Şimdi Ara

BlogEngine.NET Türkçe Oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ASP.NET tabanlı, hızlı ve güncel bloglama sistemlerinin gözdesi olan BlogEngine.NET 1.4 sürümüyle yaygınlaşmaya devam ediyor.

BlogEngine.NET’in yaygınlaşmaya başlamasıyla birlikte ülkemizde de kullanılmasını teşvik etmek ve kullanan kişilerin sorunlarına çözüm olabilmek amacıyla kurulan BlogEngine.NET TR; bu alanda Türkçe içerik oluşturabilmeyi ve BlogEngine.NET'in Türkçe çevirisine yardım edebilmeyi amaçlayan bir oluşum olarak ortaya çıktı.

www.blogenginetr.com adresi üzerinde yayına başlayan eden ekip, BlogEngine.NET’in son güncel sürümü olan 1.4.0’ın Türkçeleştirmesini %90 oranında tamamlayarak işe başladı ve güncel temalar ile eklentilerin dilimize çevrilmesi çalışmalarına devam etmekte.

Microsoft’un açık kaynak projelerin yayınlanması amacıyla kurduğu CodePlex üzerinde BlogEngine.NET TR için Türkçe bir proje girişimi başlatan ekip, çalışmalarına başladığı ilk hafta da BlogEngine.NET ile ilgili 5 makale ve 4 görüntülü anlatım dersi ile sistemin kurulumu ve yönetim konularında ilgilenenleri bilgilendirmeye başladı.

BlogEngine.NET TR ekibi ile ilgili haberlere anında ulaşmak için Twitter üzerinden bizi takip edebilir, sitemize içerik olarak katkıda bulunup ekibimize katılmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

BlogEngine.NET’i neden tercih edeyim diyorsanız: http://www.blogenginetr.com/post/2008/07/18/Neden-BlogEngineNETi-Tercih-Etmeliyim.aspx adresine göz atabilirsiniz.

Bu bilgiyi web sitelerinde ve internet üzerinde farklı ortamlarda paylaşarak duyurulmasında yardımcı olursanız seviniriz.

BlogEngine.NET TR Ekibi

Basın Haber Bağlantısı 1

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.