Şimdi Ara

Bloodborne [ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (876. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.656
Cevap
161
Favori
642.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
161 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 874875876877878
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yapar hocam. Esasında bu tarz hamleler şirketi ayağa kaldırmak için "joker" olarak saklanıyor gibime geliyor.

Olası bir zincirleme ekonomik gidişatta firmayı kurtaracak hamle olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kaledeki ölümsüz sünepeye önce rapid sonra slow zehri dayadım, sonunu ben de beklemiyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaratıc1KLAVYE -- 28 Eylül 2024; 15:1:39 >
  • MessiTugi M kullanıcısına yanıt

• Oyunda katana varmış bitirdikten sonra gördüm 🤦🤦

• Beraber oynamak isteyen/yardım etmek isteyen varsa oynayalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bıyıklı Bey kullanıcısına yanıt
    Lost Chikage var, bu resmen oyunu kıran bir silah hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç oynamadığım bir oyun ve tür ama bu oyunun hatrına deneyeceğim.

• Anjeliqué kullanıcısına yanıt
    Deneyin ve hemen vazgeçmeyin hocam. Eğer vazgeçmezsen DS 1-2-3-Sekiro-Elden Ring-Demon's Souls gibi büyük ve saatlerinizi gömeceğiniz bir külliyat sizi bekliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaratıc1KLAVYE -- 21 Ekim 2024; 12:6:22 >
  • yaratıc1KLAVYE kullanıcısına yanıt

Sırf bu tarzı sevenleri anlamak için oynuyorum, gothic, kapalı atmosfer, kan, yaratık, ölüp tekrar deneme aynı yolları tekrar koşmak için bahane bulma vs sevenler için cennet gibi oyun, bence bir de modern tarzda bir souls like yapılmalı horizon bu dediğime yaklaştı gibi zaten o da Sony yapımı ama bu oyun kadar derin değil ne oynanış ne hikaye olarak, bu tarzları hiç sevmeyen biri olarak o kesiş ve vuruş hisleri boss kesince gelen tatmin hissi beni içine çekmeyi başardı. Tek cümleyle özet fazla karışık ama tatmin edici.

Aktif oynayan varsa yardım edebilirim yardım alabilirim 120 levelim.

• HighLimit kullanıcısına yanıt
    Plus olsa gelirdim yardıma. Keşke Sony bazı oyunlarda Plus zorunluluğunu kaldırsa.

• yaratıc1KLAVYE kullanıcısına yanıt

Multiplayer olan oyunlar için plus istemeleri bir nebze de olsa kabul edilebilir ama coop şeklinde ilerlemeli oyunlara plus istemeleri bana da çok saçma geliyor.

Zamanında Silkroad oynamıştım şimdi zindanlarda hunter axela gezince sanki Silkroadda dungeona glavieyle girmiş hissi veriyor bir de ateşleyince silahı bi anda eski günlere götürdü

• Ahh bloodborne üzümlü kekim . Bir 2. Oyun veya remake gelse ne olur Allah aşkına ya .

• Ah eski lise günlerim diye lise yıllarını özleyen insanları görünce liseyi 3 farklı okulda 5 senede doya doya okumuştum.

Şimdi Bloodborne u bu kadar özleyen görünce oyunu daha da uzatarak oynuyorum 30 saat oldu daha yarısında anca yarılarına geldim, üstelik oyunu ilk kez oynuyorum.

405 saat oynadım kaç kere başlayıp bitirdim hatırlamıyorum bile

Kral sen naptın ya Bloodborne [ANA KONU] | Rehber ilk sayfada oyunu oynadıkça neden kendine ait souls like kavramının ortaya çıktığını net anladım. Bu tarza benzeyen bir oyun türü yok

Aşağı yukarı bende o kadar oynadım hocam hala arada bir baslayip 2 3 defa bitirip saatlerce zindan girip yardım etmeye oynuyorum düzenli aralıklarla.

• shunter kullanıcısına yanıt

Bana yardıma gelir misin hocam zindan için glyph açtım ama gene de tek gitmeye çekiniyorum

3 4 aydır oynamıyordum yarın bir alıştırma yapayım gelirim inşaallah haberlesiriz:)

• shunter kullanıcısına yanıt

Çok sevinirim hocam :) ekledim seni

Fifaonbes15. Ekle beni de hocam. Zindanlarda zorluk çıkartacak epey bi boss var lost chikage ile zindanların içinden geçerim

• 
Sayfa: önceki 874875876877878
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.