Şimdi Ara

Bloody b120 yi nasıl bilirsiniz? (ya da muadili bir alternatif)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bloody B120 Turbo oyuncu klavyesini almayı düşünüyorum. Fakat yeni bir ürün olması nedeniyle hakkında pek bilgi sahibi olamadım. Aranızda kullanan, test eden yada alternatif ürün önerebilecek varsa sevinirim.
    Bütçem ortalama 100tl ve gerçekten verdiğim paraya değecekse max 150tl çıkabilrim.
    1.Makro tuşlarının olması önemli değil hatta sade olması benim için daha iyi. ayrıca ışıklı bir klavye olmalı.
    2.wasd tuşlarının ayırt edilebilirliği önemli zaten bu modeli seçmemin en büyük nedenlerinden biride wasd tuşlarının silikon olması. klavyeye bakmadan elimi koyduğumda dokunarak yerlerini bulabilmeliyim. dokunarak olmasa bile en azından wasd ışık renklendirmeleri farklı olmalı.
    3.dokunduğumda ve tuşlarına bastığımda verdiği his önemli plastik kalitesi iyi olamalı ucuz plastikten yapılma olmamalı.
    4.mekanik olması önemli değil fakat tepkime süresi önemli ayrıca sessiz olası da önemli
    ucuz olması önemli hatta ne kadar ucuz o kadar iyi B120yi piyasada 86tl gibi makul bir fiyata bulabiliyorum. dandik ışıklı klavyelerin bile 50tl olduğu düşünüldüğünde bu ürün kalitesiyle (en azından kağıt üzerinde kaliteli duruyor) benim gönlümü aldı. aslında yazdığım özelliklere baktığımda razer blackwidow yada logitech g710+ tam benim istediğim özelliklere sahipler fakat fiyatları çok uçuk. bu iki üründen sıfırına 200tlye kadar bile çıkabilirim ama piyasada özellikle en çok hoşuma giden razer blackwidow 350tlden başlıyor.
    Biraz uzun bir yazı oldu kusura bakmayın cevap verenlere şimdiden teşekkür ediyorum.

• Bende dusunuyorum mesajim bulunsun
  • oglım_aşortman_gey kullanıcısına yanıt
    Hocam ben siparisi verdim 4 gun icinde kargoya verilecekmis, gelice fikrimi soylerim sana istersen.

Klavyenin yaninda 2 adet deodorant siparisi verdim, toplam 105 lira oldu. 25 lira hediye cekiyle (1 liraya forumdan aldim) 80 liraya geldi. Yani klavyeyi 60 liraya almis oldum. Alacak olursan cekle almani oneririm hepsiburadadan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dancing Bear

Hocam ben siparisi verdim 4 gun icinde kargoya verilecekmis, gelice fikrimi soylerim sana istersen.

Klavyenin yaninda 2 adet deodorant siparisi verdim, toplam 105 lira oldu. 25 lira hediye cekiyle (1 liraya forumdan aldim) 80 liraya geldi. Yani klavyeyi 60 liraya almis oldum. Alacak olursan cekle almani oneririm hepsiburadadan.

tavsiyeniz için teşekkürler. yorumlarınızı bekliyorum.
  • alıp kullanan yok mu hala? 3 5 gün içinde almayı düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.