ve daha ranked da 24. kademedeydim daha çok yeniyim yani. nasıl karşıma bukadar güçlü legendary karta sahip biri gelebiliyoki

Blizzard'ın yeni oyunu Hearthstone: Heroes of Warcraft

jarexxus 'u gosdugunde kac ben direk oyunu bitiriyorum başa cıkmak cok zor zamanıını harcamaya değmez

Priest ile oynarken canına okudum bir kaç tane jarexxus lu Warlock un.

Adamın 3 canı mı ne kalmıştı. Bu kartı yere koydu ve 15 e çıktı. Sorry falan dedi. Daha sonra 6-6 lık minon u açtı yanına bir iki tane daha 4-5 manalık minion koydu silahıyla da bana vurdu canım 11 olmuştu.

Bende ise yerde bir tek 1-7 özellikte ki taunt kartım vardı. Sıra bana geldi. Elimde 2 tane divine spirit(canı ikiye katlayan kart) vardı onları kullandım taunt un canı 28 e çıktı. Ardından İnner fire ile can ile saldırı puanını eşitledim kart oldu 28-28 :) bunu görünce adam oyundan çıktı direk :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord De Seis -- 24 Ocak 2014; 16:20:22 >

• bugün 4 defa 1 canı kalan adamlara yenildim. bitanesinde de kart kalmadı son bir kartı kaldı rakibin oyun bitti biticek yani öldürecem adamı 1 canı var benim 4 . adamın son kartı ne çıktı peki 4 damage vuran fireball. attı bana bitirdi oyunu direk
    ama şöyle söylüyeyim. o 4 adamın 3ü legendary kartla oyunu döndürüp beni yok etti. yoksa imkansızdı kaybetmem. sadece en son oynadığım kişi normal yoldan bitirdi işimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 24 Ocak 2014; 17:41:01 >
  • [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    Canım 25 karşımdakinin canı 3 iken kartım bitti bende dalgındım farketmedim maç gitti. Ragequit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekina

Canım 25 karşımdakinin canı 3 iken kartım bitti bende dalgındım farketmedim maç gitti. Ragequit.

Aynısı bana da oluyor
  • Bir zamanlar günlük bir tane görevi silip onun yerine yeni bir görev alma vardı, ne oldu ona ? Elime 5 hunter veya mage zaferi isteyen görev geldi, 8-9 oyun oynadım 2 sini kazanabildim sadece. Beceremiyorum hunterle oynamayı, yapmazsamda o görev orada sonsuza kadar kalacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ywizzle

Bir zamanlar günlük bir tane görevi silip onun yerine yeni bir görev alma vardı, ne oldu ona ? Elime 5 hunter veya mage zaferi isteyen görev geldi, 8-9 oyun oynadım 2 sini kazanabildim sadece. Beceremiyorum hunterle oynamayı, yapmazsamda o görev orada sonsuza kadar kalacak.

Bende yapamıyorum artık kaldırdılarmı acaba o olayı 40 lık quest geliyordu x e tıklayınca 100 gold veren quest geldiği çok oldu.
  • Merhaba oyuna daha 2 gün önce başladım şu anda warior,mage,rogue,warlock ve druid açık öncelikle hangisi ile oynamalıyım 2. olarak casual mı oynamalıyım pratice da lvl mı kasmalıyım ?
  • 1 canım kalmıştı, rakibin ise 2 canı vardı. rakibin masasında 4-5 tane kart vardı benim masamda 2 kart vardı biride 2/1 lik öldüğünde rakibe 2 damage vuran goblindi. oyun bitti kaybettim diyodum, rakip artistlik olsun diye masadaki kartlarıma saldırdı birini öldürdü sonra dikkat etmediği için gobline vurdu ve boom kaybetti maçı oysaki tek istediği güç gösterisi yapmaktı bianlık hırsının kurbanı oldu.
    buarada rakibim magedi. yani 1 vuran alev topunu atsa yine alıyodu oyunu garanti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 25 Ocak 2014; 16:06:52 >
  • oyuna yeni başladım anlayan birileri ekleyebilirmi yardım amaçlı. bikaç konuda feyz almam lazım

email Neltharion.v@gmail.com
  • Androit'e çıkar mı ki acaba :)
  • Ben cok hevesliyim ama free 2 play ve paranin fark yapmadığı bir oyun mu? Lol aralarında oynarım diyorum. Ayrıca wow bilmeye gerek var mi? Kanser olunacak durum var mi? Babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Playinq

Ben cok hevesliyim ama free 2 play ve paranin fark yapmadığı bir oyun mu? Lol aralarında oynarım diyorum. Ayrıca wow bilmeye gerek var mi? Kanser olunacak durum var mi? Babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi?

Bilmene gerek yok . kanser etmez . paranin etkisi çok az hissetmezsin bile doğru düzgün

• quote:

Ben cok hevesliyim ama free 2 play ve paranin fark yapmadığı bir oyun mu? Lol aralarında oynarım diyorum. Ayrıca wow bilmeye gerek var mi? Kanser olunacak durum var mi? Babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi?

Ben de öyle aralarda oynarım diye başladım, bunun yüzünden lolü bıraktım Wow ile bir alakası yok, ben de bilmeyerek başladım, halen de bilmiyorum gerçi. Kanser olma ihtimalin var bence. Mesela 20 tur boyunca eline gelmeyen kart son 7 kart kala en çok ihtiyacın olacağı zaman yine gelmez. Sonraki tur da gelmez, sonrakinde de gelmez, sonra oyunu kaybedersin. Böyle kanser olursun en fazla.

Paranın etkisi var ama o kadar parası olan insan yoktur. Parayla istediğini değil, istediğini alma şansını artırıyorsun. Oyundaki en iyi kartlardan birini almak için garanti hesapla 40 paket yani 50 euro ödemek lazım. O kartlardan güzel bi deste için 8-10 tane almak istese 400-500 euro ödemesi lazım. En kötü ihtimal tabiki bu, ama sonuç olarak aynı anda başladığın bir adam oyuna bi 300 euro yatırarak seni ezebilir, evet

Tabi ki bu kadar parayı 100 kişiden 2-3 kişi anca verir. Daha az miktarda verilen para garanti bir öne geçirme yapmaz. O 2-3 kişi sayesinde de diğer 97-98 kişi oyunu ücretsiz oynayabiliyor, teşekkür etmek lazım

• gokg kullanıcısına yanıt
    Anladım ben lolu bırakmam da aralarda oynarım da telefonda takılıyorum su aralar kart oyunu indirdim sardı beni baya bunun babası heartstone diye bi sorayım dedim sağol bilgilendirme icin

• quote:

Anladım ben lolu bırakmam da aralarda oynarım da telefonda takılıyorum su aralar kart oyunu indirdim sardı beni baya bunun babası heartstone diye bi sorayım dedim sağol bilgilendirme icin

Önemli değil
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.