Şimdi Ara

Bloodborne [ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (875. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.656
Cevap
161
Favori
642.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
161 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 873874875876877
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bloodborne ubisoftta olsaydı bloodborne 6 nın çıkış fragmanını izliyorduk şimdi Bloodborne [ANA KONU] | Rehber ilk sayfada 

• Bıyıklı Bey kullanıcısına yanıt
    Doğru sıralama olur hocam ama diğer Fromsoft oyunları "hız" konusunda yavan gelir ayıktırayım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • must33_35 kullanıcısına yanıt
    Çöpborne olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: yaratıc1KLAVYE

Doğru sıralama olur hocam ama diğer Fromsoft oyunları "hız" konusunda yavan gelir ayıktırayım.
    Bilmem mi elden ringi biterene kadar göbeğim çatladı ds3 gireyim dedim yok yavaş olduğu için sarmadı bir türlü umarım firmanın bir sonraki oyunu Bloodborne veya sekiro hızında olur

• Bitti be iki gözümün çiçeği dolu dolu geçirdiğim 28 saat oldu souls oyunlarina sardiğım son bir sene de beni mest eden yegane oyunlardan biri oldu 30fps olmasına rağmen yer yer drop olmasina rağmen hiç mi hiç rahatsiz etmedi.

Boss tasarımları, dünyası, atmosferi şahane oynayışıyla listemin üst sıralarına yerleşti Şunu itiraf etmem gerekir ki rehber olmadan asla yolu nereye gideceğimi bulamazdim yani bulan nasil buluyor nasıl çözüyor aklım almıyor hele ki bir bölümde sonlara doğru sinematik girmesi gereken bir sekans var düşman başına kimin nasıl aklına geldi bunu yapmak aklım almıyor ama en nihayetinde çözdük düştük kalktık bitirdik.

Nedense çok zorlanmadım bitirirken sanırım tecrübe oldu bana bilemiyorum belki DLC yi de oynamak gerekir daha zor deniyor çünkü.

Bloodborne [ANA KONU] | Rehber ilk sayfada

• DLC'yi mutlaka oyna dostum en iyi Soulsborne DLC'lerinden biridir. Zorluk olarak da fazlasıyla tatmin edecek 4 tane boss içeriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Valientee

DLC'yi mutlaka oyna dostum en iyi Soulsborne DLC'lerinden biridir. Zorluk olarak da fazlasıyla tatmin edecek 4 tane boss içeriyor.

Indirime girsin de alacağım hocam merakla bekliyorum valla süper olacak

• BB söylentileri yine devreye girmiş. Anlaşılan Sony'e yapılan baskılar ise yaradı. Birde emulator de çalışmış sanırım Sony bu oyunu bırakmaz artık. Remake yapıp ikinci oyunu da duyururlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ek pakette birkaç süper ötesi silah var. Bulduğunda eminim ki "bir de bu silahla bitireyim" diyeceksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: yaratıc1KLAVYE

Ek pakette birkaç süper ötesi silah var. Bulduğunda eminim ki "bir de bu silahla bitireyim" diyeceksin.
    Toplam ne kadar sürüyor hocam oynayış olarak

Levelinize ve yeteneğinize bağlı aslında ama 150-200 level aralığı yeterliydi diye hatırlıyorum.

28 saat cok az duz bitirmissin daha cok kesif yap, zindanlara in, dlcyi oyna vs vs...

• quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

28 saat cok az duz bitirmissin daha cok kesif yap, zindanlara in, dlcyi oyna vs vs...
    Rehber eşliğinde oynadım hocam anca bu kadar sürdü sanırım DLC ye sakliyicam gerisini

• m.bolumsonucanavari.com
    Bilinmeyen Bir Bloodborne Oyunu Arka Planda Geliştiriliyor
    https://m.bolumsonucanavari.com/Haberler-Bilinmeyen_Bir_Bloodborne_Oyunu_Arka_Planda_Gelistiriliyor-121989.htm

• yazar11 kullanıcısına yanıt
    Redditte "tık" almak için atılan bir habermiş hocam.

Ben BB 2 veya Remastered'ın PS 6'nın çıkış oyunu olacağını düşünüyorum. Aynı Demon's Souls'da yaptıkları gibi. Ya Remake ya ikincisi gelir.

• yaratıc1KLAVYE kullanıcısına yanıt

Ps6'ya çok var daha ya. Şu an geliştirdikleri oyun olabilir FS'nin. AC6'dan sonra. 2025'te video gelir. Ama büyük ihtimal Remastered olur 🥺

• 30 fps olduğunu görünce kahrolmuştum. Yoksa şimdiye defalarca bitirirdim. Yalnız emülasyon işi şahane gidiyor. Acayip hızlı bir ilerleme kaydedildi ve bu yılın sonuna doğru 60 fps sabit ve de grafiksel bozulmalar olmaksızın orta düzey pclerde rahatça oynanacak hale gelecek gibi duruyor. Ah ulan Sony eşşeği. Sen git Concord gibi garabetlere para yatır anca.

• Zebercet kullanıcısına yanıt

Son yıllarda Sony'e konsol özel oyunları Pc'ye çıkartalım ve özel oyun kafasından yavaş yavaş ayrılalım fikrini kim verdiyse en büyük zararı veriyor. Umurumda mı? Beter olsun.

• Bir sürü oyunu yeniden yapan sony şu oyuna 2. oyun yapamıyormu ?

• State of Play'de hiç özel oyun duyulmasınlar, desinler ki Bloodborne remake geliyor ve 2. oyun da yolda, çıktığı gibi Pro'ya geçerim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 873874875876877
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.