Şimdi Ara

Blood DK MoP oncesi ve sonrasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Cata doneminde Blood DK karekterim vardi. Mop gelmeden biraktigim icin oyunu ve yeniden baslamayi dusundugum icin bir kac soru sormak istiyorum.

Cata donemindeki blood dk ile simdiki blood dk arasindaki onemli degisiklikler nelerdir?

Mesela ben solo dungeon solo world bosslari kovalamayi cok severdim. Ve ozaman birtek dk solo yapabiliyordu belli basli bosslari. Bu MoP donemi icinde gecerlimidir yoksa artik bu sekilde degilmi.

PvP acisindan blood dk ile hemen hemen hic bir malee sinifi kolay kolay yenisemezdi. Simdi okuduklarima gore warrior cok saglam diyorlar. Kisiden kisiye bu kavram degissede blood dk oynayanlar nedemek istedigimi anliyacaktir.

Birde okuduklarima gore blood dk'nin dps gucu dusurulmus. DS'den gelen healda bi hayli azaltilmis. Bi nevi nerflenmis diye okudum. Cok fark ediliyorrmu bu durum? PvP'de hicbir sekilde dmg verilemiyormus ve eskisi gibi kendini heallamiyormus diye duydum hep.

Benim sormak istediklerim bunlardan ibaret. Ama duymadigim bir cok degisiklik daha olabilir. Bunlari paylasirsaniz ve sorularima cevap verirseniz cok memnun olurum.

iyi gunler.

• 1. hiçbir fark yok yeni eklenen 1-2 skill dışında aynı
    2. classic,tbc,wotlk,cata dungeonları rahatlıkla bitirirsin (hc lerde biraz zorlanabilirsin ama biter)
    3. tank class ile dps class karşılaştırılmaz belki bi blood dk retri palayı rahat keser ama bi mage blooddk yı şamaroğlanı yapar
    4. blood dk tank classıdır ne bekliyordun 50k dps mi yapmasını bekliyordun raidlerde ??
  • elbette bi dps classi kadar dps yapamaz bunu bende biliyorum ama cata doneminde gene hatra deger bir dps yapiyordu. diger tank siniflarina gore konusuyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heîsenberg

1. hiçbir fark yok yeni eklenen 1-2 skill dışında aynı
    2. classic,tbc,wotlk,cata dungeonları rahatlıkla bitirirsin (hc lerde biraz zorlanabilirsin ama biter)
    3. tank class ile dps class karşılaştırılmaz belki bi blood dk retri palayı rahat keser ama bi mage blooddk yı şamaroğlanı yapar
    4. blood dk tank classıdır ne bekliyordun 50k dps mi yapmasını bekliyordun raidlerde ??

niye bloodk 50k dps yapamaz mı raid de ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: minderbob

quote:

ben cata adına konusuyorum, catada hiçbir tank spec 50k dps yapamadı yapamazdı şimdi o 50k yı mop a göre çevir yine o dps i hiçbir tank classı yapamaz çok bilmişlik taslama burda

• quote:

quote:

quote:

ben cata adına konusuyorum, catada hiçbir tank spec 50k dps yapamadı yapamazdı şimdi o 50k yı mop a göre çevir yine o dps i hiçbir tank classı yapamaz çok bilmişlik taslama burda

Adam zaten cata zamanında oynamış sana mopu soruyor sen catadan bahsediyorsun, çok normal bi soruyu bile bukadar ters anlıyorsun ve gereksiz bilgiler veriyorsun.

• 1 ay falan oynadım MoP'ta yazayım kendime göre. 5.2'de dönerim belki özledim DK'yı

Rotasyon %90 aynı hatta daha basitleşti doğru talent'larla. Solo olarak aynı devam ediyor Mione diye bi DK var youtube'dan bakarsan 5 kişinin zor yaptığı Challenge Dungeon'ları sololuyor. Quest 10 mob kes diyorsa 30 mob toplayıp AoE kesersin canın oynamadan.

Pvp olayına karşıyım Blood Dk ile hem sana hem rakibe eziyet pvp'de Vengeance kalktı ve self-heal olmayan class kalmadı gibi sabaha kadar vuruşursun kesemezsin kimseyi efendi gibi frost yaparsın os 3 tuşla 80k dps yaparsın (fs-obli-hb)

Death Strike auto attack yaptıkça verdiği heal artıyor(maks. 5 stack), damage düşürüldü diğer skiller kadar vuruyor(rune strike-hs). Oynaması rahat ve healerlerin en sevdiği tank şuan. Kısa cooldown'ları efektif kullanırsan damage yemezsin kolay kolay (anti magic s.-vampiric-bone shield-drw-rune tap). Druid'ten de symbiosis kaparsan IBF-Symbiosis-Death Pact-Purgatory-Empower falan ölümsüz oluyosun bildiğin 90 talentleri çok cacık DK'nın onun dışında iyidir yani.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Couteau

1 ay falan oynadım MoP'ta yazayım kendime göre. 5.2'de dönerim belki özledim DK'yı

Rotasyon %90 aynı hatta daha basitleşti doğru talent'larla. Solo olarak aynı devam ediyor Mione diye bi DK var youtube'dan bakarsan 5 kişinin zor yaptığı Challenge Dungeon'ları sololuyor. Quest 10 mob kes diyorsa 30 mob toplayıp AoE kesersin canın oynamadan.

Pvp olayına karşıyım Blood Dk ile hem sana hem rakibe eziyet pvp'de Vengeance kalktı ve self-heal olmayan class kalmadı gibi sabaha kadar vuruşursun kesemezsin kimseyi efendi gibi frost yaparsın os 3 tuşla 80k dps yaparsın (fs-obli-hb)

Death Strike auto attack yaptıkça verdiği heal artıyor(maks. 5 stack), damage düşürüldü diğer skiller kadar vuruyor(rune strike-hs). Oynaması rahat ve healerlerin en sevdiği tank şuan. Kısa cooldown'ları efektif kullanırsan damage yemezsin kolay kolay (anti magic s.-vampiric-bone shield-drw-rune tap). Druid'ten de symbiosis kaparsan IBF-Symbiosis-Death Pact-Purgatory-Empower falan ölümsüz oluyosun bildiğin 90 talentleri çok cacık DK'nın onun dışında iyidir yani.

Ben Rogue ile dalıyorum canı inmiyor.

• Mop öncesi de ölümsüzdü mop sonrası da. Boş bırakmaya gelmeyen, vursan ölmeyen karakter.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Adam zaten cata zamanında oynamış sana mopu soruyor sen catadan bahsediyorsun, çok normal bi soruyu bile bukadar ters anlıyorsun ve gereksiz bilgiler veriyorsun.

yav he he

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heîsenberg -- 2 Şubat 2013; 11:27:14 >

• yav ben bm hunterim conquest cap icin arena yapiyordum gecen gun. partnerim disc priest bi takim geldi bm hunt ve blood dk. hunteri 10 saniyede indirdim ama dk olmuyor arkadas. 550k hp si var pet e atak yapip dolduruyor. pet i cektim bu seferde dps yapamiyorum. 19 dakika adamin hp %70 in altina bile inmedi. sonra kendisi cikti yoksa sabaha kadar yine kesemezdik. buda boyle bir animdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.