Şimdi Ara

age of empires 2 taktik lazım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
78
Cevap
2
Favori
86.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben aoe 2 de taktik arıyorum ama öyle klsik şeylerden değil bana savaş taktikleri verirseniz sevinirim mesela ben savaşırken direk orduyla bodoslama dalıyordum fakat hardda oynamaya başlayınca böyle olmıcanı anladım düşmanı nasıl daha kolay yenebilirim saldırırken orduyu nereye yöneltmeliyim bu gibi bilgilere ihtiyacım var

• Yapay Zekanın Yanıtı

Age of Empires 2'de Ustalaşmanı Sağlayacak Taktikler

Age of Empires 2, strateji ve beceri gerektiren ilgi çekici bir oyundur. İster yeni başlayan ister deneyimli bir oyuncu olun, oyununuzu geliştirmek istiyorsanız, aşağıdaki taktikler size yardımcı olacaktır:

Hızlı Gelişme Taktikleri:

• Ekonomini Güçlendir: Çiftlikler, madenler ve kereste kampları inşa ederek kaynak üretimini en üst düzeye çıkar.
    • Koru Birliklerini Kullan: Yiyecekleri ve diğer kaynakları koruyarak gelişmeni hızlandır.
    • Tick Boyları Eğit: Tick boyları, kaynakları daha verimli toplamanı sağlar.

Askeri Taktikler:

• Birim Karşılaştırmalarını Anla: Farklı birimlerin birbirlerine karşı güçlü ve zayıf yönlerini öğren.
    • Piyade ve Süvarileri Dengele: Piyadeler savunma için, süvariler ise baskınlar için etkilidir.
    • Okçularla Hasar Ver: Okçular, uzaktan önemli hasar verebilir.

Diğer Faydalı Taktikler:

• Diplomasiyi Kullan: Müttefiklerle ticaret yap ve düşmanlarına karşı ittifaklar kur.
    • Haritayı Keşfet: Kaynakları, düşman üslerini ve stratejik noktaları belirle.
    • Teknolojiyi Araştır: Yeni teknolojiler, birimlerini ve ekonomini geliştirmene yardımcı olur.

Age of Empires 2'de ustalaşmak zaman ve çaba gerektirir. Yukarıdaki taktikleri uygulayarak, oyununu geliştirebilir ve rakiplerine karşı üstünlük sağlayabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • valla en kolay taktik bir an önce adam yapıp adamı dağıtmak.O yüzden uzun vadede iyi savunma yapabilecek bir ülke seçmek gerek.Bizanslar iyi.Hem denizde de güçlüler.Bunun yaında Türkler de ideal.Ben genelde Türkler i seçiyorum çok güze oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Mustafa 61.

valla en kolay taktik bir an önce adam yapıp adamı dağıtmak.O yüzden uzun vadede iyi savunma yapabilecek bir ülke seçmek gerek.Bizanslar iyi.Hem denizde de güçlüler.Bunun yaında Türkler de ideal.Ben genelde Türkler i seçiyorum çok güze oluyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: .Mustafa 61.

valla en kolay taktik bir an önce adam yapıp adamı dağıtmak.O yüzden uzun vadede iyi savunma yapabilecek bir ülke seçmek gerek.Bizanslar iyi.Hem denizde de güçlüler.Bunun yaında Türkler de ideal.Ben genelde Türkler i seçiyorum çok güze oluyor.

en çok uygulanan taktik bu ve işe yarıyo

bende güçsüz adamlardan alıyorum diğerleri benim güçsüzleri kesmeye çalışırken güçlüleri yığıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: MysteryLord

quote:

Orjinalden alıntı: .Mustafa 61.

en çok uygulanan taktik bu ve işe yarıyo

bende güçsüz adamlardan alıyorum diğerleri benim güçsüzleri kesmeye çalışırken güçlüleri yığıyorum

Alıntıları Göster
    güçsüz adamları yem olarak sür üslerine,bu arada sağlam adamlar yap hazırda beklesin.
    ayrıca katapultlardan bi grup yap,mesela 10 tanesi bir orduya bedel.binaları anında dağıtırsın.
    binalarda da ilk önce tapınak ve army'lerden başla yıkmaya.
    En etkili olan grup okçular,uzun menzili sayesinde hasar almadan üniteleri yıkarsın.İstersen kule
    lerden bir set yap U şeklinde ve 1 okçuyla adamları o kulelerin arasına çek.1 dk. sürmez yatar hepsi.

• quote:

Orijinalden alıntı: #GECE#

güçsüz adamları yem olarak sür üslerine,bu arada sağlam adamlar yap hazırda beklesin.
    ayrıca katapultlardan bi grup yap,mesela 10 tanesi bir orduya bedel.binaları anında dağıtırsın.
    En etkili olan grup okçular,uzun menzili sayesinde hasar almadan üniteleri yıkarsın.İstersen kule
    lerden bir set yap U şeklinde ve 1 okçuyla adamları o kulelerin arasına çek.1 dk. sürmez yatar hepsi.

Alıntıları Göster
    oyun düşmanın yakınına kule ve kale yaparak geçilir

• quote:

Orijinalden alıntı: barisdragon

Alıntıları Göster
    hardda başlamak istiyorsan harita çok önemli.Haritaların biri ismini hatırlamıyorum çok ağaçlık oluyor.
    sadece tek giriş oluyor ormanın bolluğundan.Bu yüzden düşman buradan girmek zorunda.orayada gerekli savunmayı yaparsan şehirde bir an önce gelişmelerini tamamlayıp saldırmaya bakarsın.birazda tecrübe lazım , öyle pat diye hard olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkep

hardda başlamak istiyorsan harita çok önemli.Haritaların biri ismini hatırlamıyorum çok ağaçlık oluyor.
    sadece tek giriş oluyor ormanın bolluğundan.Bu yüzden düşman buradan girmek zorunda.orayada gerekli savunmayı yaparsan şehirde bir an önce gelişmelerini tamamlayıp saldırmaya bakarsın.birazda tecrübe lazım , öyle pat diye hard olmaz.

Alıntıları Göster
    3 harda karşı yenebildim ben.
  • quote:

3 harda karşı yenebildim ben.

Alıntıları Göster
    cevaplarınız için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrametal

cevaplarınız için teşekkürler

Alıntıları Göster
    Taktik işi seçtiğin ırka göre değişir.
    Irk vardır defans sağlamdır. Yatarsın, gelişirsin. Bizans gibi.
    Irk vardır rush ırkıdır. Gold rush, military rush. Britons veya mongolsveya saracens. Değişken bunlar tabi.
    Bu yüzden seçtiğin ırka veya rakibe göre taktik istersen işine yarayacak cevaplar alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nømad

Taktik işi seçtiğin ırka göre değişir.
    Irk vardır defans sağlamdır. Yatarsın, gelişirsin. Bizans gibi.
    Irk vardır rush ırkıdır. Gold rush, military rush. Britons veya mongolsveya saracens. Değişken bunlar tabi.
    Bu yüzden seçtiğin ırka veya rakibe göre taktik istersen işine yarayacak cevaplar alabilirsin.

Alıntıları Göster
    ben genelde ispanyolları alırım önceden türkleri alıyordum ama türklerde paladin büyük eksiklik şu sıralarda türkler yada ispanyollar arasında kalıyorum ama daha çaok ispanyollar

• quote:

Orijinalden alıntı: ultrametal

ben genelde ispanyolları alırım önceden türkleri alıyordum ama türklerde paladin büyük eksiklik şu sıralarda türkler yada ispanyollar arasında kalıyorum ama daha çaok ispanyollar

Alıntıları Göster
    chini tavsiye ederim chukonu bayağı sağlam orduyu biraz fazla yaparsan bölgene adam bile giremez

ahmetkep:ağaçlık olan yer blackforest
  • quote:

Orijinalden alıntı: olgu

chini tavsiye ederim chukonu bayağı sağlam orduyu biraz fazla yaparsan bölgene adam bile giremez

ahmetkep:ağaçlık olan yer blackforest

Alıntıları Göster
    asker basarken önemli olan bir noktada rakibin ne bastığı.misal atlılarla gelen birine ne kadar okçu bassan boş.genel bir saldırı önde atlılar yada piyadeler arkasına okçular olabilir.
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: barisdragon

Aynen katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

quote:

Aynen katılıyorum

Alıntıları Göster
    Oyunda en iyi birlik yada taktik diye birşey yoktur ama en çok tercih edilen rush taktigi hunları alıp ev yapmadan hızlıca asker cıkarıp adama dalmaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: Randall

Oyunda en iyi birlik yada taktik diye birşey yoktur ama en çok tercih edilen rush taktigi hunları alıp ev yapmadan hızlıca asker cıkarıp adama dalmaktır

Alıntıları Göster
    ben oyuna başlarken random yaparım ;) .. ve oyuna ilk girdiğim an defans yaparım .. ama goths ler felan gelirse yani rush ülkeleri durmam basarım ama haricinde rush yapmam .. hem goths leri alırım direk rush yapıp ülkelerini alırım ellerinden ne zevki kaldı oyunun 5 dk da bitiririm istesem ama ben dayanmalarını istediğim için her zaman random yaparım rush yapacak ülke bile gelse yapmam ..

• quote:

Orijinalden alıntı: #GECE#

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: #GECE#

budur

• quote:

Orijinalden alıntı: JaSoN_

quote:

Orjinalden alıntı: #GECE#

budur

Alıntıları Göster
    ya bunlar age of kıngs demi bide ispanyollar yok rush da yok goths, celts, japanse, china, turks, franks, britons, bizanz, persler, mongols ve saracensler var ispanyollar ve rushlar kim

• quote:

Aynen
  • quote:

quote:

Aynen katılıyorum

Top atan kuleler bitirici
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darth Furko

quote:

quote:

Aynen katılıyorum

Top atan kuleler bitirici

Alıntıları Göster
    yaaaa bu age of kıngsmi ispanyollar rushlar kim oluyo

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.