Şimdi Ara

Blood DK DPS Yapabilir Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi Blood Death Knight, Tank haricinde DPS oynayabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nefarius -- 29 Ağustos 2011; 21:58:11 >

• Hayır
  • Mekaniğin değişmesinden bu yana hayır.Ama Blood DK ile cok rahat 20-25k yaparsın AoE packlarde
  • tank
  • blood dk ile neden dps yapmak istiyorsun ki, frost var buz gibi hem de
  • forumda görmüştüm bi kaç kere blood dk çok dps yapıyo, dps i azaltılsın threat artırılsın diyen arkadaşlar.

sanırım onlar aoe yi değil de blood ile pvp ye girenlerden bahsediyolardır diye düşünüyorum.

gerçekten çok mu dps yapıyo blood dk lar bende merak ediyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcardle

forumda görmüştüm bi kaç kere blood dk çok dps yapıyo, dps i azaltılsın threat artırılsın diyen arkadaşlar.

sanırım onlar aoe yi değil de blood ile pvp ye girenlerden bahsediyolardır diye düşünüyorum.

diğer tanklara oranla dpsleri iyi. böyle yazıldığınada adım gibi eminim adam gibi okumayı ne zaman öğreniceksiniz ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kyle Butler

quote:

Orijinalden alıntı: mcardle

forumda görmüştüm bi kaç kere blood dk çok dps yapıyo, dps i azaltılsın threat artırılsın diyen arkadaşlar.

diğer tanklara oranla dpsleri iyi. böyle yazıldığınada adım gibi eminim adam gibi okumayı ne zaman öğreniceksiniz ya

peki sen şimdi benim yazdığımı adam gibi okumuş oldun mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.