Şimdi Ara

Bloody B328 Oyun Klavyesi inceleme ve kullanycı paylaşımları. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
2
Favori
6.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FantomİçinF

quote:

Orijinalden alıntı: Xefion

quote:

quote:

quote:

Bu klavyeden almayı düşünüyorum, hala kullanıyorsanız nasıl şu an klavyenin durumu

Klavye gayet güzel ve rahat bir klavye ancak eksileride yok değil öncelikle önceden kullandığım g800mu'ya göre tuşları bir miktar ufak ancak alışma evresinden sonra bu bir eksi olmayacaktır. boyutları ideal bence. Makro henüz kullanmadım ihtiyacım olmadı ancak youtube'da Xefion's Gaming Cave kanalımda bir kutu açılım ve inceleme videosu yayınlayacağım yarın. O incelemeden sonra daha net bilgiye sahip olabilirsiniz diye düşünüyorum

Yani tuşlarını küçüklüğü tek eksik öyle mi? O zaman iyiymiş
    Peki sadece qwerasdf turlarında mekanik swichler kullanılıyor diye duydum, doğru mu, doğruysa memnun musunuz
    Edit: Doğruymuş memnun musunuz

memnunum hatta soyle soyleyim bazen tusun uzerinde parmagim dururkwn bile adam hareket ediyor oyunda ha ho noluyor diyorum bi bakiyorumki hafifce bastirmisim cok guzel ben tavsiye ediyorum ozellikle bu infrared teknolojisi ile on numara olmus basinca aninda tepki aliyorsun.

En hızlı tepki süresi olayı doğrumuş demekki Teşekkürler yarın videonuzu izleyeceğim daha çok bilgi sahibi olurum, bu arada nereden ve kaça aldınız?

n11 uzerinden 165 tl lik olani aldim 22 tl kupon ile 143 e denk geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• N11 den 165 tl fakat indirim kuponu, para puan filan neredeyse bedava aldım diyebilirim. Tuşların biraz ufaklığı, bilekliğin az kısalığı, gerçek mekaniklerin diğer tuşlardan bir miktar yüksekliği eksi diyebilirim. Fakat hoşuma gitti yine de. Ben de şu an işlerden kurcalayamadım. Işık rengi 3 farklı renk, fakat ayarlanıyor mu bilmiyorum.

• Amazondan çok iyi klavyeler bulabilirsiniz amazona bakyn
  • Hocam, inceleyebildiniz mi klavyeyi? Sadece üç renk mi var yoksa eklenebiliyor mu? Üstte, print screen tuşunun yanında download işaretli bir tuş var. Ne işe yarıyor? Kullanma klavuzu var mı acaba pdf filan? İngilizce de olsa da inceleyebilsek keşke. Özellih de mi kullanmayah¿ Bloddy programını kurdum fakat pek çözemedim. Bir yerde tıklayınca çökme de yapıyor program. Bu arada ghosting yaşamıyorum şu an çok tuşa basınca. Önceki klavyede son zamanlarda hepten artmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heavyrocker

Hocam, inceleyebildiniz mi klavyeyi? Sadece üç renk mi var yoksa eklenebiliyor mu? Üstte, print screen tuşunun yanında download işaretli bir tuş var. Ne işe yarıyor? Kullanma klavuzu var mı acaba pdf filan? İngilizce de olsa da inceleyebilsek keşke. Özellih de mi kullanmayah¿ Bloddy programını kurdum fakat pek çözemedim. Bir yerde tıklayınca çökme de yapıyor program. Bu arada ghosting yaşamıyorum şu an çok tuşa basınca. Önceki klavyede son zamanlarda hepten artmıştı.

ustad renkler bunlar o tus dpi ayarliyor. a4 tech uzun yillardir antighosting uretir inceledim baya klavyeyi yarin yukleyecem yarin olmazsa sali kesin videoyu yuklerim.

• Biraz uzun sürdü farkındayım ama çok yoğundum. Buyrun arkadaşlar merak edilenleri video altında sorabilirsiniz.
  • Emeğine sağlık.

• heavyrocker kullanıcısına yanıt
    Hcaom istersen fotoğrafların birkaçını kaldırıp videoyu ilk mesaja koy. Daha etkin bir başlık olacaktır diye düşünüyorum
  • merhaba almayı düşünüyorum ancak key rollover yani aynı anda basmaları algılama kaç tuş?
    Bazı yerlerde anti-ghost 104 tuş yazıyordu doğru mu tüm klavyeyi algılıyor mu?
    bloody v7ma kullanan biri olarak bunlar aktif edilmesi gereken ürünler satarlar bu özellik için yoksa klavyeyi aktif mi etmek gerekiyor?
    Ben hiç testini incelemesini görmedim bu konuda bu yuzden lütfen yardımcı olun ya bunu yada asus cerberusu alacagım onda kesin 19 kro var.
  • NeilHolk kullanıcısına yanıt
    Kardo antighosting yok 10 tuşa kadar sıkıntı yok. bulamadım piyasada 10 tuş üzeri test yapabileceğim bir program bu arada ben de v7ma kullanıyorum. Klavye mousetaki gibi değil direk ultra 4 gösteriyor zaten tek seçenek olarak o da aktif.
  • cevap için çok teşekkür ederim o zaman asus cerberusa kaçayım :) ben şimdi mmorpg oynuyorum wa basıp çapraz koşup space ile zıplarken combo yapmaya çalışıyorum zırtlamamak lazım :D
  • NeilHolk kullanıcısına yanıt
    Tercih senin ama 11. parmağın yoksa gerek yok
  • Tek klavye üzerinden, emülatör ile, atari salonlarındaki eski konsol oyunlarını iki kişi, çeşitli combolar yaparak oynanmıyorsa bence gerek yok. Arada ben yeğenlere açıyorum iki kişi tek klavye üzerinden, beceremediklerinden dolayı aynı anda 15-20 tuşa bastıklarında eski klavyede hareketlerini yapamıyorlardı. Şu an bir sıkıntı yok bu klavyede. Eksi yönlerini yazsam da eller bir süre sonra alışıyor tuş yapısına ve klavyeye. Bence tek önemli eksiği yön tuşlarında da mekanik tuşlar olmalıydı. Benim klavyeyi değiştirme nedenim eski klavyenin ekmeğini yemesi ve ghosting yapmasıydı. Ayrıca gece ışık kapalı oluğundan klavyeye pc kamera ledlerini tutuyordum. Pek iyi olmuyordu. Oyun fazla oynamadığımdan, online değil de, genelde single player, fps tercih ettiğimden şu an için klavye ile alakalı bir sorunum yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heavyrocker

Tek klavye üzerinden, emülatör ile, atari salonlarındaki eski konsol oyunlarını iki kişi, çeşitli combolar yaparak oynanmıyorsa bence gerek yok. Arada ben yeğenlere açıyorum iki kişi tek klavye üzerinden, beceremediklerinden dolayı aynı anda 15-20 tuşa bastıklarında eski klavyede hareketlerini yapamıyorlardı. Şu an bir sıkıntı yok bu klavyede. Eksi yönlerini yazsam da eller bir süre sonra alışıyor tuş yapısına ve klavyeye. Bence tek önemli eksiği yön tuşlarında da mekanik tuşlar olmalıydı. Benim klavyeyi değiştirme nedenim eski klavyenin ekmeğini yemesi ve ghosting yapmasıydı. Ayrıca gece ışık kapalı oluğundan klavyeye pc kamera ledlerini tutuyordum. Pek iyi olmuyordu. Oyun fazla oynamadığımdan, online değil de, genelde single player, fps tercih ettiğimden şu an için klavye ile alakalı bir sorunum yok.

Katılıyorum ama online oynuyorum makro ile tek tusa istedigim kadar kombinasyon atayabiliyorum o yuzden online da da sikinti yok :) Benim eski klavye de de ghosting yoktu ama isiklar kapali sıkıntı oluyordu ve 6 sene sonra haliyle slikon kaymisti actim duzelttim ama yine olmadi sonra degistirdim cok memnunum klavyeden iyi ki almisim

• Merhabalar

Sizin klavye TR olmasına rağmen altından led ışıklı sanırım. Fakat sitesinde tüm modellerde sadece US versiyonlarının alttan ledli olduğu yazıyor. Bilginiz var mı ? B 314 modelini düşünüyorum.
  • WE neED W kullanıcısına yanıt
    var kardesim onceki mesajlarda da belirtmistim b328 modeli b314 ve b254 gibi degil tuslar altinda da isik var. ama us versiyonlarinda tus karakterleri de qwerasdf deki gibi

• Teşekkür ediyorum.
  • Çok beğendim klavyeyi fakat hem tuşlarda hem altında led var mı acaba ?
  • naak98 kullanıcısına yanıt
    var kardo

• quote:

var kardo

İyi günler hocam . Klavye hakkında şu ana kadar şikayetiniz oldu mu? Şu anlık bir sorun var mı? Bir de mesela Msi'in laptoplarında Steelseries klavyeler vardı. Klavye 4 bölüme bölünmüş her bölümde farklı renk ve renk geçişlerinde yumuşama var. Yani yumuşak bir şekilde geçiyor . Siyahdan beyaza geçerken "Siyah > Koyu gri > Gri > Beyaz" gibi mesela . Bu klavyede de mevcut mu? Ya da programından ayarlayabilir miyiz? 150₺ seviyesinde başka tavsiyesiniz var mı? Logitech G105 mi yoksa bu mu? Gibi... Şimdiden teşekkürler hocam

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.