Şimdi Ara

⚡ BlockFi - Üye Ol, $100 Yatırımı 30 Gün Tut, Çekilebilir $20 Ödül Kazan! [Wadjet Güvencesi ✅] ⚡ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
4
Favori
4.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1-2 saat içinde LTC Binance'den Blockfi'ye geçti ve USDC'ye çevirdim bekliyoruz bakalım. Wadjet hocam güvenilirdir rahatlıkla yapabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arryan A kullanıcısına yanıt

İlginize teşekkür ederim hocam, bol kazançlar. ⚡ BlockFi - Üye Ol, $100 Yatırımı 30 Gün Tut, Çekilebilir $20 Ödül Kazan! [Wadjet Güvencesi ✅] ⚡ 

• Arkadaşlar artık yapacağınız işlemlerde, ödüllerin dağıtımı büyük ihtimalle Nisan ayına sarkacak. Siz 30 gün dolduktan sonra paranızı çekmekte özgürsünüz ancak ödül için sıradaki ödeme gününü beklemeniz gerekecek.

Bunun bilincinde olarak işlem yapın lütfen.

• @Wadjet hocamın referans kodunu kullanarak kayıt oldum.
    2-3 gündür işlemleri tamamlamak için hocama ne zaman mesaj atsam çok hızlı dönüş yaptı.

Neticesinde bugün işlemleri tamamladım.

Çok teşekkür ederim hocam.🙏

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BlockFi'den az önce gelen mail, Kampanya şartlarında 28 şubat gözüküyor hala ama elinizi çabuk tutun derim :)

Hello Mert, 

We are letting you know that the recently promoted refer-a-friend promo for non-US based clients will be ending on February 10th, 2022 at 01:59:00pm UTC.

You will have until then to qualify under the existing promotion terms.

• @Erkan0644

Teşekkürler hocam bol kazançlar. ⚡ BlockFi - Üye Ol, $100 Yatırımı 30 Gün Tut, Çekilebilir $20 Ödül Kazan! [Wadjet Güvencesi ✅] ⚡ 

@mertavci17

Yarın tsi 15.59 itibari ile sonlanıyormuş. Bugün gün içinde işlem yapmakta fayda var.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • hocam bir sorum var arkadaşıma hesap açtık bitcoin gönderdik 1 saati geçti gelmedi nedendir ?

• mdmax M kullanıcısına yanıt

Ağ yoğun olduğu zaman onaylar gecikebiliyor maalesef. Borsanızın size verdiği hash kodunu alttaki siteye girin hocam;

https://live.blockcypher.com/btc/

2 onaydan sonra BlockFi'da gözükür BTC yatırımınız ancak kullanılabilir olması için 6 onayı beklemeniz gerekiyor. ⚡ BlockFi - Üye Ol, $100 Yatırımı 30 Gün Tut, Çekilebilir $20 Ödül Kazan! [Wadjet Güvencesi ✅] ⚡ 

Bana özelden ulaşın isterseniz. Birlikte kontrol edebiliriz. ⚡ BlockFi - Üye Ol, $100 Yatırımı 30 Gün Tut, Çekilebilir $20 Ödül Kazan! [Wadjet Güvencesi ✅] ⚡ 

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Yarın Türkiye saati ile 15.59'da kampanya sona eriyor. Çok vakit kalmadı. ⚡ BlockFi - Üye Ol, $100 Yatırımı 30 Gün Tut, Çekilebilir $20 Ödül Kazan! [Wadjet Güvencesi ✅] ⚡ 

• Güvenilir arkadaş, daha önce işlemlerimiz oldu. Tavsiyedir. ⚡ BlockFi - Üye Ol, $100 Yatırımı 30 Gün Tut, Çekilebilir $20 Ödül Kazan! [Wadjet Güvencesi ✅] ⚡ 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 9 Şubat 2022; 23:54:26 >
  • XanthiN kullanıcısına yanıt

Güzel yorumun için teşekkürler. ⚡ BlockFi - Üye Ol, $100 Yatırımı 30 Gün Tut, Çekilebilir $20 Ödül Kazan! [Wadjet Güvencesi ✅] ⚡ 

• Yarın 15.59'da kampanya sona eriyor. Öğle saatlerinden sonra işlem yapmanızı tavsiye etmem. Ağ kaynaklı gecikme vs. olursa faydalanamama ihtimaliniz olur. En geç öğle saatlerine kadar işlemleri bitirmeye çalışın.

• Son saatler. Benimle iletişime geçmeyi unutmayın.

• Kampanya sonlandı. Yeni hali netleşince konuyu editleyeceğim. Katılan herkese bol kazançlar.

• Son anda Wadjet hocamın yardımıyla kayıt oldum bu arada benim gibi referanssız kayıt olduysanız yanlışlıkla, siteye mail atıp ref kodunu verince de ekliyorlar ilgili siteymiş

• Clive kullanıcısına yanıt

Bol kazançlar hocam. ⚡ BlockFi - Üye Ol, $100 Yatırımı 30 Gün Tut, Çekilebilir $20 Ödül Kazan! [Wadjet Güvencesi ✅] ⚡ 

Önceki kampanyanın ödülleri dağıtılmaya başladı. ⚡ BlockFi - Üye Ol, $100 Yatırımı 30 Gün Tut, Çekilebilir $20 Ödül Kazan! [Wadjet Güvencesi ✅] ⚡ 

• 3 Şubat öncesi üye olup, yatırımı 3 Şubat sonrası yapmıştım, beni 40$'a dahil etti sanırım, 10$'lık ödül gelmemiş :) Ödüller dağıtılmaya devam ediyorsa da umarım gelmez :)

• mertavci17 M kullanıcısına yanıt

Destek deposit tarihi önemli demişti. Ödül de gelmediğine göre 40$ olandan faydalanacaksınız hocam. ⚡ BlockFi - Üye Ol, $100 Yatırımı 30 Gün Tut, Çekilebilir $20 Ödül Kazan! [Wadjet Güvencesi ✅] ⚡ 

$17 olan kampanyanın tüm geri ödemelerini tamamladım. Katılan herkese teşekkürler. ⚡ BlockFi - Üye Ol, $100 Yatırımı 30 Gün Tut, Çekilebilir $20 Ödül Kazan! [Wadjet Güvencesi ✅] ⚡ 

• Güncel

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.