< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
⚡ BlockFi - Üye Ol, $100 Yatırımı 30 Gün Tut, Çekilebilir $20 Ödül Kazan! [Wadjet Güvencesi ✅] ⚡ (4. sayfa)
-
-
İlginize teşekkür ederim hocam, bol kazançlar.
-
Arkadaşlar artık yapacağınız işlemlerde, ödüllerin dağıtımı büyük ihtimalle Nisan ayına sarkacak. Siz 30 gün dolduktan sonra paranızı çekmekte özgürsünüz ancak ödül için sıradaki ödeme gününü beklemeniz gerekecek.
Bunun bilincinde olarak işlem yapın lütfen.
-
@Wadjet hocamın referans kodunu kullanarak kayıt oldum.
2-3 gündür işlemleri tamamlamak için hocama ne zaman mesaj atsam çok hızlı dönüş yaptı.
Neticesinde bugün işlemleri tamamladım.
Çok teşekkür ederim hocam.🙏
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
BlockFi'den az önce gelen mail, Kampanya şartlarında 28 şubat gözüküyor hala ama elinizi çabuk tutun derim :)
Hello Mert,
We are letting you know that the recently promoted refer-a-friend promo for non-US based clients will be ending on February 10th, 2022 at 01:59:00pm UTC.
You will have until then to qualify under the existing promotion terms.
-
Teşekkürler hocam bol kazançlar.
Yarın tsi 15.59 itibari ile sonlanıyormuş. Bugün gün içinde işlem yapmakta fayda var.
-
hocam bir sorum var arkadaşıma hesap açtık bitcoin gönderdik 1 saati geçti gelmedi nedendir ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ağ yoğun olduğu zaman onaylar gecikebiliyor maalesef. Borsanızın size verdiği hash kodunu alttaki siteye girin hocam;
https://live.blockcypher.com/btc/
2 onaydan sonra BlockFi'da gözükür BTC yatırımınız ancak kullanılabilir olması için 6 onayı beklemeniz gerekiyor.
Bana özelden ulaşın isterseniz. Birlikte kontrol edebiliriz.
-
Yarın Türkiye saati ile 15.59'da kampanya sona eriyor. Çok vakit kalmadı.
-
Güvenilir arkadaş, daha önce işlemlerimiz oldu. Tavsiyedir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 9 Şubat 2022; 23:54:26 > -
Güzel yorumun için teşekkürler.
-
Yarın 15.59'da kampanya sona eriyor. Öğle saatlerinden sonra işlem yapmanızı tavsiye etmem. Ağ kaynaklı gecikme vs. olursa faydalanamama ihtimaliniz olur. En geç öğle saatlerine kadar işlemleri bitirmeye çalışın.
-
Son saatler. Benimle iletişime geçmeyi unutmayın.
-
Kampanya sonlandı. Yeni hali netleşince konuyu editleyeceğim. Katılan herkese bol kazançlar.
-
Son anda Wadjet hocamın yardımıyla kayıt oldum bu arada benim gibi referanssız kayıt olduysanız yanlışlıkla, siteye mail atıp ref kodunu verince de ekliyorlar ilgili siteymiş
-
Bol kazançlar hocam.
Önceki kampanyanın ödülleri dağıtılmaya başladı.
-
3 Şubat öncesi üye olup, yatırımı 3 Şubat sonrası yapmıştım, beni 40$'a dahil etti sanırım, 10$'lık ödül gelmemiş :) Ödüller dağıtılmaya devam ediyorsa da umarım gelmez :)
-
Destek deposit tarihi önemli demişti. Ödül de gelmediğine göre 40$ olandan faydalanacaksınız hocam.
$17 olan kampanyanın tüm geri ödemelerini tamamladım. Katılan herkese teşekkürler.
-
Güncel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X