Şimdi Ara

Bloodborne [ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (880. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.633
Cevap
160
Favori
636.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
161 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 878879880881882
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İnternete bağlanmadan oynamayı dene hocam bu ara serverlarda problem var

• HighLimit kullanıcısına yanıt
    Hocam çevrimdışı oynuyordum zaten ama bu çökme çok anormal geldi bana umarım tek seferlik bişeydir
  • Cemo94 kullanıcısına yanıt

Ben 1 kez bile yaşamadım ama internete bağlı olmadan çökmesi bana da garip geldi, arka planda acaba YouTube ya da yancı bi uygulama falan mı açık kaldı düşük bi ihtimal ondan da olabilir

Hocam arka planda hiçbir uygulama açık değildi ben de hiç yaşamadığım için şaşırdım. Görseli internetten buldum ama aldığım hata aynı şu şekildeydi

Bloodborne [ANA KONU] | Rehber ilk sayfada

Edit: Bu hata oyunla alakalı değil konsolla alakalıymış hayırlı olsun :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cemo94 -- 8 Aralık 2024; 17:22:10 >

efsane ps4 hatası bu hocam. çözümü yok. oyunlada alakası yok. herhangi bir zaman herhangi bir yerde olabilir. tamamen yazılımsal fakat çözülememişti. halende çözülememiş.

• Master Willem kullanıcısına yanıt
    Akşam eve gittiğimde veritabanı oluşturma yapacağım bakalım hocam olursa olur olmazsa nasip değilmiş der PC’ye geri dönerim ama umarım olur :)
  • The Game Awards da bir duyuru gelsin artık Sony yap bir güzellik 30. yıl şerefine

Bloodborne [ANA KONU] | Rehber ilk sayfada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 11 Aralık 2024; 11:37:33 >
  • Ana hikayeyi tamamlamak üzereyim. Platin kupa için Yharnam, Pthumerian Queen kesmem gerekiyor nerede bulurum bu arkadaşı? Pthumerian kadehi ile bir zindan açtım o zindanın sonunda mı?

Oyunun en zor kupası o hocam en kolay yolu linkteki glyph kodunu girin, son zindandaki son boss Pthumerian Queen daha kısa yolu yok,

Aayush Srivastavayoutube
    Ps plus required. Glyph is 3aqbyx95 https://store.playstation.com/#!/tid=CUSA00572_00
    https://www.youtube.com/watch?si=WzTfkKLoB0u5REYh&v=ffBGd67l0Rc&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighLimit -- 12 Aralık 2024; 3:11:51 >
    Teşekkür edeyim hocam bakayım.

Hocam videoya baktım ama kodu nereye gireceğim anlamadım pek. Bende 3 tane kupa vardı, anı sunağından Pthumerian zindanını açtım sadece. Önce orayı mı bitirmem gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cemo94 -- 12 Aralık 2024; 3:14:44 >

Kodu girebilmen için internet bağlantısı ve plus gerekiyor olabilir hocam, ilk açtığın zindanı tamamlaman gerekiyor, şablon şeklinde çünkü zindanlar ilk şablon zindanı tamamlaman gerekiyor, boştaki sunaklardan herhangi birine girebilirsin kodu

• Dün konsolu masaüstünün bağlı olduğu monitöre bağladım çünkü elim gitmiyordu bir süredir konsolu açmaya, bari dedim elimin altında olursa açarım belki. Zaten oyun da kalmamıştı. Baktım bu oyunun 60 fps patchi falan alacağı yok, e milyon tane insan da bir şekilde 30 fps oynayıp bitirdi bu oyunu, bir heves başlayayım dedim bilmem kaçıncı kez. Körlemeye oynamak istiyorum ve koştur koştur giderken bir baktım Father Gascoigne bossundayım. Her souls oyununda bu sefer kendim keşfederek oynayacağım diyorum ancak her seferinde de Emin Çıtak izlerken buluyorum kendimi. Yalnız inat ettim bitirmek için. Günde bir iki bölüm Emin'in tam çözümünden izleyip ilerlemeyi düşünüyorum. Powerplaye kaysın istemiyorum ancak souls oyunları formülü bana uymuyor maalesef bir de ben kendim keşfetmeyi, o herkesin ayılıp bayıldığı "keşif hissi"ni sevmiyorum açıkçası. Dan dun koridor bazlı nerede ne yapacağımı söyleyen oyunları seviyorum yalan yok. Ufak tefek tavsiyeler varsa açığım. İlk oynadığım dönemlerde avcının rüyasında bize verilen silahları bile almadan dolaşıyordum öyle düşünün seviyeyi. 

Parry için düşmanla aynı anda mı vurmak gerekiyor? Combat mekanikleri de bir tuhaf geldi oyun hızlı ve malum kalkan falan da olmayınca. Paso sağa sola yuvarlanmam mı lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 19 Aralık 2024; 8:7:27 >

• Zebercet kullanıcısına yanıt

Hocam alttaki linkteki sunağa girip çok kolay ve hızlı şekilde level atlayabilirsin, parry sadece silahla oluyor düşman vurmak için kolunu omuz hizasına getirdiğinde ateş etmen lazım alışması çok zor ben hiç parry yapmadan 2 elle kullandığın Spearla baltayla falan bitirmeni öneririm riskli ama vurduğuna değer bir hasar verme şansına sahip

XTrinyoutube
    Glyph: cummmfpk (save-edited, safe, only requires the chalice from Blood-starved Beast to enter) Instructions remain the same: Take a few steps outside of the Chamber of the Seal to receive 83k echoes in a few seconds. Use Bold Hunter's Mark, rinse and repeat. In order to make this work consistently, do not go past the statue on your left-hand side Note: once you place the dungeon on your altar it might happen that you won't be able to interact with it. If that happens simply walk away a few steps and then try to interact with it again.
    https://www.youtube.com/watch?si=b9WaJNCpdIyVe2ds&v=tj8BSwfWgUA&feature=youtu.be

Tebrikler oyundan alacağınız zevki yok ettiniz.

• Tuomir kullanıcısına yanıt

Hocam adam uğraşmak istemiyorum diyor, zaten alacağı zevki video izleyerek oyunu takip etmeyle en baştan bozmuş oluyor, isteyen istediği gibi oynar yani bunun belirli bir formülü yok ki, defalarca ölüp sinir krizine girmek bir zevkse ben mazoşist değilim, oyunda bir açık varsa dibine kadar da kullanırım aldığım zevk de kimseyi alakadar etmez,

Örnekle mesela kendimi güçlendirdiğim için en ufak video kullanmadan özgüvenle her yere rahatça girdim çıktım bosslara tek vuruşta ölmedim hatta oyunu rehber bile kullanmadan platinledim, şimdi kim zevk almış kim zevki öldürmüş oluyor bu durumda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighLimit -- 19 Aralık 2024; 14:58:53 >

Hocam oyunda zaten defalarca ölmelik bir durum yok. Bu kadar sivrilmenize gerek yoktu. Bu gosterdiğinizi daha önce bir kere denedim ve oyundan aldığım zevk ciddi manada düştü ve o karakterle oynamayı bıraktım. İsteyen istediği gibi oynar bu arada ancak Bloodborne bir an önce bitireyim platinleyeyim kafasında bir oyun değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuomir

Hocam oyunda zaten defalarca ölmelik bir durum yok. Bu kadar sivrilmenize gerek yoktu. Bu gosterdiğinizi daha önce bir kere denedim ve oyundan aldığım zevk ciddi manada düştü ve o karakterle oynamayı bıraktım. İsteyen istediği gibi oynar bu arada ancak Bloodborne bir an önce bitireyim platinleyeyim kafasında bir oyun değil.

Yok hocam sivrilmedim estağfurullah, mesela Elden Ring'te de mimic tear kullananlara oyun zevkini yok ediyorsunuz diyen bir kesim var bu tarz yorumlara ben artık takılmıyorum kimsenin de takmamasını tavsiye ediyorum

• Oyunu bitirdikten sonra Elden Ring başladım ama yok bu oyundan aldığım zevki alamıyorum koskoca Elden Ring’den
  • Film izler gibi başkalarını izleyip tekrarlamak ve bundan keyif almak?!
    Ha bir de keşif ve başarı hissi ile ön plana çıkan türü "keşif hissini sevmiyorum" diyerek oynamak.

Yakılan elektriğe yazık cidden.
  • Hiç souls oynamamış olan bir oyuncu sıfırdan normal oyun gibi oynarsa bırak zevk almayı perişan olur kriz geçirir gamepad kırar. Ben o hataya düştüm elden ring bana zehir oldu. Ne nedir nerede yapılır nasıl karakter güçlenir hangi build yapılmalı hangi yeteneklere puan verilmeli hangi silah kaç vuruyor gibi bir sürü soru var zaman kısıtlı eskisi kadar vakit yok ben okuyarak araştırarak rehberi takip ederek oynadım ve aldığım zevk iki katına çıktı.

Ayrıca souls oyunların da nereye gideceğin asla belli değil dönüp durursun aynı yolu sırf bunun için bile bakmak gerekiyor hikayenin ve oyunun ilerlemesi için.

Elden ring de 40 seviye ve silahım +5 iken caelid bölgesine gittim hani kendim keşfedicem ya ağzımı burnumu kırdılar başka bölgeye gidiyorum yine aynı zehir ve kabus oldu oyun bana oysa küçük bir araştırma ile level haritasıni buldum sonra seviyemin uygun olduğu bölgelere gidince müthiş zevk aldım uzun lafın kısası rehbersiz oynanmaz en azından ben oynamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bıyıklı Bey -- 20 Aralık 2024; 8:13:16 >

• 
Sayfa: önceki 878879880881882
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.