Şimdi Ara

Blower Modifikasyonu. .. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Teodora

quote:

Orjinalden alıntı: ShaRLooT

Yaw birde kasaya takıp Resim koysan merak ettim şunu

Kasa içi mutlu görüntüler;

hocam şunun bide dıştan resmini çekip koyarmısın

• El emeği göz nuru oldumu bi başka hele bide işçilik güzelse ..... Valla tebrik ederim Böle işleri yapanı dahada teşvik etmek lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Teodora

Kasa içi mutlu görüntüler;

Teodora, bu arada arkada o yeşil ışığı yanan cihaz nedir acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juniorx -- 9 Ekim 2006; 18:22:17 >
  • arkadaşım çok güzel olmuş ama gürültü konusu beni çok düşündürdü yanlış anlama gigabyte 3d rocketi temel alarak düşünüyorum ama güzel olmuş
  • helal olsun be... 1.5 sene önceki konuyu sadece arkadaka yeşil ışığı yanan şeyi sormak için mi hortlattın?

o yeşil ışığı yanan şey kasa, bilgisayar kasası, aopen... adam kasa içini göstermek için çekmiş, ama kapağa takılı halini göstermiş.

teodora pclabs ta takılan oldukça bilgili bir abi. adam o kadar emek vermiş, resim resim anlatmış , sen koca konu içinde bitek o arkadaki yeşil şeyin ne olduğunu (yada diğer adıyla kasa içi görüntü deyip sadece kapağı çektiğini yüzüne vurma amaclı sorunu) sorduysan helal olsun gerçekten..
  • teodora farkı...bu arada teo ben manivero üyesi turk_oyuncu
  • hurdacıdan nasıl istiycez onu ????
  • teo abicim senin bi aralar su ahsap kasa modun vardı takip etmeye calısıyordum cok uzun zamandır ama simdi nerede bulamıyorum kaldırıldımı ne oldu bilmiyorum dh dede yayımlama imkanın varsa cok makbule gecer
  • quote:

Orjinalden alıntı: mc.kork

teo abicim senin bi aralar su ahsap kasa modun vardı takip etmeye calısıyordum cok uzun zamandır ama simdi nerede bulamıyorum kaldırıldımı ne oldu bilmiyorum dh dede yayımlama imkanın varsa cok makbule gecer

Şubat ayında çıkacak olan "Bilgisayar Modifikasyonu " adındaki kitabımda, Ahşap Kasa İmalatının son bölümü yer alıyor.
  • hocam ben de bi ara 220v luk bi fan kullanmıştım sistemi tek başına soutuodu walla

güzell olmuş eline sağlık güle güle kullan
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.