Şimdi Ara

Bloodborne [ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (878. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.656
Cevap
162
Favori
642.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
161 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 876877878879880
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk Gow'un yapımcısı David Jaffe, 2023'te, BB Remake/Remaster'ın yapıldığını duyduğunu söylemişti. Bence 10. yılda Remake'i çıkartırlar. @MessiTugi 'nin paylaştığı haber de bunu destekliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Remake yapsalar keşke. Demon Souls görselliğiyle Bloodborne oynamak efsane olurdu. Hatta 70 dolardan çıkarsınlar, direkt önsipariş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MessiTugi -- 28 Kasım 2024; 14:1:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Castle Bravo kullanıcısına yanıt

Her türlü fiyata razıyım gelsin yeterki Bloodborne [ANA KONU] | Rehber ilk sayfada 

• Ters köşe olmazsa Cyberpunk'tan sonra ilk kez bir ön sipariş vereceğim. Horizon faciasından sonra Sony umarım akıllanmıştır. Lego versiyonu bile patlamış

• Umarım öyle yaparlar.

Sony açısından da kârlı olur. Bu aralar, Insomniac oyunları haricinde, yeni oyun duyuruları yok. 2025'te BB Remake o boşluğu doldurur. Zaten PC'de de bekleyeni çok var.

Elden Ring'ten itibaren Soul'ların popülerleşmesi de, satışlara ek katkı yapar.

BB Remake + From Software'in satın alınması + BB 2 duyurusu. Jenerasyonu tek başına toparlamaya yeterBloodborne [ANA KONU] | Rehber ilk sayfada 

@valley4891_sony Evet hocam, ben de direkt önsipariş veririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 28 Kasım 2024; 18:1:37 >
  • Geç bile kalındı. Until Dawn'ın bile Remastered'ı çıktı, şu oyuna bir 60 fps'i çok gördüler.

Hiçbir şeyi ellemese sadece 30 fps kilidini kaldırsa benim için hiçbir sorun olmaz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yaratıc1KLAVYE kullanıcısına yanıt

Maalesef hocam. Oyuna 10 yılda yapılan tek gelişme, PS5 Pro'yla gelen AI upscaling özelliği olduBloodborne [ANA KONU] | Rehber ilk sayfada 

Driveclub da aynı kaderi paylaşıyor.

• Haber boş çıktı

• Benim tahminim ps6 cikis oyunu olacagi yonunde, demons souls remake gibi.

• KAKÁ kullanıcısına yanıt
    En başından beri aynı kanıdayım. Ayrıca PS 6'ya da fazla kalmadı. Oyunu arada çıkartıp, yeni konsolu satma potansiyelini boşa harcamazlar.

• Emulatorle denedim de daha cok yolu var. Yalniz er ya da gec Demons Souls gibi tamamen oynanabilir olacak.

• Bloodborne [ANA KONU] | Rehber ilk sayfada

Bunu yapma. İnanırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence direkt devam oyunu gelmeli bu serinin, Gehrman'ı yönettiğimiz ve olayların buraya geliş aşamasını anlatan bir oyun gelmeli şahsen ben ilk oyunun hikayesine ve bosslarına doydum yeni grafiklerle çıksa bile artık benim için çok bir şey ifade etmiyor oyun bu hâliyle de mükemmel.

• HighLimit kullanıcısına yanıt

Tamam da benim gibi hâlâ oynamayan insanlar var.

• Bloodborne Remastered PS5 Pro Enhanced patch alarak gelecek okadar eminimki Bloodborne [ANA KONU] | Rehber ilk sayfada 

Sony kaçırmaz bu fırsatı şöyle Demons Souls Remake grafiklerinde bir Bloodborne tadından yenmez

Bloodborne [ANA KONU] | Rehber ilk sayfada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 3 Aralık 2024; 18:35:12 >
  • gamer-x kullanıcısına yanıt
    Hocam, Ps5 korona engeline takılmış olsa da bence yeterince sattı.

Oyun piyasasının bu kadar kısır döngüye girdiği, hangi tür olursa olsun düzgün hikaye,oynanış ve konu bulmada zorlanılan bir dönemde PS6 sattıracak yegane böyle bir cevheri de "ara konsola" çıkarmaları çok anlamsız olur.

Ama tabii yanılabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaratıc1KLAVYE -- 3 Aralık 2024; 18:46:50 >
  • yaratıc1KLAVYE kullanıcısına yanıt

Hocam bir yandan da, 2025'i sadece Ghost of Yotei'le geçmiş olacaklar. (Wolverine muhtemelen 2026'da çıkacak)

O kadar beklenti varken, 10. yılında BB Remake çıkması güzel olur. Özellikle, ND, Santa Monica ve Guerilla'nın hala next-gen oyun yapmadığını düşününce, BB o hayal kırıklığını da telafi edebilir.

Bir de PC tarafında ek beklenti var. Zira PC'de oynanamayan tek Souls oyunu BB. (Emülatör hala tam oturmadı.)

• Bloodborne [ANA KONU] | Rehber ilk sayfada

• MessiTugi M kullanıcısına yanıt
    Benden once koymussun bile

Inanmak istiyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 3 Aralık 2024; 18:58:34 >
  • Bugun showcase yok muydu ya🥲

• 
Sayfa: önceki 876877878879880
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.