Şimdi Ara

BLU-RAY FAN CLUB --- Pc'de En Yüksek Kalitede Mkv Nasıl İzlenir? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
717
Cevap
3
Favori
74.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sağlık olsun dostum az yardımcı olmadın bizim bölümdekilere Bugünde böyle olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: GOGOMEZ

Ya msn den bir dünya kişşi yazıyo sizleride kırmak istemiyorum bi mod çıksın herşeiyle anlatayım ya çok basit ya bendeki pc mucize-ozaman neuview kendi sitesinden kurun -masaütüne iki adet geli siz profosyonel kurun +sonra ac3 ses filter önceden yüklü olsun-neuview yüklemeden önce muhakkak core avc decoder yüklü olsun core avc decoder linki burda buyrun abi..çok basit aslında birde ses kartınız ney sizin asuslarda sorun yok inanın bana diğer markalarda denemedim

http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=codec&lid=1628

core avc yükleyin

Bende sorun yok sadece crack taklıdım nereye yapıştırıcaz yawww

• dostlar ben konunun adını blu-ray fan club diye değiştiriyorum. böyle daha mantıklı olacak herhalde.
    eğer yeni bir isim falan düşünürseniz değiştiririz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: saidx64

dostlar ben konunun adını blu-ray fan club diye değiştiriyorum. böyle daha mantıklı olacak herhalde.
    eğer yeni bir isim falan düşünürseniz değiştiririz.

İlgin için teşekkürler imza isteruk
  • kusura bakmayın ortalık baya ateşlenmiş bir isim için.benim jüri vardı giremedim bir haftadır.

imza işine gelince eğer arkadaşların önerisi olursa çok hoş olur.
    ben bu ara gene ilgilenemeyebilirim.
    kabak benim başıma patlamasın
  • Arkadaşlar bende mkv ler ile neuview denedim evde gerçekten görüntü çok güzel fakat ses olayını bir türlü çözemedim.

K-lite+mpc ile dts ve dd aldığım sesleri neuview ile sadece iki kanal olarak alabiliyorum. Bence filmlerde seste görüntü kadar önemli. Oyüzden neuviewde ses sorunu çözülene kadar mpc ile devam.

Saygılar
  • Aynen ya.Neuview'da ses kmplayer a göre çok düşük.Bunun için bir ayar yapmamız lazım mıdır acep :)
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

quote:

Orjinalden alıntı: Am@deus

quote:

Orjinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

Coreavc'yi klite'i kaldırıpta mı kurmak lazım. Üzerine kursak çakışma olur mu acaba? Ve bu kesikliğin önüne geçebilir mi?

Kaldır dostum

Bu coreavc paralı mı dostum yaw? İndireyim dedim hep deneme için falan diyor. Benden para istiyor.Netcüzz?

Bi dk sen hangi neuview kurdun bu beta sen profosyonel kurucaksın neuview mantıken kuruldumu masaüstüne iki adet kurulr sendeki demo versiyon abicim baksana sende bu seçenekler yok

Hiç bir player bu görüntüyü veremez

BLU-RAY FAN CLUB  --- Pc'de En Yüksek Kalitede Mkv Nasıl İzlenir?

Off gerçekten mükemmel görüntü :) Hangi rip bu?

• Arkadaşlar peki bu videoları bilgisayardaki neuview player mı daha net oynatır yoksa Wd Hd Media Player mı?
  • Görüntü olarak bu programın üstüne yok

Ses olayı bendede aynı bu akşam araştırıcam...
  • İyiki bu konuya girmişim, fringe dizi ripi üzerinde bile çok bariz derecede farklar var. Programı biraz kurcaladım belki ayarları tam değilfir ama program gerçekten kendinden üstün işler yapıyor. Alt görüntü Media player classice ait. Emeği geçenlere teşekkürler.

• @GOGOMEZ yukarıdaki örnek Fringe.S01E20.720p.HDTV.X264-DIMENSION, SD değil yani. Bahsettiğin gibi bu nvidia ayarlarına da değinirsen çok iyi olur. Ekrandan resmen sis perdesi kalkmış gibi oldu. Şu an bilgisayarımda Bluray film olmadığı için deneyemedim.
  • herkese selamlar saygılar...

benim yıllar önce indirdiğim ancak bir türlü tam akıcı izleyemediğim 2 film vardır;

VIDOCQ
    EQUILIBRIUM

eğer bu filmleri izlemediyseniz ne yapın edin izleyin ikisi de mükemmeldir, hele ki vidocq dünyadaki dijital çekilen ilk filmdir, şanslıyım ki sinemada izleme imkanı bulmuştum, zaten equılibrium u bilmeyeniniz yoktur...

akşama ikisini de henüz yeni format attığım ve pc yi kasıcı hiç bir program yüklemediğim pc' mde ''Neuview'' programı ile izlemeye çalışacağım... bakalım neler olacak :D

bu arada fringe dizisini de sevgi ve saygıyla anıyorum :D

edit:

GOGOMEZ, bu konuda cidden ÜSTAD' sın, ayar konusunda senden öğreneceğimiz çok şey var, bilgilerini bizden esirgemediğin için SAOL SAOL SAOL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renzokuken -- 13 Mayıs 2009; 17:38:22 >

• Arkadaşlar içinizde rapid üyeliği olan varmı?
  • bu neuwiev guzelde dts olayi olmamis umarim yakin zamanda duzeltirler yoksa km player a devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rooftop -- 14 Mayıs 2009; 8:53:30 >
  • @GOGOMEZ hocam, bende neuwiev de arada bir görüntüde takılmalar meydana geliyor. Laptopum da 2 gb ram , çift çekirdek işlemci var. Neden kaynaklanıyor acaba ?
  • quote:

Arkadaşlar neuview in siyah yerlerdeki siyah tonlarına dikkat edelim +siyah olan yerler gri değil farkındaysanız ha bu arada HDTV İse 46 X4500 LED Den alınma bi ss buyrun

HV- BD/Rıp grubu çok çok ii film in kapasitesi 7.56 Gb çok çok iyi pullanmalar sıfır-hemde en zıt nokta siyah yerlerde buyrun

Yukardaki capsı MpcHC build 1104 te aldım bence neuview e göre çok daha kullanışlı çünkü DXVA kullanabiliyorsunuz %99 720p lerde DXVA desteği var 1080p lerde Level 4.1 ve aşağı Level larda riplenen h264 codecli filmlerde Dxva çalışıyor maksimum işlemci kullanımı %9 ve kalitede yukarda görülüyor.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Exhell

Gogomez TV için kontrast, parlaklık ayarı varmı bildiğin? İzleme mesafem 3-4M arasında.

Dostum marka ve model söylüyosun bana HDTV için gerekli olan ayarları vericem size ?

Hocam rapid yok megashare var

Samsung 40A550 FULL HD
  • CoreAVC'de siyah kısımların grileşmemesi için şöyle bir ayar yapıyorum
    Input ve Output Levels ayarları

ffdshow için ise...

bunları yapıyorum...

Bir Sorum var o Shooter filminin görüntüsünü nasıl bir ayarda alıyorsunuz? ve hangi programlarla?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 14 Mayıs 2009; 13:56:35 >

• quote:

Orjinalden alıntı: QuadroFX

CoreAVC'de siyah kısımların grileşmemesi için şöyle bir ayar yapıyorum
    Input ve Output Levels ayarları

ffdshow için ise...

bunları yapıyorum...

Bir Sorum var o Shooter filminin görüntüsünü nasıl bir ayarda alıyorsunuz? ve hangi programlarla?

Eğer caps almayı soruyorsanız windows 7 build 7100 işletim sistemi kullanıyorum.Kendi içinde snapshoot aracı varonunla alıyorum son derece kolay bir şekilde.
    Ama eğer filmin kendi ayarlarını soruyorsanız o başka.GOGOMEZ arkadaşın sunduğu neuwiev ücretli bit proğram+ Corecodec de ücretli , benim kullandığım proğram ise tamamen ücretsiz.Bir gurup gönüllü rus proğramcı tarafından geliştiriliyor, ortalama 2 veya 3 günde bir yeni sürümü çıkıyor.Bilgisayardan televizyona film aktarımı için mükemmell bir proğram eğer ati hd serisi ekran kartınız varsa tv ve bilgisayardan ayrı ayrı ses alabiliyorsunuz kendi renk ve keskinlik shaderleri var, DXVA desteğiyle % 5,9 işlemci kullanımıyla 1080p 13.000,14000 bitratelik filimleri izleyebiliyorsunuz.Ben bu proğramı kullanarak bu capsı aldım aynı anda televizyondan hd 1080p film izlerken benim oğlan bilgisayarda mostwanted oynayabiliyor ne en ufak takılma nede ses karışması oluyor.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.