Arkadaşlar tv ayarlarını nasıl yapayım? Kontrast, parlaklık falan. GOGMEZ@ bi konuya yazmıştı fakat bulamıyorum.Bir daha yazsan çok iyi olur
@rasalhague
Kardeş hangi şehirdesin,bi acı kahveni içmek isterim..
Bence en iyi yapılmış riplerden biri de bu rip
olaya bak ben zamanında 4 gb hdd m olunca ulan ben bunu nasıl dolduracağm demiştim 700 küsür mb lık harddiskimden sonra. 700 küsürlük harddiskime windows 98 2nd edition kurulmuyordu.yetmiyordu disk :D
Merhabalar Arkadaşlar, HDD'ki BluRay Filmleri hangi programla izliyorsunuz? Bu Programları bulabileceğimiz bir link yada bir kaynak varmı acaba? Saygılar.
quote:
Orjinalden alıntı: akkaynak
Merhabalar Arkadaşlar, HDD'ki BluRay Filmleri hangi programla izliyorsunuz? Bu Programları bulabileceğimiz bir link yada bir kaynak varmı acaba? Saygılar.
Klite codec pack ile izleyebilirsin. Google da arat ücretsiz bir program. NeuView Pro ile daha kaliteli izleyebilirsin ama pc donanımının iyi olması lazım.
dark knight esir indirmiştim siyah şeritlerin yarısı siyah yarısı gri çıktı ..büyütülcek bi sorun değil ama izlerken gözüm kayıyor sinirim bozuluor ESİR indirip bu sorunu yaşayan varmı ..
quote:
Orjinalden alıntı: faust13
dark knight esir indirmiştim siyah şeritlerin yarısı siyah yarısı gri çıktı ..büyütülcek bi sorun değil ama izlerken gözüm kayıyor sinirim bozuluor ESİR indirip bu sorunu yaşayan varmı ..
Muhtemelen codec çakışmasından kaynaklanıyor yaşadığınız sorun.Sisteminizde kullandığınız h264 codec lerinin hepsini sisteminizden kaldırın.Kullanacağınız codeci yeniden yükleyin düzelir.
Teşekkür ederim, geri kalan kısmı da aşağıda. Şuanda zaten Eureka,ESiR,CTRLHD,DON 1080p sunumları üzerine takmış durumdayım. Yaklaşık 300gb'lık 720p-1080p filmi sırf yukarıda ki grupların sunumları ile değiştirmek için sildim. Şöyle söyleyeyim 15 gün kadar önce FARGO'nun 720p bir sunumu vardı sonra 7,9gb'lık Fargo 1996 1080p BluRay x264 TiMELORDS sunumunu görünce 720p'yi silip bunu indirdim geçen haftada 12,0gb Fargo 1996 1080p BluRay DTS x264 DON sunumu çıkınca dayanamayıp eskisini silip bunu yükledim. Kalite hastalığı oldu bende
volkan dostum. senin saygılı kişiligini ve iyiligini zaten bilen bilir,ayrıca senin arşivin Türkiye'de yok.idda ederim
beyler matrix trilogy hddvd esir indirmeyi düşünüyorum..tehparadox da adam ss koymuş pek iç açıcı gelmedi bana bitek hddvd var piyasada heralde ..indiren varmı önceden kalitesi nasıldır 25 gb falan 3 film indirip silmeyeyim
quote:
Orjinalden alıntı: faust13
beyler matrix trilogy hddvd esir indirmeyi düşünüyorum..tehparadox da adam ss koymuş pek iç açıcı gelmedi bana bitek hddvd var piyasada heralde ..indiren varmı önceden kalitesi nasıldır 25 gb falan 3 film indirip silmeyeyim
Türkçe dublaj ve altyazılı blurayleride mevcut filmin..Ben 3ünü çekip arşive atmıştım 110gb falandı yanlış hatırlamıyorsam..
rip arıyorum ben dostum. bluray rip gören varsa haber etsin
merhaba arkadaşlar mkv leri video convert le dvd çevirip dvd cd kaydetmek mümkünmüdür acaba
varsa bildiğiniz video convert programı kullandıınz nedir tavsiyelerinizi bekliyorum
quote:
Orjinalden alıntı: eresgü
merhaba arkadaşlar mkv leri video convert le dvd çevirip dvd cd kaydetmek mümkünmüdür acaba
varsa bildiğiniz video convert programı kullandıınz nedir tavsiyelerinizi bekliyorum
VSO ConvertX To DVD hem son derece kaliteli biçimde mkvyi dvd olarak ripliyor hemde son derece kolay bir kullanımı var.
bu program benim de işime yarayacak teşekkür ederim akşama deneyeceğim