Şimdi Ara

Blood Elf Paladin Warhorse

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Blood elf paladin Summon Warhorse büyüsü ile gelen mount'un nasıl birşey olduğun merak ediyorum. Elinde herhangi bir resim veya video olan var mı? Bütün net'i taradım ama bulamadım :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicomedya -- 25 Şubat 2007; 2:08:26 >

•  Blood Elf Paladin Warhorse

• + Şerefsiz Blizz onlara Blood Knight tabardı veriyo bize niye Light Defenders vs vs. bi tabard yok + O arkadasin gosterdigi Warhorse Degil Charger google grafige blood elf paladin mount yaz cikar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDarTheMan -- 25 Şubat 2007; 6:57:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: quak3

+ Şerefsiz Blizz onlara Blood Knight tabardı veriyo bize niye Light Defenders vs vs. bi tabard yok + O arkadasin gosterdigi Warhorse Degil Charger google grafige blood elf paladin mount yaz cikar

blood elf paladin mount/warhorse/summon/vs... yazınca sadece yukarıdaki resim çıkıyor. Eğer aşağıdaki Charger ise Warhorse resmini veya videosunu gösteren olursa çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicomedya -- 25 Şubat 2007; 11:16:06 >
  • bu degil eminim ya allylerden tek farkı Kırmızı Oluyo bence kötü olmus bende bulamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: quak3

bu degil eminim ya allylerden tek farkı Kırmızı Oluyo bence kötü olmus bende bulamadım

Blizzard'ın sitesinde de sadece Charger var :(
    http://www.worldofwarcraft.com/info/basics/mounts/paladin.html

Blood Elf Paladin Warhorse

• sadece kırmızı pala atı işte

belki draiene palalara kıyak geçmişlerdi diye deli gibi kastık aldık atı
    ama sadece benim karakterin omuz genişliğinin yarısı eninde bir atım oldu
    gidip vercem 90g elekk aldım walla

edit: yuh ne biçim epic at o öyle
    ben bilsem yine minacık görüncek bana o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amboleos -- 27 Şubat 2007; 0:00:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    temple of elemental evil
    20 yıl önce açıldı
    Ark: Survival Ascended
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.