Şimdi Ara

Bloody b930 mekanik klavye (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
4.488
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-0FD1540C7

a4tech tavsiye etmiyorum. ürünlerinin arkasında durmuyorlar. yıllardır kullandığım v9c model bloody mouseumun kaydrıcı padleri çok aşındı. bununla ilgili mail attım nereden temin edebilirim diye cevap yok. çöp olmak üzere.

yorumları okuduğum kadarıyla en ilgili firma logitech. bundan sonraki klavye mouse um logitech'den olacak.
    Konunun dışına bayağı çıktık ama ben de yazayım.

İnatla a4tech markasını nasıl küçümsersiniz falan denilmiş. Ancak anlaşılamayan nokta şu. Bloody alınmaz demiyoruz. O fiyata bloody alınmaz diyoruz. İkisi çok farklı.

En basitinden yorumlarda da belirtilen logitech g300s mouse. Evet ilk aldığım modelde benim de çift tık sorunum oldu. Firmaya yazdım. Adamlar fotoğraf, video herhangi bir belge istemeden 1 hafta sonra hollandadan kapalı kutu sıfır mouse gönderdiler.

Aradan yıllar geçti, kedimin kabloyu kemirmesi sonucu bağlantı kopmaları yaşadım. Durumu anlattım. Nerede servis var, nerede yaptırabilirim diye. Sorunu çözeceğiz dediler. 1 hafta hiçbir şey yazmadılar. 1 hafta sonra kapım çaldı kapalı kutu bir mouse daha. Ve ikinci yaşadığım tamamen kullanıcı hatası olmasına rağmen.

Demem o ki insanlar yalnızca malzeme kalitesine para vermiyor. Gerek servis, gerek yedek parça, gerekse ürünlerinin arkasında durmalarına veriyoruz o parayı. Bu anlamda gelecekteki çoğu ürünümü logitech almaya karar verdim. Kesinlikle tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şuana kadar ne kadar logitech aldıysam hepsindede sorun yaşadım kaliteli falan değil insanlarda öyle bir algı yaratılmış sadece.

Kullandığım hiçbir a4tech de sorunum olmadı. Yıllardır bloody v7 mouse kullanıyorum kullandığım en sağlam ve rahat mouse tank gibi, skatezleri metal hala ilk günkü gibi. Ben powerlifterım bazen overwatchda falan sinirlenip mouse a öyle bir basıyorumki bende şaşırıyorum nasıl kırılmıyor diye.. Bundan önceki mouse um logitech g9x di daha aldığım gün sağı solu gevşekti oynuyordu.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.