Şimdi Ara

Blood Castle yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Blood Castle'a bilet yapmak için 1 devils key+2, 1 devils eye+2, 1 jewel of chaos koydum makinaya. İtemler ışıldamaya başladı ama sonra hiçbişey olmadı orda kaldı öle kapatamadımda. çıkmak zorunda kaldım itemlerde gitti. Bişeyi yanlış mı yapıyorum?

• Blood Castle 1 bileti için: 1 Arcangel Scroll+1 Blood Fang +1 Koyup basacaksın caossuz
  • ama benim yaptığımda da hata vermedi başladı sonuçta neyse ben bu itemleri hiç duymadım nerde satılır bunlar?
  • oynadığın server ne bilmiyorum kimi server satar kimi satmaz kimisi ise bilet satar...ama bunları Davias-Lorencia veya Noria daki yaratıklardan düşürebilirsin
  • başka bi forumdan biri şöyle yazmış:

blood castle kac için bilet yapmak istedin ?
    sanırım 1 için bilet yapmışsın hersey normal gözüküyor bilet yaparken yanma riski de var bence hersey normal gözüküyor.bende uzun zaman önce oynuyordum bu oyunu yanlış bilgi vermiş olmayayım

sen yanılıyo olmayasın?
  • blood castle a devil eye ile bilet yapılmaz..devil eye ile devil square için bilet yapılır...ha belki patlamıştır ya da serverın bağlantısı gitmiştir ya da net bağlantın kopmuştur....ama o dediklerinle devil square bileti basılır BC değil
  • peki sağol bi daha denicemde korkumdan deneyemiyom
  • Korkak olmadan basacaksın bu oyunda
  • uff bu kadarda saçma soru sorulmazki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [MaLaTYa] -- 27 Nisan 2006; 22:06:48 >
  • kusura bakmada sanane yeni başladım oyuna böyle mi destek oluyosun çok biliyosan zahmet edip bi cevap yazsaydın yazmicaksan niye atlıyosun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: shaigorn

kusura bakmada sanane yeni başladım oyuna böyle mi destek oluyosun çok biliyosan zahmet edip bi cevap yazsaydın yazmicaksan niye atlıyosun?

Senin gibi Canileri önlemek için
  • verdiği cevaba bak ya senin noob olduğun ta nerden anlaşılıyo sana sadece bunu diyorum () ok
  • ben zaten noob olmadığımı söylemiyorum yeni başladım diyorum
    ya tamam içine edildi başlığın susun sormaz olaydım
  • sen Devil Square Bileti Yapmışsın... Ama Yinede DS Bileti Çıkmaıs Lazım. Bilet Patlamıştır
  • blood castle gitmek isterdim ama malesef arıom ama gidecek eşyaları bulamıom
  • saticida satiliodur belki satilmiosa bc 6 ve 5 stadiumda dusuor
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.