Şimdi Ara

BLU-RAY BÖLGE KODU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet, BLU-RAY filmlerde bölge kodu sorunu yaşayan çok arkadaşımız vardır sanırım.
    Bende yurtdışı kaynaklı 2 filmde bölge kodu sorunu yaşıyorum. Bu SONY bazı A bölge kodlu filmlerin bizim pal resmi PS3 veya BDP-S300 (B Bölge kodlu) playerlarda
    oynamasına izin verirken bazılarında hatalı bölge yüzünden çalıştırmıyor.

Şimdi ne yapacağız, bu bölge kodunun aşmanın bir yolu yokmu bilen deneyen varsa paylaşsın lütfen

• Bilgilerim dahilinde bu bölge kodunu aşmanın bir yolu henüz yok. Fiyat evet yurt dışına göre pahalı olur ama hespiburada daki filmler tüm bölgeleri destekliyor ve türkçe seslendirme ve altyazı seçenekleride var. Şimdilik onlara yönelmekte fayda var.

2. bir şıkta takas yapabiliriz..

Bendeki ps3 japan versiyonu. Türkçe altyazı seçeneği varsa senin filmlerde, tabi seninde işine yararsa ps3 oyunları ile takas yapabiliriz.(İmzanda ps3 gözükmüyor ama teklif tekliftir.. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiGHWAYMOUSE -- 17 Aralık 2007; 20:38:33 >
  • sağol teklifine, ama şimdilik ps3 düşünmüyorum, hala 700 e falan satılıyor a bölge kodlular, yani pahalı daha..
  • Arkadaşlar playerlar için olmasa bile PC tarafında bişeyler var gibi şu linki bi inceleyin.

http://www.mydigitallife.info/2007/05/09/reset-cyberlink-powerdvd-blu-ray-region-code-to-free-locking/
  • PC tarafında DVD player için DVD bölgesi değiştirilebiliyor. Sanırım bu işlem blue ray player için de aynıdır.
    DVD rom>sağ click>donanım>özellikler>DVD bölgesi
     BLU-RAY BÖLGE KODU
  • Dostum 7 yıl sonra gelen hort mesaj için teşekkürler..
  • ben nasıl 7 yıl sonra bu başlığa girme ihtiyacı hissettiysem yarın bir gün başkaları da girer
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.