Şimdi Ara

Blizzard'ın yeni oyunu Hearthstone: Heroes of Warcraft (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.015
Cevap
11
Favori
37.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alidinc06

quote:

Orijinalden alıntı: Fujitora

Beyler bu sınıfları açmak için birşey yapmak gerekiyor mu? Ben sadece Warrior açamadım.Baya oynuyorum.Bol bol casual,ranked falan giriyorum ama açılmadı bir türlü.Ranked'da 20.sırayada yükseldim.Güzel oynuyorum gibi ama sadece Paladinle.

Ayrıca gold kasmak zormuş ya.Zaten paket açıncada sadece 1 tane rare çıkıyor.Gerisi patates.

Paket açma direk arenaya gir bence deck arenadanda geliyor üstüne 3 4 oyun alırsan karlı bile çıkıyorsun kalan goldunuda veriyor hemde atraksiyon oluyo öyle

Girdim de beceremedim. 1 oyun alabildim sadece.Onda da paket geldi.Gerçi epic bir kart çıktı paketten ama yinede goldlar yalan oldu.Kasması çok zor cidden.Hero seçmede Paladin olsaydı iyi tokatlardım milleti ama yoktu.

3 maç yerine her kazandığımız maçta gold gelseydi çok daha güzel olurdu.

• Fujitora kullanıcısına yanıt
    Oyunda yeterince tecrübe kazanmadan arenaya girme zarar edersin. Önce pack al, tüm basic cardları aç oyun bi otursun kafanda.
  • direk arena yapmak pack almaktan daha mantıklı. ihtiyacın olan tecrübeyi kazanabileceğin, klaslarla oynamayı, deck dizmeyi öğrenebileceğin en iyi yer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elsewiir -- 21 Ocak 2014; 22:57:09 >
  • Arkadaşlar oyun open beta olmuş. Ama amerikada. Herhalde yarına avrupada da open betaya geçilir. Keyi olmayıp hemen oyuna dalmak isteyenler amerikaya girebilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yûiji

Arkadaşlar oyun open beta olmuş. Ama amerikada. Herhalde yarına avrupada da open betaya geçilir. Keyi olmayıp hemen oyuna dalmak isteyenler amerikaya girebilirler.

keyi nasıl alıcam peki ?
  • günlük max nekadar gold kazanabiliyoruz toplamda ve nasıl tam olarak?
    daha bugün oynamaya başladım ama aklıma takıldı ona göre devam edicem oynamaya. internette baktım birazda pek anlayamadım. ilk 3 win e 10 gold veriyomuş bide dailyler varmış. bu dailylerde 40 gold falan veriyomuş ama kaçtane daily yapabiliyoruz çözemedim. günlük max 100 gold sınırı var deniyo ama bi daily ve ilk 3 win goldu toplam 50 gold ediyo. nerde bi hesap yanlışı yapıyorum. acaba bu dailyler kaçkere yapılabiliyo. kısaca özetleyebilecek biri varmı.
  • nası bi şanstır anlamadım. aynı maç içinde adam ysera ancestral healing earth elemental'ımı kopyaladı. ysera attığım zamanda mc ile aldı 30 kart var abi destemde niye hep en güçlülerini almak zorunda bu priest.
  • [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    Adı üstünde daily, günde bi kere yapabiliyosun Her gün 40 veya 60 altınlık bir görev gelir. Ayrıca her 3 galibiyette 10 altın alırsın. Günlük görevlerden en fazla 3 tanesini yapmadan elinde tutabilirsin, 4.sünün gelebilmesi için bi tanesini bitirmelisin.

Ayrıca arena sonucunda da ödül olarak altın alabiliyorsun. Bunların dışında bildiğim kadarıyla oyunda altın kazanmanın yolu yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

günlük max nekadar gold kazanabiliyoruz toplamda ve nasıl tam olarak?
    daha bugün oynamaya başladım ama aklıma takıldı ona göre devam edicem oynamaya. internette baktım birazda pek anlayamadım. ilk 3 win e 10 gold veriyomuş bide dailyler varmış. bu dailylerde 40 gold falan veriyomuş ama kaçtane daily yapabiliyoruz çözemedim. günlük max 100 gold sınırı var deniyo ama bi daily ve ilk 3 win goldu toplam 50 gold ediyo. nerde bi hesap yanlışı yapıyorum. acaba bu dailyler kaçkere yapılabiliyo. kısaca özetleyebilecek biri varmı.

her gün 1 tane görev geliyor, 40 60 ve 100 goldluk görevler var, şansına hangisi gelirse. her ırkta aldığın 3 win için sana 10 gold veriyor.
  • anladım sağolun
  • Biraz şenlendirelim buraları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pend0s -- 22 Ocak 2014; 17:17:12 >
  • Bu practice modunda druid i bir turlu yenemedim.Hangi sinif ile druid karsisinda daha rahat dururum ?

Edit : Normal de karsima gelen druid i yendim deste acildi practice deki bot daha iyi oynuyor adamlardan :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richa -- 22 Ocak 2014; 20:48:43 >
  • Şu wrynn ne kadar saçma bir şeydi 30-7 kaldım adam canını doldurdu doldurdu taunt attı hiçbir şey yapamadım 0 12 oldu yneildim ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pend0s

Biraz şenlendirelim buraları

• key var mı arkadaşlar elinizde fazladan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yns1988

key var mı arkadaşlar elinizde fazladan?

Oyun amerika icin acik betada suan.Uyelik alip oynayabilirsin keye gerek yok.
  • bazen bu oyun ciddi anlamda orgazmik anlar yaşatabiliyor bu oyunların ikisi de arka arkaya geldi. druid ile olan oyunda ysera oynadı manipulat ile çaldım o da manip ile çalınca böyle bir tablo çıktı ortaya. sonra bir şekilde lightspawn'ı oyunda tutup bu şekilde bir tablo ortaya çıkardım. paladin ile olan oyun daha bombaydı. 2 kez thoughtsteal kullandım ikisinde de tirion geldi. arkadaş ikisini de en az 6 kart harcayarak aldıktan sonra ysera oynadı oynarkende sword of justice olduğu için yseranın damage 5 oldu. manip atıp yserayı aldıktan sonra shadow word death ile finish him çektim adam oyundan çıktı

• quote:

Orijinalden alıntı: Richa

quote:

Orijinalden alıntı: yns1988

key var mı arkadaşlar elinizde fazladan?

Oyun amerika icin acik betada suan.Uyelik alip oynayabilirsin keye gerek yok.

değiştiremedim ip adresini
  • hadi hayırlı ossun open beta..

The Hearthstone Open Beta is now live in Europe! The wait is over, and the fun begins—your decks await...!http://ow.ly/sRsep
  • arkadaş bu nedir ya. 28can+4 armorum vardı. rakibin ise sadece ama sadece 4 canı kalmıştı oyunu garanti aldım diye sevinirken bi legendary attı feleğim şaştı. adamın canı 15 e fırladı herosu değişti 6/6 minion bırakma yeteneği geldi ve silah geldi eline.zaten onca şeyi görünce pes edicektim ama şansımı deniyeyim dedim ama nafile. ve daha ranked da 24. kademedeydim daha çok yeniyim yani. nasıl karşıma bukadar güçlü legendary karta sahip biri gelebiliyoki

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.