Şimdi Ara

bloomberg ht:bilim kurulu bugun toplanip hsonu yapilacak sinavi degerlendirecek. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    aahahahhaha iyi güldüm he .d açıkçası kelle paça çorbası içmeyeli aylar oldu lakin benim bunu yazma sebebim bitkiler, bazı gıdaların küçümsenmesi. Tek şifa endüstriyel yapım "ilaç"lardan görülmesi. Aksine çoğu ilaç doğada bulunan besinlerden ve bitkilerden yapılır. Bu gibi gıdaların küçümsenerek algı oluşturup ilaç sektörünün kazanmasını sağlıyorlar.
  • calmdownbro C kullanıcısına yanıt
    Elbette kelle paçanın değerini küçümsemiyorum Benim kastettiğim şey şu: bu virüs daha resmi olarak Türkiye'de görülmeden önce sabah programlarına envai çeşit kişi çıkıp virüsü basite indirgeyerek normal gripten farkı yok kelle paça yiyin turşu yiyin gibi dayanağı olmayan kendi alanlarının dışında demeç verdiler. Canan karatay kalp ve iç hastalıkları uzmanı, türklere bulaşmaz diyen oytun erbaş radyoloji ve fizyoloji alanından keza bu tarz açıklama yapan yavuz dizdar da onkoloji uzmanı. Elbette dediklerinde haklılık payı vardır ama çoğu kişi bu insanların dediklerini yaparsak zaten virüs grip gibi bize bişey olmaz kafasına girdi. Tansiyon şeker gibi hastalıkları olan insanlar günlük sarımsak yutmaya, tuzlu tuzlu turşu suyu içmeye, kelle paça gibi kendilerine ağır gelebilecek gıdaları yemeye çalıştı. Halka karşı şu besinler bağışıklık artırır yemenize mani olacak herhangi bir durumunuz yoksa yoksa kararında tüketebilirsiniz demekle virüse karşı %100 iyi gelir demek ayrı şeyler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9F2B55405 -- 15 Nisan 2021; 10:45:12 >
  • Gençlerimiz tedirgin olmasınlar, biz gereken önlemleri aldık içlerini ferah tutsunlar. Aile üyelerinden sadece bir kişi gelecek ve sınav bitiminde bahçeye girmeyecekler, kapı önünde bulunmayacaklar. O gün sokağa çıkma yasağı var biliyorsunuz. Maske ve dezenfektan dağıtılacak. Sosyal mesafeye uyulacak. Gençlerimiz siz bizim için çok değerlisiniz.
    Erteleneceğini düşünenler için geleceğe gidip konuşmayı dinleyip geldim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.