Şimdi Ara

BLU-RAY FAN CLUB --- Pc'de En Yüksek Kalitede Mkv Nasıl İzlenir? (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
719
Cevap
4
Favori
95.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

hdtracker.ru üyealımı açık

Ya site çok güzelde rusça abi,nasıl çözdün olayı sözlüklemi dolanıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AMADEUS_

quote:

Genel Infoya bakl 2.ci diller mevcut sen film indir biz English DTS Yaparız Onu

• quote:

quote:

quote:

Yok ben o anlamda demedim,site rusça diyorum,kayıt ol kısmı nerde?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yok ben o anlamda demedim,site rusça diyorum,kayıt ol kısmı nerde?

Google toolbardan otomatik rusça = türkçe çeviri yaptırabiliyorsun

• Kayıt ol kısmına tıklıyorum açılmıyor,galiba üyelik alımı kapatılmış.
  • Arkadaşlar birşey soracaktım,indirdiğim torrentin içinde bdmw ve certıfıcate klasörleri var,tam olarak ne yapmam gerekli şimdi?
  • quote:

Arkadaşlar birşey soracaktım,indirdiğim torrentin içinde bdmw ve certıfıcate klasörleri var,tam olarak ne yapmam gerekli şimdi?

Bahsettiğiniz dosyalar normal BluRay içindeki dosyalardır. Burada esas film dosyası BDMV Klasörü içinde STREAM dosyasının içinde bulunur. Bu dosyalar M2TS olarak geçer genelde en büyük boyutlu olan dosya (m2ts) film dosyasıdır. Bu dosyayı istersen PC'de MKV gibi izleyebilirsin altyazı ekleyerek yada BluRay dosyasını TMT (Total Media Theatre) tarzı programlarla göstererek menülü olarak izleyebilirsin.
  • Arkadaşlar hd-bits.ro davetiyesi olan var mı? Üyelik vardı askere gittik geldik iptal olmuş:D
    hd-torrents.org davetiyesi verebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Formel -- 2 Nisan 2010; 17:26:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akkaynak

quote:

Arkadaşlar birşey soracaktım,indirdiğim torrentin içinde bdmw ve certıfıcate klasörleri var,tam olarak ne yapmam gerekli şimdi?

Bahsettiğiniz dosyalar normal BluRay içindeki dosyalardır. Burada esas film dosyası BDMV Klasörü içinde STREAM dosyasının içinde bulunur. Bu dosyalar M2TS olarak geçer genelde en büyük boyutlu olan dosya (m2ts) film dosyasıdır. Bu dosyayı istersen PC'de MKV gibi izleyebilirsin altyazı ekleyerek yada BluRay dosyasını TMT (Total Media Theatre) tarzı programlarla göstererek menülü olarak izleyebilirsin.

Tamamdır oldu saol dostum.

• ben ps3 team in yaptığı 2 tane yüzüklerin efendisini indirdim 4 gb bunlarda pek sorun yaşamıyorum ama ne olduğunu bilmediğim bitane batman indirdim 3 gb bitanede dr parnassus indirdim.neuview yüzüklerin efendisinde hafif takılıyo bazen ama space e basınca ayar yapabiliyorum pixelfusion falan.
    batmanla parnassusu açtığımda space e basıp on yaparsam filmler oynamıyo görüntü gelmiyo off yapınca direk görüntü geliyo normal 700 mb lık larda bile sorun olmuyo ama indirdiğim ikisinde space e basınca ses var görüntü yok presets falan kapalı olunca anca çalışıyo.core yüklüydü sildim klite yükledim ama ayarına hiç dokunmadım anlamıyorum çünkü.
    birde batmanda görüntü bazı sahnelerde full ekran oluyo bazı sahnelerde siyah bantlar giriyo çözemedm acelem olduğu için hızlı ve karmaşk yazdm cevap vermek arkadaşlar sıkıntılanırsa ne yazdığımı anlamayıp kusura bakmasınlar şimdiden

• Nvidia Kullananlar yeni drıvers 197,13 kesinlikle yükleyin CPU Azalması ve Cuda'ya yeni destek geldi,bu arada ekran kartınız hangi seri ise ,hangi işletim sistemi kullanıyosanız,ona göre seçin linki veriyorum,ve yeni eklentiler veriyorum..

http://www.nvidia.com/object/win7_winvista_32bit_197.13_whql.html

Bu GeForce 6, 7, 8, 9, 100, 200 ve 300 için WHQL sürücü serisi masaüstü GPU ve iyon masaüstü GPU olduğunu.

Bu sürücü, fan hızı sorunları giderir sürümü ile 196,75 sürücüleri bildirdi. NVIDIA sizin 196,75 sürücüleri kaldırmak ve bu 197,13 WHQL sürücü güncelleştirmesi sorar.

Yeni Sürüm 197,13 içinde

Destek ekler Nesil ION.
    Destek ekler GeForce GT 320, GeForce GT 330Ve GeForce GT 340.
    Yükseltmeleri PhysX System Software için sürüm 9.10.0129.
    Sürüm 1.0.9.1 yükseltir HD Ses sürücüsü (değer) GPU destekledi.
    V196.21 WHQL birçok PC oyunlarında performansı artırır. Aşağıdaki ölçülen gelişmeler örnekleridir. Sonuçlar GPU ve sistem yapılandırmasına bağlı olarak değişir:
    Crysis% 13 performans artışı: Warhead tek bir GPU ile kadar
    Crysis% 30 performans artışı: Warhead SLI teknolojisi kadar
    Tek GPU ile HAWX% 13 performans artışı kadar
    SLI teknolojisi ile HAWX% 15 performans artışı kadar
    Tek GPU ile Left 4 Dead% 30 performans artışı kadar
    SLI teknolojisi ile Left 4 Dead% 28 performans artışı kadar
    Ekler SLI ve çok Assassin Creed II Battlefield dahil olmak üzere en yeni oyun başlıkları için GPU desteği: Bad Company 2, 4 Command and Conquer: Tiberium Twilight, Grand Theft Auto IV: Liberty City, Mass Effect 2, Napolyon: Total War gelen bölüm, Sürücü ve Zombie.
    Metro 2.033, Yüksek Komutanı 2, Unigine ve World of Warcraft için geliştirilmiş SLI desteği
    Ekler Ambient Tıkanıklığı Call of Juarez için destek: Blood, Bound Need for Speed: Kaydırma, Resident Evil 5, Ruse ve Street Fighter IV.
    Geçersiz kılmak anti-Mass Effect 2 için destek aliasing ekler.
    Pek çok hata düzeltmeleri içeriyor. Bu sürümde önemli hata düzeltmeleri hakkında bilgi için belgelere sekmesinde sürüm notlarına bakın.
    ABD İngilizce işletim sistemleri olmadan Kullanıcılar dili seçebilir ve Uluslararası sürücü download burada.
    Mevcut Destek:

Destekler GPU-yeni Adobe Flash 10,1 beta yumuşak online HD videolar için hızlandırma. Daha fazla bilgi edinin burada.
    Destekler DirectCompute Windows 7 ve GeForce 8-serisi ve daha sonra GPU.
    Destekler OpenCL 1.0 (Açık Bilgisayar Dil) Için tüm GeForce 8 serisi ve daha sonra GPU.
    GeForce 8 OpenGL 3,2 destekler-serisi ve daha sonra GPU.
    Cuda Toolkit 3.0 özelliklerini ve performans geliştirmeleri destekler. Görmek Cuda Zone Daha fazla bilgi için.
    Destekler tek GPU ve NVIDIA SLI teknolojisi OpenGL DirectX 9, DirectX 10, ve, 3-yönlü dahil SLI, Quad SLI, SLI ve üzerinde SLI desteği Intel X58 anakartlar fatura-tabanlı.
    Özel bir GeForce grafik kartına NVIDIA PhysX hızlandırma desteği. Grafikler için tek bir kart ve oyun için PhysX işlem için farklı bir kart-fiziksel etkileri değişen adamak. Daha fazla bilgi edinin burada.
    Indirmek bunlar ÜCRETSİZ PhysX ve CUDA uygulamaları şimdi!
    Installin tarafından desteği GPU overclock ve sıcaklık izlemeg NVIDIA Sistem Araçları yazılım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOGOMEZ -- 5 Nisan 2010; 21:24:03 >

• Selam arkadaşlar,

HD filmlerde hangi releaseleri tercih ediyorsunuz siz?

AdiT gibi gruplar 2-3 gb arasına çıkarıyor filmleri ve 5-6 gb'lık 720p SiNNeRS vb gruplarla neredeyse aynı kaliteye sahip? Bunun olayı nedir?
    Arşivlediğim için filmleri tek dvd'ye sığsın istiyorum (cover vs de yapıyorum çünkü) ama 720p/1080p indir, kalite bariz farklı diyorsanız deneyebilirim zira evde full hd samsung tv var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esasiyun

Selam arkadaşlar,

HD filmlerde hangi releaseleri tercih ediyorsunuz siz?

AdiT gibi gruplar 2-3 gb arasına çıkarıyor filmleri ve 5-6 gb'lık 720p SiNNeRS vb gruplarla neredeyse aynı kaliteye sahip? Bunun olayı nedir?
    Arşivlediğim için filmleri tek dvd'ye sığsın istiyorum (cover vs de yapıyorum çünkü) ama 720p/1080p indir, kalite bariz farklı diyorsanız deneyebilirim zira evde full hd samsung tv var...

@Merhaba, uzun zamandır HD işindeyim(3yıldan fazla) son iki yıldır MKV türü olarak yalnızca1080P arşivliyorum. 106Ekran LCD'de HTPC olarak izliyorum. İlk favorilerim şunlar en kaliteli olanlar, EuReKA- XANDER- FraMeSTOR- BTT- D-ZON3 Bu Grupları başta BitHDTV ve AwesomeHD ile HDTorrent sitelerinde bol miktarda bulabilirsin ve bu Grupların ripleri genelde 1080P oluyor en düşüğü ortalama 10 ila 20GB arasında değişiyor ortalama 12-13GB diyebiliriz. Birde bunun yanında Çin siteleri var oradada en kalite Gruplar sırasıyla WiKi- CHD- CtrlHD- ESiR benim ilk favorilerim bunlarda genelde 1080P yayınlarlar ortalamaları yine 12-15GB arasıdır. Bunların haricinde yine başta saydığım grupların bulunduğu sitelerde, FORM- hV- ATOM-CBGB-decibel- FSiHD- PS3-TEAM- DIMENSION- CiNEFiLE- SiNNERS gibi eski gruplarda var. Fakat en kaliteli olanları başta iki bölüm halinde yazdım umarım faydalı olmuştur. Bunun yanında ESiR- SiNNERS - CiNEFiLE gibi grupların 720P'leride var çoğunlukla 6 ile 8GB arasında olabiliyor bunlarda çok kaliteli iş çıkartıyorlar.

• Arşivleme işini haricilere yapıyorsun o zaman?
  • Arşivlemeyi Harici+Dahili yapıyorum. Fakat ağırlık dahili disklerde iki tane 1TB harici var okadar dahililer 4 tane 1TB WD FALS 1 adet de 250GB SEAGATE var sistem için. Diskler çok riskli daha önce Seagate'in sorunlu 7200.11 diskleri elimde patlamıştı hemde ikitane 500'lük uğraş dur verileri kurtardık ama dediğim gibi çok riskli bir iş yaptığımız. Zira ben eskiden DVD Medyalara basıyordum önce Divx idi sonralar DVD ve tekli çiftli katmanlı DVD'lerle baya bir arşiv yapmıştım onlar hala sağlam ve çalışıyor aradan 7-8 yıl geçmesine rağmen iyi koruduktan sonra yıllarca kalır. Tabii şu an günümüzde böyle bir arşivleme metodu HD'ler için ülkemiz şartlarında hala çok yüksek masraflı bir iş hala beklemedeyiz BDRW'lerin biraz daha düşmesini bekliyorum haliyle medyalarda düşecektir. Başka yapılacak bir şey yok maaalesef.
  • neuviewde bazı filmlerde ses neden kayıyo bilen var mı?indrdiğim filmin içinde bide audio 2 ch diye ses dosyası var.
  • samunda üyelik alımlarını açtı. Kaçırmayın.
  • Ya bu ne beee sürekli açıyolar üyelikleri gözümden düşüyorlar yanlız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

samunda üyelik alımlarını açtı. Kaçırmayın.

teşekkürler.İndiricem filmlerin yorumlarına bakıyorum hiç ingilizce yok bide yanında Bulgaristan bayrağı var dublaj falan yoktur değil mi?
  • Bulgar bayrağı Bulgarca Altyazı olduğunu gösteriyor. Dublaj olup olmadıklarınada Filmin içeriğini açıp bakacaksınız orada ses ve altyazı dillerini yazıyor. Tabii Bulgarcayı Google ile çeviripte bakmak daha kolay.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.