Şimdi Ara

POCO X7: Bu Fiyatla Alınabilecek En İyi Telefon mu? İlk izlenimler!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Muratti1905 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• POCO markasının ürünleri her geçen gün fiyat ve performans açısından daha iyi konuma geliyor. Özellikle Türkiye gibi pazarlarda bu bahsettiğimiz konu daha da önemli bir halde. Satın alma gücü ve yaşadığımız deneyim denkleminde olabildiğince iyi bir ürün arıyoruz.

POCO X7 modeli markanın yeni cep telefonu olarak şu an satışta. Bu videomuzda da 16.999 TL'den başlayan fiyatlarla satılan modeli kutusundan çıkardık. Sizler bu telefon hakkında neler düşünüyorsunuz?

POCO X7 özellikleri

• Ekran: Kavisli 6,67 inç CrystalRes Flow AMOLED 120Hz, 120Hz, Dolby Vision, HDR10+ 3.000 nit

• İşlemci: Dimensity 7300 Ultra

• RAM: 8/12GB

• Depolama: 256 GB, 512GB

• Arka Kamera: 50MP OIS + 8MP geniş açı + 2MP makro

• Video kayıt: 4K30/60fps, 1080p30/60/240/480fps

• Ön Kamera: 20MP

• Pil: 5.110 mAh batarya 45W hızlı şarj

• İşletim sistemi: Android 15, HyperOS - 4 yıl Android güncelleme desteği

• Bağlantı: Wi-Fi 6e, çift SIM kart yuvası, Wi-Fi 802.11, GPS, Beidou, GLONASS, Galileo, QZSS, USB Type-C bağlantı noktası, Bluetooth 5.4, NFC

• Ram ve Depolama üretim mimarisi yazılmamış. Muhtemelen bu konu da geride.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • poco x5 aldık, yazılımın dandikliğinden 1 sene kullanamadık. çok kötü bir deneyim oldu bizim için. xaomi ve poco satın almayız artık, tavsiye de etmem kimseye.

• hikaye816 H kullanıcısına yanıt

miui12 hatta 12.5 e kadar falan çok kötü değildi ya da bu kadar göze batmıyordu en azından daha sadeydi. ama hem deli gibi model sayısının artması daha farklı cihaza optimize etmeyi zorlaştırdı sanırım. hyper os da resmen tüy dikti miuidan hyperos a geçişlerde pilin çabuk bitmesi stabilitenin azalması vs. gibi şikayetler çko duydum. bence xiaomi miui ı devam ettirmeliydi eski modellerde. yeni modelleri ise direkt hyperos la çıkarıp ordan devam ettirmeliydi. köklü sistem değişikliklerinde eski cihazların optimizasyonu daha zor oluyor. malesef ben de infinixe geçtim daha sade daha az şişkin bir arayüzü var hatta hi şişkin değil.

• Videonun başında 2 defa korkmayın diyorsun. Korkacak ne var telefonun içinden çaki mi çıkacak yada freddy krueger mi niye korkalım.
    Şöyle desen daha doğru olurdu. Bize gelen kutunun içinden şarj kablosu ve adaptörü çıkmıyor lakin Türkiye'de satılacak olan bütün poco x7 lerin içinden şarj aleti ve kablosu çıkacak. Bu kadar basit.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.