Şimdi Ara

BLU-RAY FAN CLUB --- Pc'de En Yüksek Kalitede Mkv Nasıl İzlenir? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
717
Cevap
3
Favori
74.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu programın tam adı var mı? Aradım bulamadım.Linki verirseniz iyi olur.Ücretsiz bir program olduğu için yasak değil sanırım.
  • unknownmesenger

Sorduğum Caps almak değildi
    Görüntünü okadar iyi olması idi... ve nasıl o kadar iyi görüntü sonucu alınması idi.
    Ayarları Tarif ederseniz bende deneyecğim...
    Ücretli veya Ücretsiz program adlarını alabilirmiyim?
  • Programın etkisi mutlaka biraz var ama Nvidia video ayarlarıyla neredeyse neuviewe yaklaştırmak mümkün. Sanırım programın yaptığı da zaten bu.

Şu andaki fark, belki biraz daha oynansa aynı görütü elde edilebilir.

BLU-RAY FAN CLUB  --- Pc'de En Yüksek Kalitede Mkv Nasıl İzlenir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eDDiè -- 14 Mayıs 2009; 15:18:41 >

• quote:

Orjinalden alıntı: QuadroFX

unknownmesenger

Sorduğum Caps almak değildi
    Görüntünü okadar iyi olması idi... ve nasıl o kadar iyi görüntü sonucu alınması idi.
    Ayarları Tarif ederseniz bende deneyecğim...
    Ücretli veya Ücretsiz program adlarını alabilirmiyim?

Prgramın adı MPC Home Cinema ve buradan indiriyorsunuz.İhtiyacınız olan ikinci şey MPC codec ise buradan indiriliyor. Gerekli ayarları buradaki guideı inceleyerek yapıyorsunuz.

• daha lost u izlemeden görüntüsünü gördüm yau neyse ki önemli bir sahneden değilmiş :D
  • GOGOMEZ;

daha önceden de bir keç kez belirtmişsin, kesinlikle haklısın, her daim orj. blu ray filmden yola çıkarak hareket etmek / eleştirmek lazım

cidden dediğin gibi her blu ray orj filmin mükemmel kalitede olması gibi bir kıstas yok...

benim asıl sormak istediğim farklı, filmlerdeki fark bariz ama sizce anime filmlerde nasıl blu ray performansı ?? çok farkettirir mi orj dvd görüntüsü ile ??

bende the simpsons un 4.7 GB lik 1080p versiyonu vardı görüntü resmen olağanüstü idi, acaba daha yüksek boyuttaki filmlerde daha az sıkıştırma olacağından, görüntü kalitesi de artar mı yoksa animede maksimum kalite belli midir ??

(biraz karışık bir anlatım oldu ama özünde ne demek istediğimi anladınız sanırım)

bu arada advent children süper gözüküo

• Nasıl banladı? ben şuan sorunsuzca girebiliyorum.
  • GOGOMEZ buwww.hd-bits.ro var bende istersen pm den bilgileri gönderebilirim. Dediğin siteye üye oabilirsem, hesabı yolalrım yine, yurtdışıdna ikamet ediyorum banlanma sorunu yok :D
  • eDDiè@
    O siteyi diyorsanız, ordan ben de banlandım Boşver orasını yaa.Şuanki tl,zamnda,hd-trrent,btsop,scnhd yetiyoda artıyo.
  • gogomez üstad core avc yi verdiğin linkten indirdim yalnız bede k-lite var bunu kaldımadan core avc yi kurarsam bir problem yaşarmıyım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: eDDiè

Programın etkisi mutlaka biraz var ama Nvidia video ayarlarıyla neredeyse neuviewe yaklaştırmak mümkün. Sanırım programın yaptığı da zaten bu.

Şu andaki fark, belki biraz daha oynansa aynı görütü elde edilebilir.

Aşağıdaki aynı karenin bendeki ayarlara göre MpcHD görüntüsü

• @MpcHD ovv hocam bariz çok fark var , bir bakim şu MpcHD

bi dk şimdi Media player home cinema bendede yüklüi ekstra ne ayar çektiniz acaba K-lite media codec yüklü ayrıca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eDDiè -- 15 Mayıs 2009; 0:51:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: GOGOMEZ

Şimdi bu karşılaştırmada artık Rıp yapan grupların -orjinallerine ne kadar yakın olduğunu göreceğiz (DEATH RACE)
    İlk resim orjinal BD/ İkincisi ise 8.56 GB Lık ESIR Sürümü buyrun 1080p

Bu aşağıdaki de bendeki DEATH RACE in MpcHD deki görüntüsü.Bütün fark MpcHD deki keskinlik ve renk shader ayarlarında yatıyor biraz çaba harcarsanız çok güzel sonuçlar alırsınız

• İyice aştınız arkadaşlar. Tebrikler.
  • GOGOMEZ bendeki Unrated ripi 1080p
    yani bu

Ve yanılmıyorsam sendeki ise ESIR ripi
    Yani şu

daha öncede söylediğim gibi ESIR grubu riplerinde orjinal filme keskinlik ve renk tonları ekleyerek rip yapıyorlar.Zaten senin ilk verdiğin orjinal Bluray dan alınmış caps değilmiydi kardeş?
    Yani Bu

Ayrıca bu pullanma dediğiniz filmin orjinalinde de olan gren denilen tanecikler filmi çekerken kullanınlan kameradan kaynaklanıyor ,yapılan rip veya kullanılan player bunu yok edemez ki[/

• quote:

Orjinalden alıntı: GOGOMEZ

Player bunu yok edemezmi Dostum şimdi Şu olaya bi bakarmısın amacım kalp kırmak yada seni ortama küçük düşürmek değil çok bilgilisin ve seni takdir ediyorum İnan bana verdiğim örn:Lerde kesinlikle art niyet arama baba

sana topiğin her konuda ihtiyacı var ben olmayınca sen--Sen olmayınca ben ve diğer tercübeli arkdaşlar

Bak şimdi neuview bunları nasıl yok ediyor olaya bak sen

Ama filmin görüntü kalitesini düşürdükten sonra grenleri yok etmesinin bir anlamı yok ki en son gönderdiğin resme ve yukardakilere bak ?

• EuReKA genelde biriktiriyorum
    mesela
    The.Incredibles.2004.HDTV.1080p.AC3.x264.dxva-EuReKA
    Transformers.2007.PROPER.1080p.BluRay.DTS.x264.dxva-EuReKA
    WALL-E_2008_BluRay_1080p.DTS.x264.dxva-EuReKA
    Street.Kings.2008.BluRay.1080p.DTS.x264.dxva-EuReKA
    X-Men.Trilogy.2000-2006.BluRay.1080p.DTS.x264.dxva-EuReKA
  • Buyrun

• ___

• Kardeş birebir caps alasın diye mpchc nin en altta sağda ki saniye bölümünü capsa ekledim tüm resimlerde,neden birebir caps almıyorsun? ayrıca ben yatıyorum yarın işe gideceğim sana Allah rahatlık versin kal sağlıcakla
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.