Şimdi Ara

blu-ray? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • haklısın. ps3 orjinal disk 300ytl. kopya 50 ytl misal. bi de bunun filmlerini bi japonlar indirebilir herhal. bendeki 256k ile
    quote:

Orjinalden alıntı: hebeler

valla haklisin hocam ama isler bole yurur.son cikan model her zaman en pahalidir.

birde dusunsene ps3 ciktigi zaman kopya oyunlari dolascak piyasada.elinde o aletden olanlar cok para kazancak bu isten. ;)

quote:

Orjinalden alıntı: sabata

o paraya canavar gibi makina toplanır ya . mezarcı mı bunlar? bi de +dvd okumuyomuş . dalga geçiyolar ya

quote:

sunun fiyatina bakin

http://asia.cnet.com/reviews/peripherals/storage/0,39034688,39013640p-39000240q,00.htm

cd dvd herseyi ekip biciyo.

• mayıs ayında türkiyede sony ve philips ilk çıkarır her zaman ki gibi
  • quote:

300gb degil 3000gb da mumkun ama ne isine yarar?

ööle bi yarar ki işe , keşke olsa...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ASURBANIPAL

Aşağıdaki adreste TDK yakında geliyo diyo ..TDK paketlemesini bile yapmış bekliyo

http://www.tdk-europe.com/index.php?id=82&b_from=hp&b_id=31&WYSESSID=jn77tccv15egjf6q3lu3giqlb2

Burada ise diğer detaylar

http://www.tdk-europe.com/en/bluray/?&sa_from=82

Bakalım ne olacak , ben disc ten ziyade yazıcısını merak ediyorum ...

TDK harbiden çokmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZiveR -- 2 Mart 2006; 22:38:02 >

• Sene 2001 de pioneer deck dvd rw 2x aygıtları sırf 5000 dolardı

ama ertesi sene 550 dolara indi.

Şimdi ise 47 dolar..

Yeni bir aşama için muhakkak hazırlıklı olacaklardır bence..

Ama ilk başta yazıcı aygıt ve medya fiyatları ateş pahası olacaktır kesinlikle...

Ve katman tipine göre 35 GB 50GB 70 ve 100Gb lık modelleri olacak.

Ama daha çok 35GB lık versiyonları bulacağız.

DVD için de bol bol yazılıp çizilmişti. 17GB veri depoluyor uçuk kaçık diye. Tabi o zamanlar CDRW bile 250 dolarlık fiyatıyla hayal ötesiydi.

Dual layer + çift taraflı DVD medya fiyarlarına da bakılınca 4.7GB ın piyasa gideri iyice belli oldu.

http://asia.cnet.com/reviews/peripherals/storage/0,39034688,39013640p-39000240q,00.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEA24002F -- 2 Mart 2006; 22:45:25 >

• Hollywood HD-DVD ye destek vereceğini açıklamıştı.. Blu-ray daha yüksek kapasite vaat etmesine rağmen dvd-ram benzeri şeklinde tarih olacak veya bence biraz daha geliştirilip bir sonraki aşama olarak önümüze çıkacak. Aslında en güzeli DVD deki + ve - standartları gibi bir arada olan cihazlar çıkması fakat aralarındaki farklar - ve + DVD kadar ufak olmadığı için zor. Zaten yanılmıyorsam Blue-Ray in en büyük problemi DVD , CD gibi medyalarla uyumluluk problemi yaşamasıydı. Bilmiyorum çözebildilermi.
  • evet sallamislar yine bizim cocuklar desene
    quote:

Orjinalden alıntı: topaz42

quote:

Orjinalden alıntı: BRADER

300 GB kapasitesi oldugunu søyledi bazi arkadaslar burda dogrumu gercekten yaw,ben biraz arastirdim 50 GB kapasitesi varmis.

Bluray 50 GB. HD DVD 30 GB. Şimdiki DVD ler 8.5 GB.

• HD DVD yakında 3 Layer Teknolojisi ile buluşunca depolama konusunda Blue-Ray e yaklaşcak
  • quote:

Orjinalden alıntı: tonythetonguc

Hollywood HD-DVD ye destek vereceğini açıklamıştı.. Blu-ray daha yüksek kapasite vaat etmesine rağmen dvd-ram benzeri şeklinde tarih olacak veya bence biraz daha geliştirilip bir sonraki aşama olarak önümüze çıkacak. Aslında en güzeli DVD deki + ve - standartları gibi bir arada olan cihazlar çıkması fakat aralarındaki farklar - ve + DVD kadar ufak olmadığı için zor. Zaten yanılmıyorsam Blue-Ray in en büyük problemi DVD , CD gibi medyalarla uyumluluk problemi yaşamasıydı. Bilmiyorum çözebildilermi.

Blue-Ray yazıcılar (şuanda Samsung tarafından geliştirilmiş olanı) DVD ve CD Desteği veriyor

• 3000 gb lik datayi bilgisayarinin neresine koydun dostum cok merak ettim :)

quote:

Orjinalden alıntı: TaLeNDiL

quote:

300gb degil 3000gb da mumkun ama ne isine yarar?

ööle bi yarar ki işe , keşke olsa...
  • daha blue rayların evlere girmesi dvdrw lerin yerini alması uygun fiyatlasması 2 seneyi bulur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ty®

daha blue rayların evlere girmesi dvdrw lerin yerini alması uygun fiyatlasması 2 seneyi bulur.

evet cok dogru.blu-ray i kullanmak icin ilk once hdd lerin terabyte larla ifade edilmesi gerekiyor, diger donanimlarda cabasi.sonra internet hizi en az 10 katina cikmali.blu-ray tam anlamiyla kullanilmaya basladigi zaman.bence mp3,divx ve bunun gibi rip medyalar tarihe gomulecek.
  • sadece hdd değil bağlantı hızının da değişmesi lazım, IDE bağlantılı bir yazıcının 30-50 gb'lık bir kapasiteyi tatmin edici bir sürede yazabileceğini hiç sanmıyorum. belki scsi, o da pahalı olur herhalde...
  • quote:

Orjinalden alıntı: laconf

sadece hdd değil bağlantı hızının da değişmesi lazım, IDE bağlantılı bir yazıcının 30-50 gb'lık bir kapasiteyi tatmin edici bir sürede yazabileceğini hiç sanmıyorum. belki scsi, o da pahalı olur herhalde...

onu ureticiler dusunsun :) ehhehe
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.