Şimdi Ara

bloomberg ht:bilim kurulu bugun toplanip hsonu yapilacak sinavi degerlendirecek.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ertelenecek demiyorum linclemeyin hemen.sinavi degerlendireceklermis.
    kaynak~bloomberg ht

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk vaka çıkınca bu sefer işin ehli insanlar sayesinde en az hasarla kurtuluruz demiştim ama bilim kurulunun amacı insan sağlığı değil bambaşka şeylermiş. Virüs Türklere bulaşmaz, virüse karşı kelle paça yiyin diyen adamlar bile bunlardan daha tutarlıydı. Önlem diye önceki yıllardan farklı yapılan tek bir şey yok. ele dezenfektan sıkma vs.örnek verilebilir de önceden sıcaktan ve stresten çoğu kişi bunalıp tuvalete gidip elini yüzünü yıkıyordu. Dezenfektan yoksa da su ve sabunla herkes kendini zaten dezenfekte etmiş oluyordu. Bu saçma dayatma yüzünden umarım bize ve ailemize virüs bulaşmaz. Vaka sayısı günlük 1200 çıkıyor ama bazı illerin ilçelerin dağın başındaki köylerin bile vaka yoğunluk haritasında kırmızı halde. Kırsalda yaşayıp sınava girmek için gelenler bile başlı başına sorun orada hasta olan merkezdekilere, merkezde hasta olanlarda köyden gelen öğrenci aracılığıyla köydekilere bulaşmasını bile hesaplamaktan acizler. Kronik hastalık vs hak getire o insanlar umurlarında değil zaten. Raporlu ilaç kullandıkları için yük olarak görüyorlardır.Bu saatten sonra bilim kurulu değil DSÖ toplansa da bizi oldu bittiye getirip o sınava girdirirler. Kalan sağlar bizimdir diyip geçerler
  • Hayırdır neye bakıyorlar ?

• İlk vaka çıkınca bu sefer işin ehli insanlar sayesinde en az hasarla kurtuluruz demiştim ama bilim kurulunun amacı insan sağlığı değil bambaşka şeylermiş. Virüs Türklere bulaşmaz, virüse karşı kelle paça yiyin diyen adamlar bile bunlardan daha tutarlıydı. Önlem diye önceki yıllardan farklı yapılan tek bir şey yok. ele dezenfektan sıkma vs.örnek verilebilir de önceden sıcaktan ve stresten çoğu kişi bunalıp tuvalete gidip elini yüzünü yıkıyordu. Dezenfektan yoksa da su ve sabunla herkes kendini zaten dezenfekte etmiş oluyordu. Bu saçma dayatma yüzünden umarım bize ve ailemize virüs bulaşmaz. Vaka sayısı günlük 1200 çıkıyor ama bazı illerin ilçelerin dağın başındaki köylerin bile vaka yoğunluk haritasında kırmızı halde. Kırsalda yaşayıp sınava girmek için gelenler bile başlı başına sorun orada hasta olan merkezdekilere, merkezde hasta olanlarda köyden gelen öğrenci aracılığıyla köydekilere bulaşmasını bile hesaplamaktan acizler. Kronik hastalık vs hak getire o insanlar umurlarında değil zaten. Raporlu ilaç kullandıkları için yük olarak görüyorlardır.Bu saatten sonra bilim kurulu değil DSÖ toplansa da bizi oldu bittiye getirip o sınava girdirirler. Kalan sağlar bizimdir diyip geçerler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sınavın ertelenmesi imkansız bitti o iş

• hocam yazdigimi okur musunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: skyinmedicine

hocam yazdigimi okur musunuz ?
    okudum dostum zaten. Sözüm sana değil hala ertelenme ümidi olanlara

• quote:

hocam yazdigimi okur musunuz ?
    Bulamadım ben böyle bir haberi linkini atar mısınız hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raiden Shogun -- 24 Haziran 2020; 10:34:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    uni den donunce enerjinin kalmamasi
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • - Haftasonu sinav var ne yapalim galaksi imparatorumuz cumhurbaskanim.

+ tm yapin

-tm

- bu arada cumhurbaskanim ben rektor adayiyim.

+tm

• tvde gordum yaklasik 1 saat once

• tamamdir hocam

• quote:

tvde gordum yaklasik 1 saat once
    Anladım hocam bu saatten sonra bir şey beklememek gerek hele ki bilim kurulu böyle düşünüyorken

https://www.haberler.com/bilim-kurulu-uyesi-nden-yks-aciklamasi-13352160-haberi/

• Penanggalan kullanıcısına yanıt
    mükemmel oturmuş
  • CharloteW C kullanıcısına yanıt
    Dediklerinden tamamen bağımsız olarak yazıyorum. Bir cümlen dikkatimi çekti. "Virüse karşı kelle paça yiyin diyen adamlar" diyerek kelle paçayı mı küçümsedin anlamadım. Kelle paça yiyin demesinin sebebi bağışıklığı yüksek seviyede güçlendirmesi. Bu virüse karşı savaşan şey nedir? Bağışıklık sistemi. Bağışık sistemini geliştiren ve güçlendiren yiyeceklerde bu sebepten virüse karşı savaşmada dolaylı yoldan yardımcı olur. Kelle paçanın faydalarına bakarsan neymiş görürsün. Binlerce yıllık bir çorbanın önemini tek cümleyle basite almana karşı çıktığım için bu yazıyı yazma gereği duydum.
  • hiçbir haber sitesinde toplantı ile ilgili sınav kelimesi geçmiyor hocam bloomberg biraz arkasından sallamış gibi tık almak için
  • Bu saatten sonra sınav ne ertelenir nede iptal edilir. Bizi paşa paşa sınava sokacaklar. Sanırım covid19 testlerinede kısıtlama getirmişler. Sınav sonrasında da hastalandı kişilere test falan yapmazlar. Bunların gözünde halk yokki! Olan yine garip gurebaya (bizlere) olacak yazık valla çok yazık

• hocam tvde gecti

• Kayıp olsa da kimse hesap sormayacağı için sallayıp duruyorlar, bir Türkiye klasiği.

• calmdownbro C kullanıcısına yanıt
    Bana bir corbayla "bagisiklik sistemini yuksek seviyede guclendirebilecegini" kanitlayan bilimsel bir makale gosterebilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: calmdownbro

Dediklerinden tamamen bağımsız olarak yazıyorum. Bir cümlen dikkatimi çekti. "Virüse karşı kelle paça yiyin diyen adamlar" diyerek kelle paçayı mı küçümsedin anlamadım. Kelle paça yiyin demesinin sebebi bağışıklığı yüksek seviyede güçlendirmesi. Bu virüse karşı savaşan şey nedir? Bağışıklık sistemi. Bağışık sistemini geliştiren ve güçlendiren yiyeceklerde bu sebepten virüse karşı savaşmada dolaylı yoldan yardımcı olur. Kelle paçanın faydalarına bakarsan neymiş görürsün. Binlerce yıllık bir çorbanın önemini tek cümleyle basite almana karşı çıktığım için bu yazıyı yazma gereği duydum.
    reis çorbacı dükkanın nerde,gelip bi kelle paçanı içelim.
  • +Başkanım öğrenciler sınavı erteleyin diyorlar napalım?

-Gençlerimiz ne diyorsa o olsun, 1 sene sonrasına erteliyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.