Şimdi Ara

Bloodborne mü Dark Souls 2 mi Daha uzun oynanır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
4.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bloodborne mü Dark Souls 2 mi ikisi arasında çok ikilemde kaldım.Bu oyunları kaç saat oynarım bana uzun süre en azından bir 100 saat oynatıcak bir oyun lazım.Bazısı diyor 700 saat oynarsın bazısı 70 saat.Hangisi doğru anlamadım hangisini alayım ? Bana detaylı bilgi verirmisiniz ?

• Bloodborne daha iyi.En az 50 saatini alır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunların süreleri için şu siteden faydalanabilirsin.

http://howlongtobeat.com/
  • Çok sağolun hiç birşey anlamadım..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NARSİL_BERKAY

Çok sağolun hiç birşey anlamadım..

Dark souls 2yi alirsan daha uzun oynarsın dlc leri de var çünkü ve o dlc leri direk menüde sana sunmuyor kendin arayip bulman gerek oyun içinde. Tavsiyem ikisini de oyna takas edersen bitince biri. ikisi de cok başarılı çünkü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bloo. kullanıcısına yanıt
    Bana kendini zevkle 100 saat oynatacak oyun hangisi yada ikisi oynatır mı ?

• quote:

Bana kendini zevkle 100 saat oynatacak oyun hangisi yada ikisi oynatır mı ?

100 saat ikisi de oynatmaz ama bloodborne bir tik daha iyi diyebilirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    God of War 1-2 Ps4 de yok mu?
    8 yıl önce açıldı
    Ps3 için Witcher 2 mi?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İkisini de oynadımbitirdim, dark souls 2 daha uzun. Bloodborne un grafikleri gayet iyi, dark souls 2 bu konuda geride..
    Bana sorarsan dark souls 2 al, bitince bloodborne a geç

• DS2 daha uzun oyun süresi var sanırım dlc lerle süre daha da uzamıştır.
  • Uzunluk olarak bilmem de önce bloodborne oynarsan dark souls 2 vasat gelir. Kalas gibi animasyonlar, tarih öncesi grafikler ve atmosfer, oyun sarmaz bloodborne'un etkisi nedeniyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: SeZo

İkisini de oynadımbitirdim, dark souls 2 daha uzun. Bloodborne un grafikleri gayet iyi, dark souls 2 bu konuda geride..
    Bana sorarsan dark souls 2 al, bitince bloodborne a geç

Peki Bloodborne alırsam kaç saat oynarım ?

• NARSİL_BERKAY kullanıcısına yanıt
    Dostum 50 saat oynarsın diyorlar işte.
  • Kaç saat oynarım nedir yahu, sana kalmış bişey o, hikayedeki boss ları ağır ağır kesersin heryeri keşfedersin o zaman uzar oyun saati.. Dark souls 2 yi youtube'da bir adam 3 saatte bbitirmiş, bu şekilde bakarsak oyun 3 ssaat mi oluyor

• quote:

Kaç saat oynarım nedir yahu, sana kalmış bişey o, hikayedeki boss ları ağır ağır kesersin heryeri keşfedersin o zaman uzar oyun saati.. Dark souls 2 yi youtube'da bir adam 3 saatte bbitirmiş, bu şekilde bakarsak oyun 3 ssaat mi oluyor

Birader tahmini olarak soruyorum.Herkes farklı bir kafadan döylediği için biri diyo 500 biri diyo 50.From softwire oyunlarını hiç oynamadım bilgim yok oyunun uzunluğu ile ilgili bilgiyle beni düzgün aydınlatanda yok.

• quote:

quote:

Kaç saat oynarım nedir yahu, sana kalmış bişey o, hikayedeki boss ları ağır ağır kesersin heryeri keşfedersin o zaman uzar oyun saati.. Dark souls 2 yi youtube'da bir adam 3 saatte bbitirmiş, bu şekilde bakarsak oyun 3 ssaat mi oluyor

Birader tahmini olarak soruyorum.Herkes farklı bir kafadan döylediği için biri diyo 500 biri diyo 50.From softwire oyunlarını hiç oynamadım bilgim yok oyunun uzunluğu ile ilgili bilgiyle beni düzgün aydınlatanda yok.

Sen bu kafayla 10dk sonra hangisi olursa olsun oyun zor diyip satış için yeni konu açarsın zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Urahara0 -- 25 Nisan 2015; 21:28:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Urahara0

quote:

quote:

Sen bu kafayla 10dk sonra hangisi olursa olsun oyun zor diyip satış için yeni konu açarsın zaten

Bu kafayla derken ? Allahım ya sabır.Oyun almak istiyorum bürşey merak eyorum soruyorum gelmiş artist artist konuşuyorsun ne istiyosun anlamadım ? Ne demek bu şimdi ne demeye getiriyosun.170 lira vereceğim oyuna bu borç içinde çıkarmışım parayı beni uzun süre idare edecek oyun arıyorum bu oyun oynatırmı o kadar diyorum sen gelmiş bu kafayla 10 dk oynayıp zor diyip satarsın diyosun.Benim zaten oyunun zorluğu hoşuma gitti ben zorluğuna laf mı ettim böyle salakça bi yorum yapıyosun anlamadım.Birşey sormakta suç oldu ne desem boş boş insansın boş.

• Witcher ı bekle 200 saat oynarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: mhtmutlu

Witcher ı bekle 200 saat oynarsın

O oyun hiç ilgimi çekmedi ya 😝 Bloodborne çokhışuma gitti.

• 15 dk dener çıkarsın oyundan. Bir süre sonra bir 15 dk daha dener satışa koyarsın. 2 oyun içinde geçerli söylediklerim. 50 saat 100 saat bunlar oynamayı becerebildiğn en önemlisi sinirlerine hakim olabildiğin sürece oynayabileceğin saat.

Sıkıntıya gelemem sinirli adamım diyorsan git Farcry yada Shadow of mordor al uzun süre oyna bunlara bulaşma. Yada oynamadıysan Last of us al Multisinde takılırsın 12$ a düşmüşken.

http://forum.donanimhaber.com/m_100665978/tm.htm
  • Adam algilamak icin soruyu 3 kere tekrar etmis.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.