Hocam şartlar değişmiş 1 ay 100$ stake etmeye 40$ veriyor. Şartlar değişmeden önce katılanlara 11 şubatta 10$ yatacak mı ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simerazzı -- 4 Şubat 2022; 11:34:6 > |
⚡ BlockFi - Üye Ol, $100 Yatırımı 30 Gün Tut, Çekilebilir $20 Ödül Kazan! [Wadjet Güvencesi ✅] ⚡ (2. sayfa)
-
-
Bu ay şartları 2.kez güncellediler. Ben yatacağını düşünüyorum. Yatmazsa support ile görüşeceğiz artık.
Başlık ve konu güncellendi.
Yeni hali mükemmel oldu BlockFi'ın. Üye olmayan varsa mutlaka araştırmasını yapsın, içine sinerse kaçırmasın.
-
Buna da katıldım sayende teşekkürler hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Referansınızla kayıt oldum hocam, paylaşım için teşekkürler.
-
Referansınız ile üye oldum. 106 dolar ltc ile gönderdim. Usdt alırken 2 dolara yakın kesinti oldu yanlış yapmamışımdır umarım.
hocam yanlış anlamayın, 20 dolar verdiğinize göre referans getirisi ne kadar merak ettim.
-
$40
-
o zaman aslında bi 30 verilse de olurmuş ya ref girene :) @Wadjet hocam yok mu bir 25-30 dolarımız :))
-
Teşekkürler, bol kazançlar.
Bir hata yok hocam. $1 civarı fee kesiyor trade esnasında. 30 dakika onay süresinde LTC fiyat düşüşünden de $1 civarı zararınız olmuştur.
Yeni kampanya koşulları $40 referans ile üye olana ödül, $40 referans verene ödül şeklinde. 3 Şubat UTC 00.00'da başlayan yeni kampanya, 28 Şubat UTC 00.00 tarihine kadar Amerika vatandaşı olmayan yeni üyelere devam edecek.
Ödüller geldiği zaman bana verilen ödülün yarısı olan $20'yi sizin USDT TRC-20 cüzdanınıza iletiyorum.
-
Yardimlarin icin tesekkur ederim hocam. Ballı kaymaklı airdrop
31 Ocakta üye olmak üzdü... Neyse ki kardeşim henüz üye olmadı, onun üzerinden 40-40 şansımızı deneyeceğiz. :( @Wadjet hocam, bir sorum olacak emin olmak adına, eğer ben 20 şubatta 100 usd yatırırsam 20 martta bonusu hak kazanıp, Nisan'ın 2. cuması olan 8 nisan'da mı parayı alacağım? :/
-
Kardeşinizi üye yapacaksanız aynı cihaz, aynı IP adresi olmamasına azami dikkat gösterin.
Doğru anlamışsınız hocam. 20 Şubat yatırım yaparsanız kabaca 20 Mart tarihinde hak etmiş olursunuz ve sıradaki ödeme olan Nisan 2.cumasını beklemeniz gerekir.
9 Şubat tarihine kadar yatırım yaparsanız Mart ödemesine yetişir ama.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ref kullananları görebiliyor musunuz? Link olmadı. Ben de linkten ref kodunu alıp kayboldum. Kontrol edelim KYC yapmadan önce.
PM ile teyit yapıldı.
@OmC43
-
Hocam sizin referansinizla uye olacam ilk defa forumda boyle bir bolum gordum. Ve ilk bu sayfayi actim yazdiklarinizi okudum kaybedecegim birsey yok guven verirseniz butun refler sizindir. Islem acinca size gerektigi gibi ulasacam
Wadjet bütün sorularıma hızlıca cevap verip çözüme ulaştırdı. Güvenilir.
-
Bölüm çok yeni. 1 hafta bile olmadı açılalı. Mağdur olan kimse olmadı bugüne kadar forumda. İçinizi ferah tutun. Adımları izleyin, takıldığınız yerde mutlaka benimle iletişime geçin.
Rica ederim hocam. Bol kazançlar.
Aile fertleri için kendi referansı ile hesap açacak arkadaşlar, IP adresleri ve cihazlara çok dikkat etsinler. KYC onayı alamayan arkadaşlarımız olmuş. Tekrar uyarmış olayım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X