Şimdi Ara

Blood talent i bir fikir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben şimdi kendi geliştirdiğim 44-0-27 diye bir talent kullanıyom yanlız bir kaç sorum var.

1. improved blood presence talenti sadece blood talentiyle gelen healling i mi artırıyor yoksa verdiği dps artışınıda buffluyormu ?

Üsttekinin negatif olduğunu düşünerek dps artısını sağlayacak başka talent bulamadığımdan blood worms talentine verdim solucanlar 3-5 ne vursa extradır diyerekten ama herhangi bir aoe damageye maruz kaldıklarında ölüyolar bu beni tekrar düşündürdü.

2. scent of blood talentine vererek raid bosslara karşı parry dodge gibi olaylarla runic toplayıp daha fazla death coil atmayı düşündüm lakin bu noktada belli bir hit puana ulaşınca parryleme şansım dodgelama şansım ortadan kalkıyor mu bir de veteran of the third war talenti ile expertise geliyor bu düşüncem saçma mı olur ?

bu arada dwarfım mace kullanmıyo oalrak göz önünde bulunduruyoruz olayları.

Teşekkürler.

http://www.wowhead.com/?talent#jfVGVh0Icbof0sZZf0hIx0bx0z:bGLMVm

Talent bu. hysteria buffundan sonra aşşa inemediğim için scent of blood talentine verdim oradan sonrasıı açabilmek için 3 puan lazım dpe e nazaran.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.Lopez -- 22 Şubat 2010; 19:54:39 >

• Bir düşüncesi olan yokmu hayaller mi kuruyorum nedir bişeyler yazın ayıkın beni :D.
  • scent of blood talenti parry dodge sonrası runic power veriyor sonraki 3 vuruşuma lakin raidlerde fln aggroo tankta oalcağı için benim parryleyip saldırı savuşturma olasılığım ne Güçlümü?

Bu arada daha 80 olmadım ondan deneme fırsatım yok soruyom bilgi olsu diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.Lopez -- 22 Şubat 2010; 20:52:13 >
  • Bana kalırsa bi talent üstünde ustalaş karma yapma,

Dancing rune weapon lazım bana kalırsa, bazen 5k vuruyor 6k vuruyor gayet iyi bence.
    Improved blood presence sadece heal artırıyor pvp için iyi.
    Death rune mastery 'de gayet iyi bence toplu moblarda çok işe yarıyor, 4 hs atıp 1 ds atıyosun (ds buff almak için) ve dps tavan yapıyor,

Benim talent 51-0-20 şahsen unholy'de max blood caked blade açtım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frrozen

Bana kalırsa bi talent üstünde ustalaş karma yapma,

Dancing rune weapon lazım bana kalırsa, bazen 5k vuruyor 6k vuruyor gayet iyi bence.
    Improved blood presence sadece heal artırıyor pvp için iyi.
    Death rune mastery 'de gayet iyi bence toplu moblarda çok işe yarıyor, 4 hs atıp 1 ds atıyosun (ds buff almak için) ve dps tavan yapıyor,

Benim talent 51-0-20 şahsen unholy'de max blood caked blade açtım.

blood caked blade bir kaç yerde gördüm ssle dps te gerçekten hayal kırıklığı ayratıyormuş o yüzden ss ye döndüm bu talent ile toc zamanında 6.2 k dps yamıştımtım anub araka 25 mande
    tüm puanlar saldırı güçlendirmeye ama şu lanet talent bulandırdı kafamı tamamen.

Dancin runenin üstündeki 5 puanlık talent bana gereksiz geliyor çünkü her zaman canının azalma olasılığı olmuyor bide dancing rune de süreli olduğu için sürekli dps yaapn bir zombi bence çok daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.Lopez -- 22 Şubat 2010; 22:20:47 >

• blood gideceksen dancing rune weapona kadar inmelisin, blood gorged enerjin %75in ÜZERİNDEYKEN sana ekstra %10 damage bonus veriyor ki raidlerde enerjin %75in altına düşmez pek, ayrıca enerjiye bakmaksızın %10 armor penetration veriyor ki blood dk için vazgeçilmezdir, blood caked blade talent başına %1 den daha fazla dps veriyor, kesinlikle fullumelisin onu da bir blood dk olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: orc123456

blood gideceksen dancing rune weapona kadar inmelisin, blood gorged enerjin %75in ÜZERİNDEYKEN sana ekstra %10 damage bonus veriyor ki raidlerde enerjin %75in altına düşmez pek, ayrıca enerjiye bakmaksızın %10 armor penetration veriyor ki blood dk için vazgeçilmezdir, blood caked blade talent başına %1 den daha fazla dps veriyor, kesinlikle fullumelisin onu da bir blood dk olarak

Tabi impurity den vazgeçmek gerekiyor her iki tarafada önerdiğin yetenekler için.
  • quote:

blood gideceksen dancing rune weapona kadar inmelisin, blood gorged enerjin %75in ÜZERİNDEYKEN sana ekstra %10 damage bonus veriyor ki raidlerde enerjin %75in altına düşmez pek, ayrıca enerjiye bakmaksızın %10 armor penetration veriyor ki blood dk için vazgeçilmezdir, blood caked blade talent başına %1 den daha fazla dps veriyor, kesinlikle fullumelisin onu da bir blood dk olarak

glysp ile bufflanmış bir ghoul daha iyi dps getirmez mi bunlardan ?
  • scent of blood tank talentidir, tanklık yapmayacaksan unut gitsin.. blood oynayacaksan en son tiere kadar puan ver .. zaten blood'un adam gibi vurmasını saglayan tüm talentler en altta..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

scent of blood tank talentidir, tanklık yapmayacaksan unut gitsin.. blood oynayacaksan en son tiere kadar puan ver .. zaten blood'un adam gibi vurmasını saglayan tüm talentler en altta..

unut gitsin diyorsunda hysteria buffından aşşa inmek için 3 puan lazım neye verim dps e katkı olsun diye ?
    vericek talent yok benim ondaki düşüncem fazla runic üretip death coil atmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mareşal_T®

quote:

Tabi impurity den vazgeçmek gerekiyor her iki tarafada önerdiğin yetenekler için.

impurytinin blood dkya pek katkısı olduğu söylenemez zira blood dknın verdiği hasarın büyük bölümü fiziksel hasar

@L.Lopez
    glyphli ghoul ortalama senin %10 un kadar damage yapıyor, blood gorged ile zaten ekstra %10 dps bir de onun üzerine ekstra %10 armor penetration kazanıyorsun, glyphli dancing rune weapon da cabası, drw ortalama senin %5 hasarını oluşturuyor ki atlanmayacak bir değer

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.