Şimdi Ara

Bloody b930 mekanik klavye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
4.488
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: acura07

G800 t50 gibi ürünlerini kullandım. Yılan desenli 15 sene öncede 3 sene kadar bir mouseunu kullandım.
    G800 10 senesini doldurdu hala taş gıbı duruyor. ve t50 ilk çıkığı zamanlar almıştım hala kutulu durur köşede. Macrolara ek ücret istediği için g300s almıştım. Oda hala duruyor..
    Kimsenin çöp diyeceği rampage gibi markalarla kıyaslayacsgını sanmam. Ama belli bir fiyata çıkacaksınız bu a4tech olmamalı.

Alıntıları Göster
    Bu sayfadaki en mantıklı yorum bu sanırım kendimde uzun zamandır bloody ürünlerini kullanıyorum fakat belirli fiyat eşiği geçilecek durumu varsa kişinin daha sağlam seçim olmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i.y4114 -- 22 Ocak 2020; 22:2:57 >

• Bloody başka model klavyesini kullanıyorum resmen x7 modelini aratıyor eski kalitesi yok bende aynı fikirdeyim bu para gözden çıkarılıyorsa daha bilindik markalara bakılmalı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Numpadi bile olmayan bir klavyeye 400TL vermek mi? Hele bir de Bloddy gibi bir markaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vanity Fair

kablolu
    kablolu olacak zaten, kasayı bile ethernet yerine wifi ile internete bağladığımda milisaniyelik gecikmeleri hissedebiliyorum.

amatör kullanıcı iseniz kablosuz bakın, 1 mili saniye bile önemli burada, onu da havadan ordan oraya giderken veriyi kaybetmek istemez hiçbir oyuncu.

zaten oyuncu da değilsen mekanik almana gerek yok git microsoft kablosuz set al.
  • Belli bir fiyat üzerine çıkılacaksa Bloody alınmamalı.

Marka fanatiği değilim, bu mesajı Bloody B870R ile yazıyorum. Optik switch nasıldır diye merak ederek aldım, bir yıldır da hiç sorun çıkarmadı ama tuşlara basarken yay zangırdamasını duyuyorum.

Işıkları kontrol eden yazılım berbat. 1980'lerden kalmış bir yazılım gibi.

Kalite hissi olarak katetmesi gereken çooooooook uzun bir yolu var daha.

Switch'leri hızlı falan filan ama oynadığı fiyat aralığında henüz değil.
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 8 senedir logitech g103 klavye ve g302 mouse kullanıyorum. Hem de yoğun bir şekilde. Genelleme yapmamak lazım bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luc4sHood

Yaklaşık 8 senedir logitech g103 klavye ve g302 mouse kullanıyorum. Hem de yoğun bir şekilde. Genelleme yapmamak lazım bence
    Genelleme yapılabilicek Logitech sorunlu Mause ve klavye modelleri g300,g300s g900,g903 klavye model g213 prodigy bunların hepsi genelleme yapılabilir neden dersen logitech mauselerinde neredeyse %90 sorunlu çift tık sorunu var bunu zaten abd merkezlerine mail attıgımda kendileride doğruldılar ve kayıt açtıgında tamir etmiyorlar hemen yenisini yolluyorlar.Klayeye gelirsek yazdıgım g213 modellerinde tuşlar 6 ay sonra dansöz oynamaya başlıyor kalvye yüzeyindeki koruyucu tabaka kalkıyor bunuda logitech sorunlu seri olarak doğruladı.

Kısacası logitech mauselerin büyük çoğunlugu çift tık hatası ve inatla aynı switch leri kullanmakta diretiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galatas4ray -- 26 Ocak 2020; 14:1:36 >

G300s kadar dandik bi mouse görmedim zaten hayatımda Fakat ben bu modellerde sorun yaşamadım hocam. Her markada sıkıntılı ürün vardır. Bunlar bozulursa yine gidip logitech mouse klavye alacağım ama tabi önce araştırıp. Doğrulama kısmını da bilmediğim için yorum yapamıyorum doğrudur bilmiyorum. Benimki fanatiklik değil elime mouse olarak oturan bi model buldum. Yıllardır aynı modeli kullanıyorum. Yine ona yakın modeli alacağım. Sorun yaşarsam servisi var garantisi var. Sadece klavyede başka bi markaya gidebilirim o da numpadsiz istediğim için ama mouse olarak logitech kullanmaya devam ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luc4sHood

G300s kadar dandik bi mouse görmedim zaten hayatımda Fakat ben bu modellerde sorun yaşamadım hocam. Her markada sıkıntılı ürün vardır. Bunlar bozulursa yine gidip logitech mouse klavye alacağım ama tabi önce araştırıp. Doğrulama kısmını da bilmediğim için yorum yapamıyorum doğrudur bilmiyorum. Benimki fanatiklik değil elime mouse olarak oturan bi model buldum. Yıllardır aynı modeli kullanıyorum. Yine ona yakın modeli alacağım. Sorun yaşarsam servisi var garantisi var. Sadece klavyede başka bi markaya gidebilirim o da numpadsiz istediğim için ama mouse olarak logitech kullanmaya devam ederim.
    Hocam zaten sorun şu.Logitech en ucuz çin malı switchlerden kullanıp en pahalı ürün satanlardan.Yani kalite hiçbir zaman fiyat ve marka üzerinden değerlendirilmez burda çoğu insan bu yanlışa düşüyor.Adam bakıyor logitech he diyo bu iyi marka bide fiyat yüksek olunca he diyor bunun fiyatı yüksekse en iyisi budur.Yani siz dünyanın en iyi malzemesinden bir mause üretin piyasadaki en iyi mausenin 3 te 1 fiyatına satın markaya bakarlar bilindik değilse iyi reklam yapmıyorsa bu kötüdür derler.

Logitechin klavyelerini bilmem bilmem ama hoparlör ve mouseları gerçekten fp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serhatti S kullanıcısına yanıt
    O yay seslerini bende duyuyorum sinirim bozuluyor bu kadar kısa zamanda bu seslerin çıkmasını beklemiyordum. Bozulana kadar kullanacağım.

• Bozulma yok, sadece kalitesiz...
  • serhatti S kullanıcısına yanıt
    Aynen bozulma yok sadece ses var o kadar.
  • O yay sesi ve titreşim hissi logitech g410 adlı çöp klavyedede mevcuttu ve deli ediyordu beni geri vermiştim o yüzden. Asla çekemem o olayı..

Bloody optik klavye alacaktım iyiki okumuşum bu konuyu almaktan vazgeçtim.
  • İndirimdeyken makrolu bloody lazer mause aldim.

Makro ozellikleri mükemmel ancak
    Makro tus yerlesimi kotu

Genel olarak kullanimi rahat olsada 150 liraya insan daha bir ozel hissetmek istiyor. Malzeme kalitesi orta

İlk zamanlar dokundunmu padin diger tarafina kayiyordu.
    Simdilerde normal mause gibi daha 6 ay oldu.

Mausun modeli terminator

150 lira icin idare eder. Belki o paraya daha iyisi yoktur.
    Ama 150 de iyi para simdiki aklim olsa 300 400 verir logitech ust segment bi mause alir gecerdim.

Kisacasi bloody klasik a4 gibi FP ürünler yapmiyor. Hava civa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu paraya bloody alacagıma daha kaliteli bir şey alırım eminim.
  • Bloody ürünlerini kesinlikle tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Arvelo

bloody çöp cidden. mouse alıyorsun bak kardeş makrosu var 3-5 dolar ateşle de verem diyor klavyesinde de allah bilir bak a tuşuna bastın b ye de basmak istersen 2 dolar ver der
    Bloody sağladığı yazılımı macro desteğini hangi firma sağlıyor? İnsanların paralar döktüğü 3 parti macro yazılımları bile yakalanırken. Bu yazılımın yakalanmaması büyük iş cidden Rust bile en sonunda çözüm getiremedi yasakladı dayanamadı işin komik tarafı adamlar makara geçiyor macro yakalanırsa işte mouse geri alırız vs vs :)

Edit : 2 sene önce A90 ile CSGO'da Global Elite olmuş biri bunu yazıyor işin komik tarafı çok kısa sürede :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeçerkenUğradı -- 14 Şubat 2020; 13:29:14 >

• Bloody'nin irunlerini tavsiye ederim en azindan bazilarini v7m mouse u alinir ama rt5a ve r80a modeli kablosuz mouselari almayin aldirtmayin. klavye b328 tavsiye ederim hepai mekanik olmasin derseniz.

• a4tech tavsiye etmiyorum. ürünlerinin arkasında durmuyorlar. yıllardır kullandığım v9c model bloody mouseumun kaydrıcı padleri çok aşındı. bununla ilgili mail attım nereden temin edebilirim diye cevap yok. çöp olmak üzere.

yorumları okuduğum kadarıyla en ilgili firma logitech. bundan sonraki klavye mouse um logitech'den olacak.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.