Bildirim
Bloodborne mü Dark Souls 2 mi Daha uzun oynanır ? (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü, 2 Mobil
Giriş
-
Elinde PC-PS3 varsa, Demon's Souls veya Dark Souls 1'le başlamanı öneririm. Serinin baba oyunları onlardır, ilk deneyim onlarla yaşanmalıdır. -
quote:
Orijinalden alıntı: false shepherd
Elinde PC-PS3 varsa, Demon's Souls veya Dark Souls 1'le başlamanı öneririm. Serinin baba oyunları onlardır, ilk deneyim onlarla yaşanmalıdır.
ADam oyunu oyunanış süresiyle ölçüyor böyle önerilerle kafasını karıştırma
Bu arada DAks souls 2 yi pc de oynadım ilk anından itibaren sarmmıştı beni ancak ps4 de bloodborne e başladım sarmıyor sarmıyor.yani zıpla vur zıpla geri kaç.vur kaç yani başka birşey yok gibi.Belkide çok erken soğudum bilemiyorum bu oynanış sürekli böyle mi?*
Yani en azından dark souls da kılıç kalkan biraz olsun farklılık aktıyordu.. -
quote:
Orijinalden alıntı: mhtmutlu
Witcher ı bekle 200 saat oynarsın
Witcher ne alaka???
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sniper83us
quote:
Orijinalden alıntı: false shepherd
Elinde PC-PS3 varsa, Demon's Souls veya Dark Souls 1'le başlamanı öneririm. Serinin baba oyunları onlardır, ilk deneyim onlarla yaşanmalıdır.
ADam oyunu oyunanış süresiyle ölçüyor böyle önerilerle kafasını karıştırma
Bu arada DAks souls 2 yi pc de oynadım ilk anından itibaren sarmmıştı beni ancak ps4 de bloodborne e başladım sarmıyor sarmıyor.yani zıpla vur zıpla geri kaç.vur kaç yani başka birşey yok gibi.Belkide çok erken soğudum bilemiyorum bu oynanış sürekli böyle mi?*
Yani en azından dark souls da kılıç kalkan biraz olsun farklılık aktıyordu..
Maalesef. Birkaç büyü, cannon ve farklı tad veren silahlar olsa da, Soul serisi gibi değil.
Dark Souls 2'de de atmosfer-ruh ve combat hissi yoktu. Tabi DS ve DkS1'i oynamış olmanın da etkisi var; ancak o binbir çeşit silah ve büyüyü deneme isteği duymuyordum DkS2'de.
Demon's Souls'ta, Dragon Bone Smasher ya da Meat Cleaver'ın verdiği hissi, Dark Souls 2'de almak mümkün değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 27 Nisan 2015; 13:04:25 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak
Adam algilamak icin soruyu 3 kere tekrar etmis.
No problem.Everything's fine. -
Bloodborne u yaklaşık 60-70 saatte bitirdim şimdi fark souls 2 alacağım biraz ucuzlamasknı bekliyorum ilk defa oynuyacaksan bloodborne oynayıp kavramları filan öğren işe yarıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İkisini de bitirdim. Mümkünse Dark Souls 1 al. Sonra 2'yi oyna. Sonra da Bloodborne'u. -
Bloodborne
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X