Şimdi Ara

Blog Kayıtlarını Kaldırma(YARDIM!!!)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar blog kayıtları kısmını kaldırmak istiyorum sildim kodları ancak yazılarda gitti kısaca resimdende bakabilirsiniz yazıların altındaki isim sosyal paylasım ikonları etiket kısmı olan yeri kaldırmak istiyorum ancak silinmiyor temadan galiba uzun zamandır çözemedim yardımcı olursanız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stell@ -- 10 Eylül 2013; 22:09:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Stell@

Arkadaşlar blog kayıtları kısmını kaldırmak istiyorum sildim kodları ancak yazılarda gitti kısaca resimdende bakabilirsiniz yazıların altındaki isim sosyal paylasım ikonları etiket kısmı olan yeri kaldırmak istiyorum ancak silinmiyor temadan galiba uzun zamandır çözemedim yardımcı olursanız

Blog Linki

Blogger> Yerleşim'den Blog kayıtlarının altında yeralan düzenle linkine tıkla. açılan pencereden işaretlenmiş kutucuklardaki işaretleri kaldır ve kaydet. eğer istediğin gibi olmamışsa Blogger> şablon> Htmlyi düzenle'ye tıkla. Ctrl+F tuşuyla <div class="post-footer"> kodunu bul ve </div> koduna kadar olan kısmı sil ve şablonu kaydet. Not: <div class="post-footer"> kodundan sonra ne kadar <div kodu varsa o kadar </div> kodunu silmelisin.
    Örnek:
    <div class="post-footer">
    <div class="xxxx">
    <div class="xxxxx">
    </div>
    </div>
    </div>

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• @celibar Hocam yapamadım ya kod bilmeyince sildim ancak hata veriyor en sonda wingette hata verdi anlamadım gitti

• şablonunu yedekledikten sonra xml dosyasını bu adresten indirip bloguna yükle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celibar -- 7 Eylül 2013; 15:57:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: celibar

şablonunu yedekledikten sonra xml dosyasını bu adresten indirip bloguna yükle.

Hocam süpersin nası aldın kodları denedim olduda bişey sorcaktım bu yorum kısmıda gidiyor onu düzeltmenin bi yolu varmı?

Pardon gizlemişim yorumları halletim cok sagol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stell@ -- 7 Eylül 2013; 16:13:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Stell@

quote:

şablonunu yedekledikten sonra xml dosyasını bu adresten indirip bloguna yükle.

Hocam süpersin nası aldın kodları denedim olduda bişey sorcaktım bu yorum kısmıda gidiyor onu düzeltmenin bi yolu varmı?

Pardon gizlemişim yorumları halletim cok sagol

meslek sırrı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celibar -- 7 Eylül 2013; 17:11:11 >

• @celibar Şimdi hocam bu benim temanın ilk halimi yani siteden indirdim halimi yoksa son halimi daha değiştirmedim bi tane yedek blogum var orda denedim ama sonradan yaptıgım herşey gitmesin sonra
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu temanın ilk hali. sonradan eklediğin kodları tekrar eklemen gerekebilir. direk kendi şablonunu düzenlemek içinse post-footer'> kodunun ikincisini bulup aşağıdaki resimdeki bitiş yerine kadar olan kodları sil ve önizleme yap. sorun yoksa kaydet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celibar -- 7 Eylül 2013; 17:28:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @celibar İşin yoktur umarın basını agrıtıyorum ama bi bakarmısın sence nasıl olmus yeni hali eskisine göre
  • bugünlerde boş vaktim çok kaldırılması gereken kodlarmış. yeni hali daha güzel olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celibar -- 7 Eylül 2013; 17:50:36 >
  • quote:

bugünlerde boş vaktim çok kaldırılması gereken kodlarmış. yeni hali daha güzel olmuş.

Biraz yüzsüzlük yapsam bugun bitirecem su tasarım işini devamını gör le yazı sonu sosyal paylasım ikonu kısmı kaldı biraz yardım edermisin

Su devamını okuyu saga nasıl alabilirimhttp://bloghocam.blogspot.com/ sunun gibi yapmak istiyorumda

• devamını oku için div.jump-link { kodunu bulup ilk satıra margin: 0 0 0 452px; kodunu ekle.

sosyal paylaşım butonu olarak şu butonları kullanabilirsin.

http://bloghocam.blogspot.com/2013/06/bh-okuyucularna-ozel-sosyal-paylasm.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celibar -- 7 Eylül 2013; 18:56:07 >

• @celibar Hocam senin meslek nedir ya merak ettim saniyede olayı çözüyosun

Bu arada hocam o sosyal paylasım butonu olmadı yazıların altındaki seridi kaldırdıkya ondan olabilirmi

Bide su devamını görü biraz yukarı alabilirmiyiz

Edit:Hocam yaptım bi tanehttp://ugurturkoglu.blogspot.com/2013/07/yaz-altna-sosyal-paylasm-butonlar.html burdakini ama buton aralıgını acamadım onuda halldersem tamamdır baska bişey kalmadı herşey için çok sagol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stell@ -- 7 Eylül 2013; 19:37:52 >

• ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celibar -- 8 Eylül 2013; 2:39:30 >
  • @celibar Hocam ilk araya eklenecek kodlarda hata verdi bi sorun var galiba orda

Edit:Bu arada blog çok güzel oldu ya bu arada meslek için soracagın bişey varsa hocam elimden geldiğince yardımcı olmaya calısırım inşaat müh bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stell@ -- 7 Eylül 2013; 23:06:03 >
  • Stell@ kullanıcısına yanıt
    böyle konu uzayacak. xml dosyasını pm'den gönder halledip yollayım. uğraşınca güzel şeyler ortaya çıkıyo...
  • quote:

böyle konu uzayacak. xml dosyasını pm'den gönder halledip yollayım. uğraşınca güzel şeyler ortaya çıkıyo...

şimdi yollarım bide siteye bakarmıısn bende asırı gec acılmaya basladı göçerttmi ki
  • bekliyorum. ben de problem yok. internetinde problem vardır.
  • http://dosya.co/g971wgj29yad/template-2889155741812494293.xml.html

Burdan olur galiba bide sağdaki haber kutusu acılmıyor çözemedim gitti bilgisayarı çökerttim galiba
  • sağdaki sliderın js dosyası yüklenmediği için çalışmıyor. düzelmesini bekleyecen.
    http://dosya.co/g1ccp33wmnc3/template-6398950663928126496.xml.html
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.