Şimdi Ara

BLU-RAY FAN CLUB --- Pc'de En Yüksek Kalitede Mkv Nasıl İzlenir? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
717
Cevap
3
Favori
74.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gogomez hocam bunun için ayrı başlık açarsan kökten çözülür sorun. Moderatörlerden rica edersen burdaki mesajları yeni konuya taşıyabilir.
  • Ayarlardan Contrastı 100 yapınca göze zarar olmaz değil mi?

HV'yi hiç duymamıştım.SSleri bekliyorum.
  • Neuview'in eski kullanıcısı olarak birkaç kelam da ben yazıyım...."hıghway" hocam seninki ile aynı işlemci vardı arkadaşta c2d 1,6 ghz. 720p çalıştırdık ama hareketli görüntülerde akıcılık biraz düştü..Tabi tam kurcalaymadım ama arkadaş hala bu playerle izliyor memnun..
    Ben birde coreavc harici bir alternatif söyliyim o da k-lite standart kodek "standart" harici k-lite kodekleri fena kasıyor ama bu çok iyi ve ben hala k-lite standart kullanıyorum..Nden derseniz bendefi f-mkv'lerde altyazılar gömülü ve coreavc'de çıkmıyor bu altyazılar..+ neu'da altyazı ayarı olamadığından, bu kodek ile altayazıyı istediğim gibi ayarlıyorum...ses sorunuda yok..Kasan sistemler için mutlaka digital nr kapalı olsun, gerekirse pixel fisionu da kapatın.. Neuview harici playerlerde görüntünün üstü sanki tozlu gibi....Neu'da film izlerken space'e basarak diğer playerlerle olan farkını hissedebilirsiniz...

• @renzokuken

ben tşk ederim.gerçi hiçbir ayarı yapılmamış hali Neuview programının.

@GOGOMEZ

verdiğin bilgiler için teşekkürler.

Neuview programı bana çok kullanışsız geldi ayrıca.En basit örnek filmi duraklatmak için space e basıyorum.ama durmuyor
  • Adım adım gidelim. Şimdi download ettim neuview'i. Kurdum. Hazırda bulunan .mkv uzantılı shakira konserini açtım. Hiç bir ayarına dokunmadım. Görüntü takılıyor. O kabul. Çünkü düşük özellikli notebook var elimde. Fakat görüntüde divx'ten beter. Ekran görüntüsü koyuyorum. Düzelir mi bu. Nasıl?
     BLU-RAY FAN CLUB  --- Pc'de En Yüksek Kalitede Mkv Nasıl İzlenir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

Adım adım gidelim. Şimdi download ettim neuview'i. Kurdum. Hazırda bulunan .mkv uzantılı shakira konserini açtım. Hiç bir ayarına dokunmadım. Görüntü takılıyor. O kabul. Çünkü düşük özellikli notebook var elimde. Fakat görüntüde divx'ten beter. Ekran görüntüsü koyuyorum. Düzelir mi bu. Nasıl?

Hocam sendeki video mkv değil, avi yani divx formatında..O yüzden olabilir..Şöyle 720p uzantılı bir film ile denesen? Birde eğer ilk yazdığın laptop ise çalıştırmaz ama ikincisinde takılıyorsa o zaman coreavc veya k-lite standart kodek kurman lazım..Ekran ayarı içinse menü>preset>user1 çift tıklayarak gerekli ayarları yapabilirsiniz...

• quote:

Adım adım gidelim. Şimdi download ettim neuview'i. Kurdum. Hazırda bulunan .mkv uzantılı shakira konserini açtım. Hiç bir ayarına dokunmadım. Görüntü takılıyor. O kabul. Çünkü düşük özellikli notebook var elimde. Fakat görüntüde divx'ten beter. Ekran görüntüsü koyuyorum. Düzelir mi bu. Nasıl?

Dostum görüntü gerçektende kötü , Core avc yükledinmi ? Ayarsız bile iyi görüntü veriyor , yada bu video'da bir sorun var ....

• quote:

Orjinalden alıntı: schu-mi

Hocam sendeki video mkv değil, avi yani divx formatında..O yüzden olabilir..Şöyle 720p uzantılı bir film ile denesen? Birde eğer ilk yazdığın laptop ise çalıştırmaz ama ikincisinde takılıyorsa o zaman coreavc veya k-lite standart kodek kurman lazım..Ekran ayarı içinse menü>preset>user1 çift tıklayarak gerekli ayarları yapabilirsiniz...

Sizden de bir şey kaçmıyor arkadaşlar yaw...

Doğru diyorsun dostum. Aklımda yanlış kalmış. Ben her hd videoya mkv diyorumda... K-lite'in sanırım full'ü kuruluydu. Neyse birde australia filmi vardı mkv olacak. Ona bakayım.

• Bu Shakiranın konserinin CtrlHD ripi çok güzel... İnternettede ondan başka ripleyen göremedim bu konserin ama bir terslik var herhalde...

Edit : Geç kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatixx -- 12 Mayıs 2009; 23:47:05 >
  • Menu'de nerede bu ayar bulamadım. Ekran görüntüsünden görüleceği üzere user diye bir şey çıkmadı. Şimdi ilk foto neu'dan. İkinci Bsplayer'dan olacaktı ama nedense simsiyah çıkıyor eklemeye çalıştığımda. O şimdilik iptal. Ama normal ayarlarda bs daha iyi görüntü veriyor.
  • Coreavc'yi klite'i kaldırıpta mı kurmak lazım. Üzerine kursak çakışma olur mu acaba? Ve bu kesikliğin önüne geçebilir mi?
  • quote:

Coreavc'yi klite'i kaldırıpta mı kurmak lazım. Üzerine kursak çakışma olur mu acaba? Ve bu kesikliğin önüne geçebilir mi?

Kaldır dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Am@deus

quote:

Coreavc'yi klite'i kaldırıpta mı kurmak lazım. Üzerine kursak çakışma olur mu acaba? Ve bu kesikliğin önüne geçebilir mi?

Kaldır dostum

Bu coreavc paralı mı dostum yaw? İndireyim dedim hep deneme için falan diyor. Benden para istiyor.Netcüzz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: GOGOMEZ

Bi dk sen hangi neuview kurdun bu beta sen profosyonel kurucaksın neuview mantıken kuruldumu masaüstüne iki adet kurulr sendeki demo versiyon abicim baksana sende bu seçenekler yok

Hiç bir player bu görüntüyü veremez

İnandımki uğraşıyorum dostum. O zaman bir zahmet prof olanının linkini alayım PM'den.
  • quote:

quote:

quote:

Kaldır dostum

Bu coreavc paralı mı dostum yaw? İndireyim dedim hep deneme için falan diyor. Benden para istiyor.Netcüzz?

Pm gönderdim dostum ikinci olan

• quote:

abi Pm den link yerine burayada koyacağım ama sen soruma bi cvp alayım abicim *-sen nerden indirdin programı ?

Kendi sitesinden. Google'da yazdım. Ora çıktı.Masaüstüne baktım da şimdi, iki tane kısayol koymuş. Biri standart, diğeri prof ama trial. Trial'a baktım görüntü kalitesi iyi ama şu an özelliği düşük pc'de olduğumdan kesik kesikliğin önüne geçemedim. Artık yarın bakarız. Teşekkürler hepinize...
  • quote:

abi Pm den link yerine burayada koyacağım ama sen soruma bi cvp alayım abicim *-sen nerden indirdin programı ?

Bu iş iyice karıştı gogomez

Programı çıkar hele bir şuraya codeclerle beraber bu arada bendeki crack olmadı Nereye yapıştırdınız crack'ği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 13 Mayıs 2009; 0:40:31 >
  • quote:

quote:

Programı çıkar hele bir şuraya codeclerle beraber bu arada bendeki crack olmadı

Koysun koysun..O banlanana kadar biz çekeriz... dermişim. Şaka tabi...PM'den bildirsen bu işleri daha uygun olur dostum.

• quote:

quote:

quote:

Programı çıkar hele bir şuraya codeclerle beraber bu arada bendeki crack olmadı

Koysun koysun..O banlanana kadar biz çekeriz... dermişim. Şaka tabi...PM'den bildirsen bu işleri daha uygun olur dostum.

Yok yawww bizim bölümde signore kocaman link vermişti Km player'ın

• Hepsini bulur ederdim de...Bugün "armut piş ağzıma düş" modundayım.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.