Şimdi Ara

BLU-RAY FAN CLUB --- Pc'de En Yüksek Kalitede Mkv Nasıl İzlenir? (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
717
Cevap
3
Favori
74.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ama eğer yine de bu şekilde kullanacağım diyorsanız, yine KMplayeri açın ve sağ tıklayın Ses-> Ses Hesaplayıcı dan ses kartınız ismi yazan seçeneği seçin mutlaka ses alırsınız.
  • KM playerda HDMI çıkış yerine HD audio seçeneğini seçin PC nin analog çıkışlarından DTS çözülmüş alabilirsiniz ama yapmak istediğiniz bu mu tam anlaşılmıyor.

KM playerda istenirse hem HDMI hem HD audio analog çıkış ta aynı anda çalışabiliyor ama siz anladığım kadarıyla zaten DVI/HDMI tv ye bağlı kullanmıyorsunuz DVI çıkışı PC monitora, VGA çıkışı TV ye bağlamışsınız.

quote:

Orjinalden alıntı: MaGeSuKo

quote:

Orjinalden alıntı: eresgü

megesuko km player dts ses alabiliyorsun ama core avc yüklemen gerek kurulumu linkte
    ben bu linkteki ayarları yaptım sorunsuz çalışıyo dts vesaire

http://www.blurayindir.com/high-definition-videolari-ozellikleri-dusuk-ve-eski-bir-bilgisayarda-kalite-kaybi-olmadan-nasil-izlenir-ogrenin-how-to-play-hi-def-movies-on-older-and-weaker-computers-without-any-loss-of-quality-of/

eresgü hocam eve gider gitmez verdiğin linkteki core avc'yi deniyorum
    Bu arada isminiz hiç yabancı gelmedi sizle definitive forumdan mı tanışıyoruz ne?

quote:

Orjinalden alıntı: unknownmesenger
    İmzanızda hd4850 kullandığınız yazıyor.Bende aynı kartı kullanıyorum ve hem bilgisayar hoporlorlerinden hemde plazmaya bağlı ses sistemimden ayrı ayrı ses alabiliyorum.Yapmanız gereken aslında çok basit bir şey KMplayeri açın ve sağ tıklayın Ses-> Ses Hesaplayıcı dan Ati Hdmi Audio Output u seçin.Böylelikle sisteminizde ki 2 ses kartını da anı anda ayrı ayrı kullanabilirsiniz.

Hocam ne demek istediğini tam anlamadım. Evet 4850 kullanıyorum ancak onun üzerindeki ses chipi ile benim KM ile yaşadığım problemin bağlantısını ilişkilendiremedim. Yani ses sistemimde aynı anda 2 kartı kullanmam bana ne gibi bir fayda sağlar? Daha önce dediğim gibi diğer playerlarda zaten dijital ses alıyorum. Ayrıca ekran kartı sesi bildiğim kadarıyla hdmi kablo üzerinden iletebiliyor ancak benim kart dvi-vga dönüştürücü ile LCD tv ye bağlı. Diğer DVI çıkış ise monitöre bağlı yani hoparlörlere bir bağlantısı yok ekran kartının.

• evet magesuko definitive clup de artık uramıyorsun culp e bende şimdi mkv lere merak sardım yeni yeni öreniyorum ama gerçekten çok iyi bu mkv deninen format blu ray filme para dayanmı yor keşke almasaydım blu ray player bir sürüde filim aldık malesef
    quote:

quote:

megesuko km player dts ses alabiliyorsun ama core avc yüklemen gerek kurulumu linkte
    ben bu linkteki ayarları yaptım sorunsuz çalışıyo dts vesaire

http://www.blurayindir.com/high-definition-videolari-ozellikleri-dusuk-ve-eski-bir-bilgisayarda-kalite-kaybi-olmadan-nasil-izlenir-ogrenin-how-to-play-hi-def-movies-on-older-and-weaker-computers-without-any-loss-of-quality-of/

eresgü hocam eve gider gitmez verdiğin linkteki core avc'yi deniyorum
    Bu arada isminiz hiç yabancı gelmedi sizle definitive forumdan mı tanışıyoruz ne?

quote:

Orjinalden alıntı: unknownmesenger
    İmzanızda hd4850 kullandığınız yazıyor.Bende aynı kartı kullanıyorum ve hem bilgisayar hoporlorlerinden hemde plazmaya bağlı ses sistemimden ayrı ayrı ses alabiliyorum.Yapmanız gereken aslında çok basit bir şey KMplayeri açın ve sağ tıklayın Ses-> Ses Hesaplayıcı dan Ati Hdmi Audio Output u seçin.Böylelikle sisteminizde ki 2 ses kartını da anı anda ayrı ayrı kullanabilirsiniz.

Hocam ne demek istediğini tam anlamadım. Evet 4850 kullanıyorum ancak onun üzerindeki ses chipi ile benim KM ile yaşadığım problemin bağlantısını ilişkilendiremedim. Yani ses sistemimde aynı anda 2 kartı kullanmam bana ne gibi bir fayda sağlar? Daha önce dediğim gibi diğer playerlarda zaten dijital ses alıyorum. Ayrıca ekran kartı sesi bildiğim kadarıyla hdmi kablo üzerinden iletebiliyor ancak benim kart dvi-vga dönüştürücü ile LCD tv ye bağlı. Diğer DVI çıkış ise monitöre bağlı yani hoparlörlere bir bağlantısı yok ekran kartının.

• Evet eresgü hocam mkv'ler gerçekten süper. Def klübü unuttuk maalesef. Süper küpü aldım köşeme çekildimç. Yalnız yeri değil ama superküp 1'in sinema performansı gerçekten muhteşem. Stardust isimli bir film var o filmde bir meteor dünyaya düşüyor o sahnede gerçekten meteor eve düştü sandım odayı bi hava dalgası sardı
  • cüp 1 öyledir bilirim dts olayını çözdünmü magesuko
  • quote:

cüp 1 öyledir bilirim dts olayını çözdünmü magesuko

Evet çalıştı yalnız ben bir ayar yapmadan çalıştı Artık ayarlarda ne değiştiyse çalışmaya başladı. Şimdi hem KM hem media player hemde zoom playerda dijital ses alabiliyorum.
  • Ben hala kmplayerda dts ve dd sesleri alamıyorum.

Madia Player ile çok güzel bir şekilde aldığım digital sesleri maalesef tüm ayarları yapmama rağmen kmplayerdan alamadım.

Bu arada Magesuko birçok kişi pek bilmez ama çok güzel bir tvin var.

Saygılar
  • Teşekkürler hocam. Zamanında epey araştırmıştık ama yakında onunda değiştirilme zamanı gelecek galiba (yani yakın dediğim 1 sene civarı tabi) Daha büyük ve full hd olan panel yapısı ince olan bir led tv düşünüyorum eğer ben alana kadar daha iyi bir teknoloji çıkmazsa.

Dolby seslerle ilgili bir sıkıntımıda paylaşayım burda. Bazı filmleri açtığımda artık yazılımsal birşey mi var bilmiyorum ama ses çözülmüyor ve çızırtı olarak duyuluyor filmin sesleri. Eğer hoparlörlerde ses açıksa hoparlörleri patlatacak gibi oluyor çok kötü bir durum. Bunun sebebi ne olabilir acaba hoparlörlere birşey olursa yanarım valla billa.
  • Sayın Magesuko

Aynı tvyi bende kullanıyorum ve inanın 7. jenerasyon pio plazmaya sd yayında baya bi üstünlük sağlıyor.

Cızırtı sorunu ise bende de ara sıra oluyor. Çok ilginçtir. Media playerın sesi kısık ise bazen yapıyor bazende winamp veya diğer playerların sesi kısık kalmış ve o şekilde kapatılmışsa yine cızırtı oluyo ve ses çözülmüyor. Filmleri açmadan önce pcnizde yer alan bütün playerların ve ses ayarlarının en üst seviyede olmasına dikkat ederek tekrar deneyin umarım sorununuz çözülür.

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teufelm -- 22 Haziran 2009; 15:19:29 >
  • Arkadaşlar bende King Kong 15gb'lık Prodji sürümü var... Birde V For Vandetta'nın 25gb'lık sürümü var... Fakat King Kong'un görüntüsü hakkatten çok güzel... V For Vandetta görüntüsü ise ona bakarak hiç hoşuma gitmedi??? Nasıl oluyor anlamadım...
  • dostum ben bu konu üzerinde artık iktisat yaptım desem yeridir Durum şuki ne yazıkki her bluraya çıkan film eşit kalitede olacak diye bir şey yok. Daylight isimli filmden örnek vermem gerekirse önce 720p sürümünü indirip görüntüsünü beğenmemiştim sonra 18 gb orjinal halini indirdiğimde arada fark olmadığını gördüm tabi bu durum her film için geçerli değil mesele hammadde de kaliteli olarak saklanmışsa film blurayı da çok kaliteli oluyor ama hammadde bozuksa isterse 30 gb olsun hiç bir fark olmuyor.
    Örneğin; Total Recall
  • quote:

Orjinalden alıntı: teufelm

Sayın Magesuko

Aynı tvyi bende kullanıyorum ve inanın 7. jenerasyon pio plazmaya sd yayında baya bi üstünlük sağlıyor.

Cızırtı sorunu ise bende de ara sıra oluyor. Çok ilginçtir. Media playerın sesi kısık ise bazen yapıyor bazende winamp veya diğer playerların sesi kısık kalmış ve o şekilde kapatılmışsa yine cızırtı oluyo ve ses çözülmüyor. Filmleri açmadan önce pcnizde yer alan bütün playerların ve ses ayarlarının en üst seviyede olmasına dikkat ederek tekrar deneyin umarım sorununuz çözülür.

Saygılar

Evet belkide filme başlamadan önce sistemdeki tüm sesleri kapatmak gerekiyor olabilir. Bu arada TV yi siz kaça ve nekadar önce almıştınız?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: teufelm

Sayın Magesuko

Saygılar

Evet belkide filme başlamadan önce sistemdeki tüm sesleri kapatmak gerekiyor olabilir. Bu arada TV yi siz kaça ve nekadar önce almıştınız?

Filme başlarken sistemdeki bütün player ( winamp, media player v.b. ) sesleri ve ses ayarı sekmesindeki tüm ses ayarları en tepede ( yani tamamen açık ) olursa sorun çıkarmıyor digital sesler tabi bu bende olanlar ama belki sizin problemlerinizide çözer.

Bendeki tv 37" ben tam 2 sene önce almıştım tvyi 1800 liraya o zamanlar . Şimdiye kadar bi problem çıkarmadı ama daha büyük tvler ( 50" ) aklımı çeliyor bakalım kısmet.

• Benimde aklımı incelikleriyle ve renklerdeki canlılıklarıyla LED tv ler çeliyor. Seneye yaza alırım inşallah 46" veya üstü kağıt gibi ince bir led tv
  • Arkadaşlar hd filmleri nerden indiriyosunuz. Bana verebilieceğiniz paylaşımcı fazla olan site varsa sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: the turk

Arkadaşlar hd filmleri nerden indiriyosunuz. Bana verebilieceğiniz paylaşımcı fazla olan site varsa sevinirim.

Free sitelerden indirmek ölüm gibi.. Üyelikli sitelerden indirmek lazım tam performans için.. Tabi davetiye bulmanız lazım öncelikle. Herkes herkese davetiye vermez , çünkü davetiye verdiği kişi ban yerse davetiyeyi veren de ban yiyor..
  • kim bulmuş davetiye fazla varsa 1 denede bana lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpaslanbek

quote:

Orjinalden alıntı: the turk

Arkadaşlar hd filmleri nerden indiriyosunuz. Bana verebilieceğiniz paylaşımcı fazla olan site varsa sevinirim.

Free sitelerden indirmek ölüm gibi.. Üyelikli sitelerden indirmek lazım tam performans için.. Tabi davetiye bulmanız lazım öncelikle. Herkes herkese davetiye vermez , çünkü davetiye verdiği kişi ban yerse davetiyeyi veren de ban yiyor..

bende arena-tr ve turktorrent üyelikleri varda burdaki hd paylaşımlar zayıf biraz. hdtorrents.org galiba burada paylaşımlar sağlam fakat davetiye lazım

• arkadaşlar hangi monitörleri kullanıyorsunuz.

blu ray için size göre en iyi monitör hangisi.

illa full hd monitör 1920*1080 mi olması lazım.??????
  • quote:

Orjinalden alıntı: dh_experience

arkadaşlar hangi monitörleri kullanıyorsunuz.

blu ray için size göre en iyi monitör hangisi.

illa full hd monitör 1920*1080 mi olması lazım.??????

Valla ben notebook tan izliyorum. LEd Tv alabilirsem ona terfi edicem kısa zamanda.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.