Şimdi Ara

BLU-RAY FAN CLUB --- Pc'de En Yüksek Kalitede Mkv Nasıl İzlenir? (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
717
Cevap
3
Favori
74.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-31C666817 -- 19 Mart 2021; 16:5:42 >
  • adam monitor demiş sen 50'' plazma demişsin
  • Arkadaşlar sizden ricam 720p ile BRRip bitane filmin görüntüsünü lcd tv de görmek istiyorum. Zahmet olmazsa karşılaştırmalı fotolarını koyabilirmisiniz.
  • arkadaşlar full bluray(lossless olanlardan 40-50gb) indirebileceğim birkaç site yazabilir misiniz bana pm'den ?

bir de bir sorum olacak 46" lcd'dimde 1080p olmasına rağmen indirdiğim 720p mkv'ler nedense 1080p(10-15gb) olanlarından daha kaliteli gözüküyor.. Benim gözüm mü bozuk acaba
  • Arkadaşlar, pc'de yanlızca Neuview ve coreavc yüklü, buna göre 3 sorum var bilen bir arkadaş lütfen cevaplasın,

1)ekran kartı 8600gt (sistem imzamda) ve 185.85 yüklü, coreavc'den cudayı aktifleştiriorum, buna rağmen neuviewde pixelfusionu ultra yapınca kasmaya başlıyor çünkü cpu kullanımı yüzde 100 oluyor, cudayı açmama rağmen niye böyle oluyor? (cudanın aktif oldugunu coreavc simgesinin yeşil olmasındanda anlıyorum.

2)coreavc , avi (divx) dosyaları için kodek içermiyor sanırım, bu durumda aviler için ne yükleyim? k-lite kurucam busefer neuview mkv'ler için ffshowu kullanacak coreavcyi kullanmayacak siz ne kullanıyorsunuz divxler için ?

3)yine coreavc, ses kodekleri içermiyor, kendim elle ac3 filtermi kurayım? ne önerirsiniz?

Yanıtlar çok önemli benim için, k-lite bsplayer ikilisinden sonra neuview görüntüsü harika geldi ama ses yok ve divx açamıyorum yukarda yazdıgım gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revenger11 -- 15 Temmuz 2009; 10:54:10 >

• Neuview de mkv filmleri ekran kartına çözdüremezsiniz.Size tavsiyem mpc homecinema kurun dxva ayarlarını yapın ve shaders ayarlarını yapın %5,10 arası işlemi kullanımıyla filmleri cam gibi net seyredin.Neuview in daha net gösterdiği falan doğru değil, sadece MPC homecinema da Shaders ayarlarından renk derinliği ayarlarını düzgün yapın yeterli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: revenger11

Arkadaşlar, pc'de yanlızca Neuview ve coreavc yüklü, buna göre 3 sorum var bilen bir arkadaş lütfen cevaplasın,

1)ekran kartı 8600gt (sistem imzamda) ve 185.85 yüklü, coreavc'den cudayı aktifleştiriorum, buna rağmen neuviewde pixelfusionu ultra yapınca kasmaya başlıyor çünkü cpu kullanımı yüzde 100 oluyor, cudayı açmama rağmen niye böyle oluyor? (cudanın aktif oldugunu coreavc simgesinin yeşil olmasındanda anlıyorum.

2)coreavc , avi (divx) dosyaları için kodek içermiyor sanırım, bu durumda aviler için ne yükleyim? k-lite kurucam busefer neuview mkv'ler için ffshowu kullanacak coreavcyi kullanmayacak siz ne kullanıyorsunuz divxler için ?

3)yine coreavc, ses kodekleri içermiyor, kendim elle ac3 filtermi kurayım? ne önerirsiniz?

Yanıtlar çok önemli benim için, k-lite bsplayer ikilisinden sonra neuview görüntüsü harika geldi ama ses yok ve divx açamıyorum yukarda yazdıgım gibi.

Benim kullandığım kombinasyon ;

Neuview , Core Avc Pro , Ac3filter , XviD-1.1.3 dvıx sorunsuz şekilde izliyorum

Bende takılma ses sorunları yaşadım üsteki dizilimi yaptıktan sonra herhangibi sorun yaşamadım , saygılar...

• Van Helsing
  • Am@deus

katılıyorum + ses sorunu yaşayanlar nasıl ses sorunu yaşıyor siz core codeklerinizi iyi bi elden geçirin derim size
    Bu sölediklerim neuviev için geçerli tabiki
  • quote:

Orjinalden alıntı: GOGOMEZ

Am@deus

katılıyorum + ses sorunu yaşayanlar nasıl ses sorunu yaşıyor siz core codeklerinizi iyi bi elden geçirin derim size
    Bu sölediklerim neuviev için geçerli tabiki

Hoşgeldin özlettin kendini
  • GOGOMEZ selam

nerelerdesin yau özlettin valla kendini ve yorumlarını...
  • @unknownmesenger, mpc homecinema'ya baktım üzerindede biraz çalıştım , tatmin edici düzeye geldi ama az daha çalışma istiyor.

@ Am@deus, dediğin kombinasyonu yaptım şuan herşey iyi neuviewdede, zaten pixelfusionu ultra yapınca noise olayı fazla artıyor medium yada high ideal.

Arkadaşlar bana kumlanma (noise) olayını en az gözlemlediğiniz 720p bir film ve release grubu söylermisiniz?? Renk ve diğer ayarları en az kumlanma olan filme göre yapmak istiyorum.

Yardımlarınız için çok teşekkürler ayrıca.
  • quote:

Orjinalden alıntı: revenger11

@unknownmesenger, mpc homecinema'ya baktım üzerindede biraz çalıştım , tatmin edici düzeye geldi ama az daha çalışma istiyor.

@ Am@deus, dediğin kombinasyonu yaptım şuan herşey iyi neuviewdede, zaten pixelfusionu ultra yapınca noise olayı fazla artıyor medium yada high ideal.

Arkadaşlar bana kumlanma (noise) olayını en az gözlemlediğiniz 720p bir film ve release grubu söylermisiniz?? Renk ve diğer ayarları en az kumlanma olan filme göre yapmak istiyorum.

Yardımlarınız için çok teşekkürler ayrıca.

Watchmen.BluRay.720p.x264.DTS-WiKi , az miktarda kumlanma var !

Knowing.720p.BluRay.x264-HUBRIS , kumlanma neredeyse sıfır

• Knowing.720p.BluRay.x264-HUBRIS

BLU-RAY FAN CLUB  --- Pc'de En Yüksek Kalitede Mkv Nasıl İzlenir?
  • Knowing filmi %100 dijital kamera olan Red One ile çekildiği için film gayet temiz olmuş
    http://www.4kstudio.sk/index-en.html

BLU-RAY FAN CLUB  --- Pc'de En Yüksek Kalitede Mkv Nasıl İzlenir?
  • @Am@deus

@unknownmesenger

yanıtlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar, watchmen ve knowingi downloada başlıyorum hemen. Gözlemlerimi sizlere ileteceğim.
  • Evet arkadaşlar, Knowing'in Hubris 720p sürümünü detaylıca inceledim her 2 playerlada çok iyi sonuçlar aldım, gerçekten dediğiniz kadar varmış görüntü kalitesi,

Birde noise olayı tamamen filme ve release grubuna göre değişiyor (aynen dediğiniz gibi), Yani her filme-sunuma göre ayri bir ayar yapmak gerekebiliyor.

Knowingde muhtesem detaylı halde (sıfıra yakın noise) izlediğim player ayarları ile Terminator sarah connor chronicles EsiR 720p sürümü acaip fazla noise verdi. Ona göre ayar yapmak durumunda kaldım.

Tüm bilgiler için teşekkürler arkadaşlar gerçekten çok şey ögrendim bu konuda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revenger11 -- 19 Temmuz 2009; 22:58:08 >
  • selamlar benim yaşadığım sorunu başka bir arkadaşta dile getirmiş sorunumu onun sorunundan alıntı yaparak soruyorum...

quote:

Orijinalden alıntı: TTOnur

Arşivimdeki Divx'leri yeni almış olduğum 500 gb'lık Harici Harddisk'ime atıyorum. Bu gün'e kadar hiç bir sorun çıkmadı 300'e yakın film attım. Fakat bugün yeni çekmiş olduğum 4.3 gb'lık .mkv uzantılı film'i Harici Hd'e aktaramıyorum/kopyalayamıyorum. Hata olarak Hd'de yer olmadığını falan söylüyor, fakat Hd'de 90 gb kadar yer var ve başka daha ufak boyutta dosyaları aktarabiliyorum.

Bunun nedeni, sonucu yada neler yapılabileceği ile ilgili fikri olanlardan yardım istiyorum..

Saygılarımla..

quote:

Orijinalden alıntı: Orkun.T

aynı sorun bende de oldu malesef

yeni bir hdd alıp onu ntfs yapıp kullanabilir miyim?

bir işlemi nasıl gerçekleştirebilirim.

teşekkürler...

veya bana önerebileceğiniz bir hdd markası var mı?

yardımcı olan herkese çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orkun_ -- 21 Temmuz 2009; 3:41:35 >

• En temizi trueHD yaw ham bluray falan. 30-40 gb . Kalite budur dedittiriyor adama
  • quote:

selamlar benim yaşadığım sorunu başka bir arkadaşta dile getirmiş sorunumu onun sorunundan alıntı yaparak soruyorum...

quote:

Orijinalden alıntı: TTOnur

Arşivimdeki Divx'leri yeni almış olduğum 500 gb'lık Harici Harddisk'ime atıyorum. Bu gün'e kadar hiç bir sorun çıkmadı 300'e yakın film attım. Fakat bugün yeni çekmiş olduğum 4.3 gb'lık .mkv uzantılı film'i Harici Hd'e aktaramıyorum/kopyalayamıyorum. Hata olarak Hd'de yer olmadığını falan söylüyor, fakat Hd'de 90 gb kadar yer var ve başka daha ufak boyutta dosyaları aktarabiliyorum.

Bunun nedeni, sonucu yada neler yapılabileceği ile ilgili fikri olanlardan yardım istiyorum..

Saygılarımla..

quote:

aynı sorun bende de oldu malesef

yeni bir hdd alıp onu ntfs yapıp kullanabilir miyim?

bir işlemi nasıl gerçekleştirebilirim.

teşekkürler...

veya bana önerebileceğiniz bir hdd markası var mı?

yardımcı olan herkese çok teşekkürler

Dosya sistemini NTFS yaparak büyük dosyaları tek parça olarak atabilirsiniz. Diske format atmadan NTFS yapmak için,

convert dönüştürülecek_sürücü_ismi: /FS:NTFS
    örneğin E ise sürücü "convert e: /fs:ntfs"

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.