Şimdi Ara

BLU-RAY FAN CLUB --- Pc'de En Yüksek Kalitede Mkv Nasıl İzlenir? (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
717
Cevap
3
Favori
74.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Neuview Media Player v6.0.8 ile Sharp demo

BLU-RAY FAN CLUB  --- Pc'de En Yüksek Kalitede Mkv Nasıl İzlenir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 20 Mayıs 2009; 3:09:05 >

• Beyler Neuview Media Player v6.0.8 ile hangi codeki kullanıyorsunuz?
  • Arkadaşlar km playerla izliyodum bluray filmleri fakat o sistemi düşük pc ler için idealmiş q9550 işlemci ati hd 4870 ekran kartı var çöşyle sağlam bir program ve codecler önerirmisiniz?
    Teşekkürler..
  • Arşivin yarısından biraz azı

• Core avc codec yüklüceksiniz Ben core avc pro yükledim ,
  • Gom player

Km player

Neuview player

Renk canlılığı ve kitabın üstündeki detaylarda Neuview programı daha başarılı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 20 Mayıs 2009; 23:23:22 >

• Bu konu bi haller oldu. Her gün bi yere taşınıyor.

Resimleri S image olarak paylaşırsak iyi olur. Konuyu açarken acayip kasılıyor.

Bu da benim HD filmler. Harddiskler doldu. İndirmeye zorunlu mola verdik.

• quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

Bu konu bi haller oldu. Her gün bi yere taşınıyor.

Resimleri S image olarak paylaşırsak iyi olur. Konuyu açarken acayip kasılıyor.

Bu da benim HD filmler. Harddiskler doldu. İndirmeye zorunlu mola verdik.

Konu ağır olunca kasar tabi kardeş

• Fotoğraf veya resmin simage olması açılma süresini değiştirmiyor. Önemli olan resmin aslının düşük boyutlu olması. Bu nedenle resim koyacak arkadaşlar bir yardımcı programla irfanview gibi boyutlarını 640*480 civarına düşürüp öyle koysunlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

Fotoğraf veya resmin simage olması açılma süresini değiştirmiyor. Önemli olan resmin aslının düşük boyutlu olması. Bu nedenle resim koyacak arkadaşlar bir yardımcı programla irfanview gibi boyutlarını 640*480 civarına düşürüp öyle koysunlar.

Demek istediğim şuydu aslında. Resimler büyük olunca ekrana sığmıyor. Sayfa bi sağa bi sola kayıyor. Simage'de küçük önizleme açılacağı için sıkıntı olmaz demek istemiştim.

Konu BluRay olunca, capslerde ona uygun oluyor haliyle.

• O konuda haklısın. En azından dışarı taşmasını önler. Benim dediğim gibi yapılsa aslında hem ekrana sığmama hemde geç açılma sorunu birlikte hallolur.

Bir de tavsiyem olsun. İnternet explorerda oluyor bu dışarı taşma sorunu. O yüzden uzun süredir ben google'ın internet tarayıcısı "google chrome" yi kullanıyorum. İstersen bir dene...
  • Opera kullanıyorum. Bütün tarayıcıları kullandım. Geçenlerde Chrome'da kullandım. Hızlı ama bi yerden sonra opera ya göre eksikleri olduğunu hissettiriyor.
  • Bende sorun yok sitede sayfa tam oturmuyor

HiGHWAYMOUSE dostum , irfanview kullanıyorsun bende senelerdir kullanırım

Myspace'de sinema sayfasını onla boyutlamıştım
  • quote:

Opera kullanıyorum. Bütün tarayıcıları kullandım. Geçenlerde Chrome'da kullandım. Hızlı ama bi yerden sonra opera ya göre eksikleri olduğunu hissettiriyor.

Chrome evet daha yeni bir tarayıcı. Eksikleri de var. Ama işte işimi de görüyor meret. O program bu program kafam şişiyor bir zaman sonra. Yoksa opera'da kullanmışlığım vardı zaman-ı evvelinde.

Bu arada dostlar hani .mkv değilde blu-ray indirenler oluyor ya. Bunların uzantısı ne oluyor. Tek dosya olarak mı iniyor. Ve bunu Ps3'e attığımızda çalışıyor mu?

Am@deus dostum. Epeyidir fotoğraf kesme biçme ve yeniden boyutlandırma işlemleri için irfan'ı kullanıyorum. İşini kolay ve doğru yapanı severim.

Senin ekran çöznürlüğü fazla galiba. Oturduğuna göre sayfa. Biz 1024*768 ekrandan bakıyoruz kuzum...

• quote:

quote:

Opera kullanıyorum. Bütün tarayıcıları kullandım. Geçenlerde Chrome'da kullandım. Hızlı ama bi yerden sonra opera ya göre eksikleri olduğunu hissettiriyor.

Chrome evet daha yeni bir tarayıcı. Eksikleri de var. Ama işte işimi de görüyor meret. O program bu program kafam şişiyor bir zaman sonra. Yoksa opera'da kullanmışlığım vardı zaman-ı evvelinde.

Bu arada dostlar hani .mkv değilde blu-ray indirenler oluyor ya. Bunların uzantısı ne oluyor. Tek dosya olarak mı iniyor. Ve bunu Ps3'e attığımızda çalışıyor mu?

Am@deus dostum. Epeyidir fotoğraf kesme biçme ve yeniden boyutlandırma işlemleri için irfan'ı kullanıyorum. İşini kolay ve doğru yapanı severim.

Senin ekran çöznürlüğü fazla galiba. Oturduğuna göre sayfa. Biz 1024*768 ekrandan bakıyoruz kuzum...

Operayı şu an tek geçerim.

Uzantıları ".ts" bi kaç klip var bende o şekilde. Acayip yer kaplıyor. PS3'de açması için Nerodan Bluray yazdırman lazım. Aynen dvddeki .vob dosyaları gibi.

Konu yine konu olmaktan çıkıyor yine. Admin arkadaşın elinin klavyesindeki "del" tuşuna gittiğini görebiliyorum.

edit:ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExECaLiBuR -- 21 Mayıs 2009; 2:03:02 >

• Mesela bu bölümde buna benzer bir konu var. Bazı hd demo görüntüler paylaşılıyor. Oradan indirilen videolar genelde tp veya ts uzantılı. Ben bunlardan birini usb belleğe attım ve ps3'te sorunsuz seyrettim.

Yani amacım usb belleğe atıp izlemek. Dvd'ye yazdırmak meşakkatli olacak. Bu durumda filmlerde .ts uzantılı ise usb belleğe atıp ps3 ile izleyebilirim gibi geldi bana. Yanılıyor muyum? Yoksa başka ince bir noktası var mı bu işin?

Tabi görüntünün yanında altyazı sorununu ps3'te bu tip ts dosyalarda nasıl çözeriz?
  • Videolardan kasıt, flash disk kapasitesini geçmezse sorun olmaz ancak film felan izleyeceksen biraz sıkıntı olabilir. Çünkü blurayde parça parça ts dosyaları oluyor. Alt yazı olayında da senkronu tutturmakta cabası. PS3 olsa denerdim evde. Flashdiskten açtığına göre harici harddiskten oynatabilir aslında.
  • Ekran çözünürlüğüm 1280 X 800

Sayfanın açılıp oturması 1.5 saniye alıyor nede olsa lenovo

Sen tavsiye etmiştin katlanıcan artık
  • quote:

Videolardan kasıt, flash disk kapasitesini geçmezse sorun olmaz ancak film felan izleyeceksen biraz sıkıntı olabilir. Çünkü blurayde parça parça ts dosyaları oluyor. Alt yazı olayında da senkronu tutturmakta cabası. PS3 olsa denerdim evde. Flashdiskten açtığına göre harici harddiskten oynatabilir aslında.

Tamam dostum. Denemiş gibi oldun. Sağolasın. Bu ayrı ayrı ts dosyalarını öncesinde pc'de birleştirmek veya başka bir işleme tabi tutmak gerekiyor mu acaba? örneğin: bir .avi dosyasını dvd yapayım desen atıyorum nero kendisi .vob mob derken bir sürü dosya ekler dvd'ye.
  • quote:

quote:

Videolardan kasıt, flash disk kapasitesini geçmezse sorun olmaz ancak film felan izleyeceksen biraz sıkıntı olabilir. Çünkü blurayde parça parça ts dosyaları oluyor. Alt yazı olayında da senkronu tutturmakta cabası. PS3 olsa denerdim evde. Flashdiskten açtığına göre harici harddiskten oynatabilir aslında.

Tamam dostum. Denemiş gibi oldun. Sağolasın. Bu ayrı ayrı ts dosyalarını öncesinde pc'de birleştirmek veya başka bir işleme tabi tutmak gerekiyor mu acaba? örneğin: bir .avi dosyasını dvd yapayım desen atıyorum nero kendisi .vob mob derken bir sürü dosya ekler dvd'ye.

Rica ederim. Blurayde dvddeki mantık gibi işliyor. Yani arda arda gelen .ts dosyaları olacak. Aslında şöyle bir şey yapabilirsin .ts dosyaları bluray imajı olarak aldırıp harddiske atıp oynatabilirsin diyeceğim ama ps3'e okutmak mesele. Sanal sürücü özelliği olması lazım. Olmadı parçaları bi klasörde topla. Media center misali sıradan playlist yapıp oynatırsın.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.