Şimdi Ara

AGE OF EMPİRES 3 KALE SORUNU !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
7.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar yardım ederseniz cok sevinirim....
    bir türlü kale yapamıyorum, öbür devletler nasıl yapıyor.......???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şeffafbukalemun -- 21 Kasım 2005, 18:11:13 >

• ARKADASLAR LÜTFEN CEVAP YAZIN........
  • kale kartı gibi bişeyin olması lazım.

homecity nin level ile ilgili.eskiden olduğu gibi kolay kale yapılamıyor.

istersen how to play gibi bi bölüm vardı, orda kale yaptırtıyordu.daha garanti olur.
  • homecity den kartla gelıo başka turlu olmas kart işaretinde 2 tane top var çapraz şekilde duruyo
  • cok tesekkürler.....denedim oldu........
    ama bir tane yapabildim ancak......
  • Dostum bu oyunda öyle her istediğin yere kale yapamazsın. İyi takip edersen oyunu, bazı yerde rehin alınmış işçiler var onları kurtardığın zaman virane olmuş at arabası şeklinde arabalar var onları sırtlanıyorlar. İşte o zaman ana ev yapıyorlar. Ondan sonrada evden çıkan işçilerle oralara birşeyyler dikebilirsin. bu oyun 1 den tamamen bağımsız olmuş bence.....
  • virane olmus at arabalariyla ana ev mi yapiyolar??? Öyle bir şey yok arkadaşım nerden cıktı o town center sadece gözcü tarafından yada homecity den kartla yapilabiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Age of Empire 3 HATA
    10 ay önce açıldı
    age of empires 2 taktik lazım
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu oyunu oynaya oynaya çözeceğiz anlaşıldı.
  • Oyunda bi bölümde bu şekilde oldu? Görev yaptırsan görürsün....
  • evet kartla oluyor kale bende şansa gördüm o kartı açtım.iyikide açmışım çok işe yarıyor düşmanın geldiği yere doğru yapıyorum şehrime giremiyorlar kale direk top atışı yapıyor ama kulelerde top atışı için 2 kez upgrade lazım act2 nin 8. görevindemiyim neyim öyle birşey
  • quote:

Orjinalden alıntı: sancos

Oyunda bi bölümde bu şekilde oldu? Görev yaptırsan görürsün....

Görevleri oynamadim valla o oraya mahsus bişeydir ben multiplayer oynuyorum sadece hamachiden ve öyle bişey yok senin söyledigin senaryo gereğidir.
  • saolun arkadaslar ama benim bir sorum daha var ...
    acaba osmanlı da hangi askerleri seçiyorsunuz ??????
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.