Şimdi Ara

blizzard türk kullanıcılara türkiyede bir server açsa!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
1.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Peki arkadaşlar Karar verelim ne yapalım istekte bulunalım değilmi?
  • bu işi lag için istiyorsanız türk telekomu mail yagmuruna tutun. millet 150 ms e lag derken biz 400 gördük mü şükrediyoruz. blizzard ne sucu gunahı var. turkiyeye server acılsa bu telekom sayesinde yine lag olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeVil_BoZZo

quote:

Orjinalden alıntı: mczaga

açılsın italyada açılsınki lag olmasın.

Olay o değil zaten Türk Telekomun Yurtdışı çıkışlarında sorun. Ve bunu Düzeltebilmeleri için çok büyük bir Miktar Para ödemesi yapılmasını söylüyorlar. Ee tabi bunları karşılayamayınca Blizzard Burada bir Sunucu açarsa bizde Her türlü yardımı yaparız diyorlar Olay burada zaten. Doktor.

ee ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ULYSES

quote:

Orjinalden alıntı: alp_seeboy

quote:

Orjinalden alıntı: ULYSES

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: moffaka

Öyle birşey olsa bırak serverimi terketmeyi oyunu bırakırım seviyesizlik diz boyu olur ameleler cirit atar. internet kafelerin yeni oyunu hayırlı uğurlu olsun der ace of conana uçarak geçerim.

Bilader ne güzel işte...

Şu şekilde düşün: İngilizce bilmeyen ya da seviyesizler ya da kendini bilmezler ya da kader mahkumları ya da ilk başlayanlar ya da Server açıldıktan sonra oyun kartlarının heryerde satılması sonucu 5,3 yaşındaki kardeşlerimizin gidip rahat rahat oyun kartı alıp oynaması gibi gibi ve de gibi etkenler sayesinde, diğer realmlerdeki Türk insan sayısının azalması, Türkiyenin dış hatlarının rahatlaması ve ben ve benim gibi düşünen bazı kişilerin İngilizce dili olan serverlarda Türklerle karşılaşmadan rahatlıkla ingilizcelerinin gelişmesi sağlanmış olur

Konuyu açan arkadaşa teşekkürler, Her tür metninizi ingilizceye itina ile çeviririm Lütfen çekinmeyin + her tür yardımı yaparım.

Diğerlerini anladım da. Bu 'ilk başlayanlar 'ın ne mahsuru var onu anlamıyorum. Oyunu bilmemek yada yeni öğreniyor olmak kötü birşey mi? Ben yeni başladım, şimdi bu benim seviyeyi düşürdüğümü mü gösteriyor?

Benim için kesinlikle bir mahsuru yok, yanlış anlaşılma olmasın. Orada maksadım daha çok Knight online da oldugu üzere "ben yeni başladım, para ver" gibi olan uçuruma dikkat çekmekti, afedersiniz sanırım daha açık yazmam gerekirdi başta.

Tamam ben de yanlış anlamışım demek ki. O konuda hemfikiriz. Vermeyince küfrediyorlar bir de.

öle tiplerin ss lerini bekliyoruz .

• Ben acılmasından yanayim...Hem acılırsa oyun ko ya benzemez sonucta bedava yapilsin demiyoruz...Turkiyede acılsın. Zaten bu oyun ko ya benzicek olsa simdiden benzerdi halbuki kodan wow a gecen biri bakiyorki aa burda gmler var aa burda hile yapılamıyor aaa burda 3-5 mob kesmekle lvl atlanmıyor o zmn bana bb .... Server acılırsa SUPer otesi olur acılsın diyenlerdenim
  • biraz olaya realist yaklasırsak göreceksiniz aslında ne kadar süper bi fikir bu oyun 3 senedir var yaklasık ve gitttikçe kitlesi artmakta server türkiyeye açılırsa bi tek lag sorun olmayacak ve oynayanlar hep türkler olacak inglizcemi geliştirecem diyenler ise eski serverlarındada devam eder aynı zamanda buaradada bir char açabilir ki o zaman anlarlar düsündükleri kadar kötü olmadıgını.

olay kendine davranılmasını istemedigin bir sekilde karsındakine davranma bu kadar basit herkez uyarsa ki umuyorum öyle olacaksorun kalmaz bence.....
  • Bencede Kuzen.
  • @mczaga: No ss No güven diyosun yani... Tabi bazı şeylerin gerçeklşmesi için bazı şeylerin aşılması gerekir. (bu terimi nerden biliyosun felan deme lütfen)
  • acilmasin diyenleri anlamiyorum ben. oynamak istemiyorsan oynamassin ama isteyen bir suru insan var en azindan turk vatandaslarin icin destek verirsin. bu arada KO ya doner diyenler icin KO daki tipler oynayacak olsa turk serveri yabanci server dinlemez girer oynar, adamlari uzak tutan ucretli olmasi.
  • quote:

@mczaga: No ss No güven diyosun yani... Tabi bazı şeylerin gerçeklşmesi için bazı şeylerin aşılması gerekir. (bu terimi nerden biliyosun felan deme lütfen)

ss i güvenden dolayı istemedim o küfür ednleriburda rezil edelim. adam olsunlar.
  • bende oyumu verdim açılsın diye.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mczaga

quote:

@mczaga: No ss No güven diyosun yani... Tabi bazı şeylerin gerçeklşmesi için bazı şeylerin aşılması gerekir. (bu terimi nerden biliyosun felan deme lütfen)

ss i güvenden dolayı istemedim o küfür ednleriburda rezil edelim. adam olsunlar.

Afedersin, bi anda hışımla saldırmışım üstteki mesajda.

Bu arada arkadaşlar bi metin felan düşünün, ayarlıyalım, organize olalım.

• tamam ben dilekçeyi yazacam yakında resmi bir sekilde fakat biraz daha çogunluk gerekli yani biraz daha zaman diyorum ben yazıyı forma ilk sayfaya ekleyecegim çocunlugu takip ediyorum simdilik fakat....
  • ingilizceye çevirmede yardımcı olabilirim
  • Bende yardım edebilir Can i help you MeLLy
  • MeLLy Bu gece anlamam Dungeon falan Underbog yapıyoruz yeter yaw geldiğimden beri yüzünü göremedim.
    Sende hazırla ingilizce yazını artık.
  • sonuna kadar arkanızdayım.ayrıca olmazsa bazı dergilerede mail atarız böylece fermanımız neredeyse bütün türk wow oyuncularına yayılır herkes bize destek olur
  • gerekirse blizzardın DB lerinde hepimizin kullanıcı adları kayıtlı dilekçenin altına ID lerimizi yazar yollarız blizarda ama bu burdaki 15-20 kişiyle olacak iş deyil beyler. Bunu bi şekilde tüm WoW oynayan Türklere yaymak zorundayız burda da 30.000 e yakın oyuncudan bahsediliyo. Ben eminim ki ms ler 30-35 seviyesinde olacağına emin olan herkez main charlarını ya migrate eder ya da yeni char açar. Açıkçası ben varım. Her şekilde o dilekçeye ID mi yazarım.
  • arkadaslar konu unutuldu galiba. son durum nedir yazacakmisiniz blizz foruma?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.