Şimdi Ara

BLU-RAY ARŞİV TOPLULUĞU (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
8
Favori
7.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ne alaka canım internette binlerce site var film izlediğimiz indirdiğimiz yasak birşey olsa koymazlar. 1 film için o kadar para vermek bence israf. Hem film sahiplerinin bile kendi filmlerini internetten izlediği olmuştur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rafetyalman

Ne alaka canım internette binlerce site var film izlediğimiz indirdiğimiz yasak birşey olsa koymazlar. 1 film için o kadar para vermek bence israf. Hem film sahiplerinin bile kendi filmlerini internetten izlediği olmuştur.

Dostum neyi kanıtlamaya çalışıyorsun burda bilmiyorum ama sen çok yanlış gelmişsin Olaylara bakış açın yanlış, kimsenin hobisine gelip karışamazsın burada insanlar bilgi paylaşımı yapıyor. Senin o 1080p diye dolandığın filmleri bu kadar insan indirmiyorsa vardır bi sebebi heralde dimi? Bu insanlar bilmiyo mu bedavaya indirmeyi? Günahını sevabını bırak alan arkadaşlar düşünsün sen niye dert ediyosun kendine. Adamın belki parası var yada cidden bu işe gönül vermiş maaşından artırıp alıyor? Bunları yargılamak kimseye düşmez kusura bakma. Ben de bir ara toplardım sonra hevesim kaçtı sattım tüm filmlerimi. Tamamen zevk alma meselesi o rafta sıra sıra Blu-ray leri görme duygusu bir başka oluyor :) Zamanla anlarsın

İyi forumlar

Edit: Filmlerin başında geçen yazıları okursan yasak mı değil mi anlayabilirsin. İsraf diyosan dinine dikkat ediyosan senin yaptığın da haram, emek hırsızlığı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PureHD -- 30 Haziran 2015; 15:16:35 >

• PureHD kullanıcısına yanıt
    yakşamlar ,, güzel paylaşım
  • arkadaşlar The Hobbit: The Desolation of Smaug 3D bluray ( Hobbit 2 Smaug'un Çorak Toprakları ) Uygun fiyata satmayı yada takaslamayı düşünenler pm lerinizi beklemekdeyim 3D olması şart... pazarbaşı arkadaşımız'dan güzel bir alışveriş ile serinin 1 ve 3'cü bölümlerini aldım şimdi serinin 2. bölümünü aramakdayım.
  • arkadaşlar resimlerdeki filmleri Bad Boys serisi orjinal olmak şartıyla bluray olarak aramakdayım , Blair Witch Project ise bluray olursa harika olur fakat olmazsa dvd'sinede razıyım... bad boys serisi ve Blair Witch Project çok aradım fakat piyasada bulunmamakda sanırım bunlar elinde olupda satmak isteyen veya bula bileceğim yer bilgisi verebilecek olan varsa çok sevinirim...
     BLU-RAY ARŞİV TOPLULUĞU BLU-RAY ARŞİV TOPLULUĞU

• Herkese Merhaba. Aşaıda listede adını yazdığım filmleri arıyorum.
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

1- Full Metal Jacket
    2- Blood Diamond
    3- Little Miss Sunshine
    4- Brevaheart
    5- Wall-e Vol-i
    6- Ratatouille Ratatuy
    7- Road to Perdition
    8- Hary Potter Half blood prince
    9- Oceans eleven
    10- Oceans Thirteen
    11- Fantastic 4 2005
    11- Fantastic 4 Rise of the Silver Surfer 2007
    12- Punisher 1 John Travolta
    13- Fight Club
    14- The silence of the lamb
    15- Daredevil Korkusuz
    16- Hangover 1
  • quote:

Orijinalden alıntı: remains81

Herkese Merhaba. Aşaıda listede adını yazdığım filmleri arıyorum.
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

1- Full Metal Jacket
    2- Blood Diamond
    3- Little Miss Sunshine
    4- Brevaheart
    5- Wall-e Vol-i
    6- Ratatouille Ratatuy
    7- Road to Perdition
    8- Hary Potter Half blood prince
    9- Oceans eleven
    10- Oceans Thirteen
    11- Fantastic 4 2005
    11- Fantastic 4 Rise of the Silver Surfer 2007
    12- Punisher 1 John Travolta
    13- Fight Club
    14- The silence of the lamb
    15- Daredevil Korkusuz
    16- Hangover 1

Fight Club elimde mevcut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hort gibi olacak da, topluluğa Blu-ray data arşivcileri de alınıyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.