Öncelikle merhanba, ben bundan 2 hafta önce blogger siteme alan adı eklemek istedim ve natro hosting firmasından yıllık 9$ awww.soruncozumleri.com alan adını aldım ve blogger'e entegre ettim. Ancak sorunum şu ki siteye başta www yazmadan giriş olmuyor.http://soruncozumleri.com olarak girdiğinizde bu web sayfası kullanılamıyor diye bir uyarı alıyorsunuz deneyebilirsiniz. Her neyse ben google da verilen talimatları yaptım onları da şöyle göstereyim:
1- Blogger panelinde Ayarlar kısmında bulunan" soruncozumleri.com öğesiniwww.soruncozumleri.com konumuna yönlendir." adlı kutucuğu işaretledim ve ayarları kaydettim.
2 " Ayarlara ilişkin talimatları görüntüleyin." bölümünde yazan "8-İsteğe bağlı: Çıplak alan adınızı (example.com) gerçek bir siteye (www.example.com) bağlayan A kayıtları da girebilirsiniz. Bu adımı atlarsanız "www" yazmayan ziyaretçiler bir hata sayfasıyla karşılaşır. İsteğe bağlı (devamı): 8. Adımı tamamladıktan sonra alan adınızı example.com biçiminde girin ve alt tarafta gösterilen IP adreslerini "A" bölümünde listeleyin. Dört farklı Google IP'sini gösteren dört ayrı A kaydı açmanız gerekir. 216.239.32.21 216.239.36.21 216.239.36.21 216.239.38.21 İsteğe bağlı bölümün sonu"
Yukarıdaki kısımları da uyguladım ancak 3 gündür sorunum aynı. Acilen yardımınıza ihtiyacım var çünkü sitemdeki hitler git gide düşmekte ve bu durum çok can sıkıcı. Tek nedeni ise bu www yönlendirme sorunu..
Yardımcı olacak abilerime şimdiden teşekkür eder, cevaplarınızı beklemekteyim.