Şimdi Ara

blogger header ikiye bölmek yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben blogumda başlık kısmını ikiye bölerek, anabaşlık ve yazısının soluna sitemin logosunu yerleştirmek istiyorum. fakat ne bi kod ne bi gadget bulabildim. bloggerin kendi ayarlarıdna eklediğiniz resmi arka plan yapma, resmi yazının üstüne koyma ya da yazı yerine resim koy diye seçenekleri var. ama ben resmi yaznın soluna koymak istiyorum. bununla ilgili yardımcı olabilirmisiniz, aklıma 2 ye bölüp soldakine resim sadakine yazıyı yerleştirmek geldi daha kısa yolu varsa lütfen yardımcı olun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cllshn -- 3 Kasım 2016; 19:0:0 >

• yokmu kimse bu işlerden anlayan. aradım geçmişte bulamadım hep reklam ile ilgili kodlar var bana sadece resim ve sağına blog başlığı yerleştirebilceğim bir kod yöntem vs lazım
  • Linki paylaşırsan bakarım ama kesin değil yardımcı olmaya çalışırım cevap veya alıntı olarak yaz haberim olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, istediğinizi yapmak için gereken altyapı kodu bu şeklidedir.Bunun içine gerekli blogger kodlarını ekleyerek yazıların istediğiniz görünümde yayımlanmasını sağlayabilirsiniz.
  • Html-Css ile mi yapiyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazı sürekli değişmeyecekse (ki header'dan bahsediyorsunuz, header da yazının sürekli değişir olması anlamsı oluyor), sadece site başlığı ve resmi yanyana istiyorsanız, bloggerı layoutu 2ye bölerek bunu sağlayabilirsiniz. Ama kodlarla aranız iyi değilse, neden bunu grafik ile halletmiyorsunuz. Bir header grafiği yapın, sol tarafına küçük logonuz olsun, sağ tarafına yazmak istediğiniz şeyleri tasarım programınızla yapın. Görüntü olarak aynısını verir.
  • burdan cevap gelmeyin o geldi aklıma bende pp den yaptım çözünürlüğü ayarlayıp ekledim grafik olarak. bayadır uzaktım bu tür işlere. ama sağolsun biri kod vermiş bölmek için yinede lazım olur. çok teşekkür ediyorum ilginiz için forumdaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Php header yardım!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba, hem yazı hem logonun nasıl gözükeceğini biliyorum. Aslında çok basit. Bir montaj programı ya da paint i aç. Sonra oraya sitenin adını yaz. Ve yanına kendi logonu ekle ve kaydet. Ardından resim ekle diyerek yaptığın o resmi koy. Böylelikle orada resim olarak gözükse bile resim olduğu anlaşılamayan güzel bir yazı elde edersin.

Siteme uğramak isterseniz :www.WayTekno.com

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.