Şimdi Ara

Blizzard'ın yeni oyunu Hearthstone: Heroes of Warcraft (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.015
Cevap
11
Favori
37.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

arkadaş bu nedir ya. 28can+4 armorum vardı. rakibin ise sadece ama sadece 4 canı kalmıştı oyunu garanti aldım diye sevinirken bi legendary attı feleğim şaştı. adamın canı 15 e fırladı herosu değişti 6/6 minion bırakma yeteneği geldi ve silah geldi eline.zaten onca şeyi görünce pes edicektim ama şansımı deniyeyim dedim ama nafile. ve daha ranked da 24. kademedeydim daha çok yeniyim yani. nasıl karşıma bukadar güçlü legendary karta sahip biri gelebiliyoki

Blizzard'ın yeni oyunu Hearthstone: Heroes of Warcraft

O kart her Warlock'ta bulunması gereken bir kart. Adam sadece Warlock oynuyorsa diğer her şeyi disenchant etmiş olabilir. Ya da parayı basmıştır belki bilemem. Şunu da bir dinle ayrıca.

• olayı özetlemiş bu

peki bişey soracam. neredeyse 20el ranked oynadım bugün warrior olarak. ama karşıma birkere bile warrior çıkmadı. yani garrosh çıkmadı karşıma hiç. bunun nedeni kimsenin garrosh oynamaması mı yoksa ben garrosh seçersem karşıma garrosh çıkmıyomu otomatik olarak.
  • quote:

olayı özetlemiş bu

peki bişey soracam. neredeyse 20el ranked oynadım bugün warrior olarak. ama karşıma birkere bile warrior çıkmadı. yani garrosh çıkmadı karşıma hiç. bunun nedeni kimsenin garrosh oynamaması mı yoksa ben garrosh seçersem karşıma garrosh çıkmıyomu otomatik olarak.

Eşleşebiliyorsun aynı class ile, şansına gelmemiştir.
  • yns1988 Y kullanıcısına yanıt
    ip ile ne alakasi var.... gerci acikdi euda da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arenaya girmeden önce kaç deste açsam acaba. Su ana kadar heralde 4 kart destesi açtım toplamda 300 gold harcadım bi destede havadan geldi. Ama şu halimle rankedda kartlarimin zayıflığı yüzünden 3-4 kere üst üste kaybettiğim oluyo. Yani arenaya girsem heralde 0 winle çıkarım arenadan. Sizce 100 gold vererek kaç deste açayım. Bide kaç level olmam gerekir en azından ezilmemek için. Suan 14 levelim

• quote:

arkadaş bu nedir ya. 28can+4 armorum vardı. rakibin ise sadece ama sadece 4 canı kalmıştı oyunu garanti aldım diye sevinirken bi legendary attı feleğim şaştı. adamın canı 15 e fırladı herosu değişti 6/6 minion bırakma yeteneği geldi ve silah geldi eline.zaten onca şeyi görünce pes edicektim ama şansımı deniyeyim dedim ama nafile. ve daha ranked da 24. kademedeydim daha çok yeniyim yani. nasıl karşıma bukadar güçlü legendary karta sahip biri gelebiliyoki

jarexxus 'u gosdugunde kac ben direk oyunu bitiriyorum başa cıkmak cok zor zamanıını harcamaya değmez

• iPad'e ne zaman çıkacak bilen var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arenaya girmeden önce kaç deste açsam acaba. Su ana kadar heralde 4 kart destesi açtım toplamda 300 gold harcadım bi destede havadan geldi. Ama şu halimle rankedda kartlarimin zayıflığı yüzünden 3-4 kere üst üste kaybettiğim oluyo. Yani arenaya girsem heralde 0 winle çıkarım arenadan. Sizce 100 gold vererek kaç deste açayım. Bide kaç level olmam gerekir en azından ezilmemek için. Suan 14 levelim

arenada kartlar oyundaki tüm kart havuzundan rastgele seçimlerle verilir. 3 lü seçimlerle aradan sen seçersin, hesabında kaç kartın olduğu önemli değil, herkes eşittir arenada
  • quote:

Arenaya girmeden önce kaç deste açsam acaba. Su ana kadar heralde 4 kart destesi açtım toplamda 300 gold harcadım bi destede havadan geldi. Ama şu halimle rankedda kartlarimin zayıflığı yüzünden 3-4 kere üst üste kaybettiğim oluyo. Yani arenaya girsem heralde 0 winle çıkarım arenadan. Sizce 100 gold vererek kaç deste açayım. Bide kaç level olmam gerekir en azından ezilmemek için. Suan 14 levelim

Gold ile sakın pack alma, ileride pişman olursun. 10 leveldan sonra level almanın hiç bir yararı yok, sadece aynı kartların animasyonlu versiyonları açılıyor zamanla.

Benim tavsiyem bütün classları aç (Practice modunda hangi botu yenersen o class açılır) ve hepsini 10 levela getir botlara karşı oynayarak. Ondan sonra Expert botlar açılıyor, sırayla onların da hepsini yenmeye çalış sanırsam 100 + 100 gold gelmesi lazım bunları yapınca. Biliyor olabilirsin belki bunları, bilmiyormuşsun gibi anlatiyim dedim ben. Hepsi 10 level olduktan sonra:

http://i.imgur.com/Fv7bMWv.jpg

Buradaki desteleri diz, doğru oynadığın sürece çoğu rakibe karşı üstün gelirsin.

Gold ile pack alma dememin sebebine gelirsek, Arena çok daha verimli bu konuda. 150 gold veriyorsun, 0 win alsan bile 1 tane pack kesinlikle geliyor ödül olarak. 3-7 win arası en az 50 gold gelme ihtimali oldukça yüksek, bu da ucuza pack alıyorsun demektir biraz emek vererek. 7+ winlerde zaten garanti olarak 150+ gold geliyor. Sürekli 7+ win alabilmek için hem oyundaki bütün kartları bilmen lazım, hem kartların arenadaki güçlerini bilmen lazım hem de bunların yanında iyi oynaman lazım oyunu. Oyuna para harcamayı düşünmüyorsan aceleci davranma yani bırak biriksin gold, arena oynamadan çok iyi bir deste dizebilmek çok uzun zaman alır.

• Şaka gibi ya 2 arena oyunumda da internetim kesildi 0-2 şuan
  • cevaplar için teşekkürler. bu arada bu legendaryler yüzünden arenadan korkuyorum. bakın oyunu nasıl çevirdi legendary kartlar...

oyunun başı...

buda sonu...

• quote:

cevaplar için teşekkürler. bu arada bu legendaryler yüzünden arenadan korkuyorum. bakın oyunu nasıl çevirdi legendary kartlar...

oyunun başı...

buda sonu...

Arenada kolay kolay legendary gelmiyor birine. Düzgün bir legendary gelirse zaten kolay kolay yenilmiyorsun.

• Oyuna bugun baslamis birisi icin goldlari biriktirip arena girmekmi daha karli yoksa direk pack almakmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Richa

Oyuna bugun baslamis birisi icin goldlari biriktirip arena girmekmi daha karli yoksa direk pack almakmi ?

Öncelikle tüm sınıfların nasıl bir stratejisi olduğunu öğrenmen gerek, kartlarını falan öğrenmelisin, karşındakine göre oyununu oynamalısın. yeni başladıysan arenaya girmek saçma, oynaya oynaya tecrübe edinip, ayrıca vaktin olduğunda tüm kartlara bi bakmalısın, bir sürü site var öyle tüm kartların olduğu. ayrıca da youtube dan trump adlı oyuncunun arena maçlarını izlemeni öneririm.
  • Richa kullanıcısına yanıt
    Eğer ki deckin sağlam değilse arenada 0-3 veya buna benzer derece yapıp hüsrana uğrayabilirsin. Oyuna yeni başlayan birninde decki bir yere kadar. Biraz casualda rankedde oyna oyuna alış mekanikleri kavra decki toparla ondan sonra girersin arenaya. Yani benim düşüncem pack almak daha mantıklı.
  • O konuda haklısınız , oyuna başlayalı 3 gün oldu, mage dışında başka karakterle hiç oynamadan arenayı bir kere deneyim dedim, gerçekten 0-3 kaçınılmaz oluyor, diğer karakterlerle oynamayı öğrenmeden girmek sıkıntı oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: axxo45

O konuda haklısınız , oyuna başlayalı 3 gün oldu, mage dışında başka karakterle hiç oynamadan arenayı bir kere deneyim dedim, gerçekten 0-3 kaçınılmaz oluyor, diğer karakterlerle oynamayı öğrenmeden girmek sıkıntı oluyor

Karakterleri çözmekte belirli yere kadar etkili. Mesela ben oyunu bir kaç aydır tektük oynuyorum fakat deck dizme konusunda hala sıkıntılar yaşıyorum.
  • Karakterleri çözmekten kastım aslında her karakterin kendine has spell'leri olduğu için onları bilmeden oynamak gerçekten hoş olmuyor, ancak dediğiniz gibi deck dizme olayı kartları tanımaktan geçiyor. Mesala benim yaptığım destede olmayan bir çok kartı başka deck'lerde banko olduğunu görüyorum bu da biraz zaman ve tecrübe gerektiriyor
  • Oyun pc'de var mi?

• shadowz61 kullanıcısına yanıt
    Oyun şuan sadece PC'de mevcut, Windows ve Mac versiyonlarında yakında İpad'e de çıkacak
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.