Şimdi Ara

Dragon Age: Inquisition yardım lazım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyun ıcı pet bınek vs nasıl edınebılırım

1.buyu kullanarak kendım mı evcıllestırıcem

2.ıtemlerı kes bıc yapıstır yaparak kendım mı yaratıcam

3.oyun ıcı altın veya oyun dısı ıbnelık yapıp paraya dokmemıslerdır umarım

1 2 yontem kendım denedım

1.marketlerın hıc bırınde bıneklere aıt bı ıtem veya bonusa denk gelmedım

bı tek daha sonradan yerlestıgımız satodakı harada pet shop benzerı bı yer 4 5 cesıt hayvan var at harıc hepsı kapalı

2.karsılastıgım bı kac hayvanda ayı vs . savasırken bı sure sonra uzerınde yıldız benzerı sımge gorunuyo

bı sure sonra canı azaldıgında saldırıyı kesınce oda beklemeye gecıyo

4 karakter farklı skıll kombınasyonlarıyla denememe ragmen sonuc vermedı

• bılgısı olan yok mu bu konuda
  • Oyunun ana konusunda sorsan birileri yanıt verirdi illaki. http://forum.donanimhaber.com/m_65952720/tm.htm Oyunda binek sahibi olmak için ilk haritada bir görev var onu yapman gerekiyor ama oyunda binek sistemi bana göre çok hantal kalıyor. Silah zırh vs şeyleri yapmak için bol bol materyal toplamalı ve şema satın almalısın görev yaptıkça sandıklardan da çıkıyor şemalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feriox -- 21 Şubat 2015; 19:15:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: feriox

Oyunun ana konusunda sorsan birileri yanıt verirdi illaki. http://forum.donanimhaber.com/m_65952720/tm.htm Oyunda binek sahibi olmak için ilk haritada bir görev var onu yapman gerekiyor ama oyunda binek sistemi bana göre çok hantal kalıyor. Silah zırh vs şeyleri yapmak için bol bol materyal toplamalı ve şema satın almalısın görev yaptıkça sandıklardan da çıkıyor şemalar.

bınek olarak at harıcınde olanları soruyorum

ejder ayı gergedan vs sayı artıyo bunları nasıl yakalarım veya uretırım
  • Ahırda satılanlar dışında binek yok benim bildiğim, Ejdere vs binilmiyor ben heryere yayn gidiyordum dediğim gibi binek sistemi çokk kullanışsız ve hantal
    Şu videoda ahıra binek ekleme gösterilmiş ben yayan gezdiğim için pek kurcalamamıştım. https://www.youtube.com/watch?v=RsHtbEHm0TM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feriox -- 21 Şubat 2015; 19:33:19 >
  • quote:

Ahırda satılanlar dışında binek yok benim bildiğim, Ejdere vs binilmiyor ben heryere yayn gidiyordum dediğim gibi binek sistemi çokk kullanışsız ve hantal

dogru ılk krallık ejder tarafından saldırıya ugrayınca yenı yere gecmıstık orda hara var marketı acınca 4 tane secenek var bunların ıcınde de lısteler ıste sıkıntı orda

sadece at harıc hepsı kapalı bunları acmak ıcın gereklı olan nedır ogrenmeye calıstıgım bu

gorev mı yoksa oyun ıcı dısı para mı

bınek sıstemı hantal dedıgın gıbı kullanıssız

hele bazen asırı sacmalıklar var western dıye bı harıtada ele gecırdıgım kalenın karsısında kapı var ordan gecıp astarıuma gırmem gerek

kapı kılıtlı kapıyı acmak ıcın mekanızmayı calıstırmak gerekıyo tum harıtayı dolastım ekstra bı kac mapa baktım belkı gorevler bırbırıyle baglantılıdır dıyerek olmadı

en sonunda vazgecıcektım kı

atla kapının ustune tırmanmak aklıma geldı bı tek yapmadıgım bu kalmıstı zorda olsa atı kapının arkasına gecırdım

bınek sıstemı sacma hıc degılse at yerıne ejder le kosmak daha eglencelı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dawes21 -- 21 Şubat 2015; 19:36:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dawes21

oyun ıcı pet bınek vs nasıl edınebılırım

1.buyu kullanarak kendım mı evcıllestırıcem

2.ıtemlerı kes bıc yapıstır yaparak kendım mı yaratıcam

3.oyun ıcı altın veya oyun dısı ıbnelık yapıp paraya dokmemıslerdır umarım

1 2 yontem kendım denedım

1.marketlerın hıc bırınde bıneklere aıt bı ıtem veya bonusa denk gelmedım

bı tek daha sonradan yerlestıgımız satodakı harada pet shop benzerı bı yer 4 5 cesıt hayvan var at harıc hepsı kapalı

2.karsılastıgım bı kac hayvanda ayı vs . savasırken bı sure sonra uzerınde yıldız benzerı sımge gorunuyo

bı sure sonra canı azaldıgında saldırıyı kesınce oda beklemeye gecıyo

4 karakter farklı skıll kombınasyonlarıyla denememe ragmen sonuc vermedı

Ben DA: Inquisition oynuyorum.

1. Eğer binek olarak atı kastediyorsan, Hinterlands'ta Master of Horses görevinde bedava at veriyorlar. O atı Haven haricinde kullanabilirsin. Başka bir binek tipi kastediyorsan daha o kadar ilerlemedim; daha 10 levelim.

2. İtemler mobların üzerinden düşer, sandıkların, vazoların vs. içinden çıkar. (V tuşu arama tuşudur. V'ye basınca yakınındaki itemleri parlak olarak gösterir.)

Ayrıca kendin de silah/zırh yapabilirsin. Ama bunun için elinde o itemin tarifi olması şart. Tarifler, sandıkların vs. içinden çıkar veya bazı tüccarlar satıyor. Örneğin, Val Royeaux'ta level 13 item tarifleri satan bir adam var, tanesi 3-4 bin altına satıyor.

3. Oyunda dediğin gibi gerçek parayla yapılan bir şey yok, sadece oyunu satın alırken bir kere ödüyorsun; sonra bütün oyun senin oluyor. (Free to play deki gibi değil yani)

4. Eğer bir mobun üzerinde yıldız çıkıyorsa ona nişan alınmış demektir. Skillerle alakası yok.

Ben bir şey sormak istiyorum; rogue olarak bana kalırsa Sera ve Varric Tethras çöp. Hatta Varric, büyücülerden önce ölüyor.(Onu geliştirmeme rağmen) Cole'u aldım, Champions of the Just görevinden sonra. Ona iki hançer verip, + assasin uzmanlığı açmayı düşünüyorum. Bu konuda ne düşünüyorsun?

Bir de ben takımımı şöyle kurdum: Ben(İnsan/Büyücü) + Solas + Iron Bull + Varric Tethras. Senin takım nasıl?

Iron Bull on numara adam bence, tipinden de belli; tam öküz, hem boynuzları da var, iki elliyle vurunca mobların şaftı kayıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Oyunun ana konusunda sorsan birileri yanıt verirdi illaki. http://forum.donanimhaber.com/m_65952720/tm.htm Oyunda binek sahibi olmak için ilk haritada bir görev var onu yapman gerekiyor ama oyunda binek sistemi bana göre çok hantal kalıyor. Silah zırh vs şeyleri yapmak için bol bol materyal toplamalı ve şema satın almalısın görev yaptıkça sandıklardan da çıkıyor şemalar.

Binek sistemi kötü falan değil aslında. Ben şöyle kullanıyorum atı, mouse sağ tıkı basılı tutuyorum. Shift tuşu dört nala koşturuyor. Eğer, atı bir yerden atlatmaya kalkınca, oraya takılır ve atlayamazsa şaha kalkıyor. Benim anlayamadığım; at sesleri nasıl yapılmış (ciddi olarak soruyorum), bir atın sesini kaydedip, oyuna koymuş olabilirler mi?

• Arkadaşlar bana dragon age inquisition hakkında detayli bilgi verebilecek varmi acaba silah ve zirh semalarinin iyileri nerde bulunur runelar nasıl toplanır bazi runleri bulabiliyorum ama alamiyorum belirli görevlermi yapilmasi lzm yada ana gorevlerde ilerlemek mi gerekiyor knight ench Necromancer falan olinuyormus sanırım oyunda bunlar görevlemi oluyor öyle ise nerden bulurum görevlerini ben mageim ayni zamanda kilicda kullanmak istiyorum daha güçlü zirhlar yapmak için ejderha mi kesmek lzm yoksa etraftan falan craft itemmi aricaz takı yapini bulamadim bir türlü bu arada birde cift kilic karakterim var ayni magein knight unch gibi farkli skiller aciliyormu ondada yoksa mageleremi özel bisi red water bölgesine gidebilen var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.