Şimdi Ara

BLU-RAY FAN CLUB --- Pc'de En Yüksek Kalitede Mkv Nasıl İzlenir? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
717
Cevap
3
Favori
74.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: GOGOMEZ

quote:

Orjinalden alıntı: Canér

HD-BluRay[.mkv] Filmleri izlerken donuk donuk izleyebiliyorum bunu gidermenin bir yolu varmıdır ?
    [Hatta donmaktan izleyemiyorum]

Caner,HTCP Donanımın Ney? +Hangi player Kullanıyosun KM Player ise anlatımım var +Kullandığın codek Ney? PC'De 2.kodek kullanma En verimlisi Core Avc-Bunları sölersen yardımcı olmaya çalışıcam Hocam

HTPC derken ? 19" Samsung monitörüm var fakat içeride laptopum var televizyona [106 Ekran Full Hd Samsung] bağlayıp izlemeyi düşünüyorum. K-Lite codec. Kmplayer

• quote:

Orjinalden alıntı: Nymphetaminé

Ya şu film indirdiğiniz siteyi bi söylemediniz
    Léon blurayrip iniyo D-ZON3'nin bakalım kalitesi nasılmış.

pişman olmazsın.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Nymphetaminé

Ya şu film indirdiğiniz siteyi bi söylemediniz
    Léon blurayrip iniyo D-ZON3'nin bakalım kalitesi nasılmış.

Msn'de görüştük sen yatma moduna geç yarın hal olur herşey

Abi çok içmişim ya kötüyümü ben akşam görüşürzü
    @Photoshop ® :
    Film inmiş zaten 5 extra içmişim lan

• Sistemim;
    Pentium 4 - 2.4 Ghz işlemci
    512mb Ram
    GeForce Fx5500 (256mb paylaşımsız) Ekran kartı
    Windows XP SP2

Deniyorum hocam şimdi
  • Yine aynı ya K-lite tamamen kaldırdım coreavc yükledim.

Herhalde sistem kaldırmıyor Daha ufak boyutta indiricem
  • Şimdi hayalet sürücünün 1.3gb'lık HDRip'ini indiriyorum. Bakalım yanı şekildemi olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Canér

Şimdi hayalet sürücünün 1.3gb'lık HDRip'ini indiriyorum. Bakalım yanı şekildemi olacak

Bunun için ayrı konu açarsan yardımcı olabiliriz.

HDrip, BRrip gibi ripler mkv olmadıkları için rahatça oynatır sistemin.
  • @GOGOMEZ
    Yinede herşey için çok teşekkürler hocam . Pcyi Upgrade edene kadar full download yaparım. Yazında full izlerim
  • Arkadaşlar bazı sitelerde kaliteli olarak 700 mb hd-rip filmler var mvk olarak sizce iyimidir normal dvdrip indiriyorm hep boyut aynı ama bu hd-rip.

Örnek görüntüler.

BLU-RAY FAN CLUB  --- Pc'de En Yüksek Kalitede Mkv Nasıl İzlenir?

• Ya hatta bunların görüntüleri 720p'lik videolardan bile daha güzel olabiliyor. Bende 2-3 aydır d-z0n3 ve prodji'nin tüm riplerini indiriyorum. Yaklaşık yarısı bitti sayılır
    quote:

Orjinalden alıntı: Photoshop ®

quote:

Orjinalden alıntı: SeRo-34

Artık HDDVD yada Bluray ripler izlenmeli. Yani 1-2gb arasına hddvd ve bluray ripler bulabilirsiniz. İllaki 4gb lık 720p leri indirmenize gerek yok araştırın daha ufak boyutta bluray ripleri illaki bulursunuz.

katılıyorum.açıkçası 720p ve üstü benim için çok fazla.
    1.45 - 2.20 gb arası olan D-Z0N3 ve Prodji grubunun 480p brriplerini indiriyorum.görüntü kalitesi ve boyut oldukça iyi.
    tek kötülüğü indirmek istediğin her filmin riplenmiş olmaması.

örneğin 1.45 gb boyutunda yes man filminin prodji ripinden bir görüntü:

bence gayet güzel ve yeterli...

• quote:

Orjinalden alıntı: Cane®

Arkadaşlar bazı sitelerde kaliteli olarak 700 mb hd-rip filmler var mvk olarak sizce iyimidir normal dvdrip indiriyorm hep boyut aynı ama bu hd-rip.

Örnek görüntüler.

• @gogomez
    Abi ben çıkıyorum hemen msn'e girebilirsen davetiye atarsın,sana ö.m atılmıyo bi türlü :S
  • orjinal bluray'i izleyince rip ile aradaki fark gerçekten azımsanmayacak kadar büyük (dark night) ben 2 hafta önce 8 mbit'e geçtim benim problemim indirecek orjinal bluray film bulamamak brrip olayına gelince özellikle acer x233h monitörü hepsiburada'dan ucuza kapatıp aldıktan sonra indirmişken 720p değilde 1080p olsun istiyor insan! ayrıca rapid üyesi olanlar rapidin özel indiriminden faydalanarak iyide bir bağlantı hızıyla 2-3 günde orjinal bluray indirebilirler!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khaos -- 7 Mayıs 2009; 0:37:16 >
  • Benim merak ettiğim husus , gogomez eklediğin görüntüleri pc üstündenmi veriyorsun yada panelden resminimi çekiyorsun....
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Am@deus

Benim merak ettiğim husus , gogomez eklediğin görüntüleri pc üstündenmi veriyorsun yada panelden resminimi çekiyorsun....

Bazen panelden bazen digi+foto makinadan ama çoğunlukla digi+foto misal Iron man ss vermiştim tamamiyle 8mp fotoğraf ile çekmiştim

Yok yukarda eklediğin ve L4000 topiğinde son eklediğin resimleri sordum...
  • Tamam anladım L4000 bağlıysa durum değişir tabi... Fotoğraf makınası bu kadar net veremez diye düşünmüştüm ,

Tabi 1.500 prof makınalar hariç
  • Fotoğraf makınaları daha karışık bir durum , 1.500 fiyatı

Gladiator.2000.720p.HDTV.DTS-ES.x264-ESiR 8gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 7 Mayıs 2009; 2:42:13 >
  • Evet yeni çektim esır yeni favorim zaten Km player standart ayarlarında vs vs işte Bluray olsa dahada net olabilirdi....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 7 Mayıs 2009; 2:55:06 >
  • quote:

quote:

Evet yeni çektim esır yeni favorim zaten Km player standart ayarlarında vs vs işte Bluray olsa dahada net olabilirdi....

Kesinlikle KM Yerine Neuview Kullansan çok daha iyi sendeki sistem tahminim çok çok iiki +Buda yeter diyosan sorun yok..zaten burda SS Verdiğin bu kare ile canlı izlemek arasında çok daha iyi görüntü vardır BD/Si çıksa tabiki daha verimli her yönüyle AC3 Sesten Truhd ye kadar ama ger görki sende biliyosun her bi gruba güvenmemek lazım Bu konuda

Am@deus

Artık sık sık görünmen lazım bu topiğe -hem fikir amaçlı hemde ss vermen için fikir konusuda şöle ..Bizlerin bilmediğini siz senin bilmediğini bizler detaylı olarak anlatır fikir alış verişi ve oldukça iyi paylaşımlar veririz yardımlaşmak her zaman iyidir sanal bile olsa-bazen bazı şeyleri unutmak iyidir

Neuview birazdan aratıcam sistem eh işte 4 gb ddr-3 8 destekli filan

AC-3 indirirken aradığım bir nokta oldu , Fıght club indirmiştim geçenlerde Bluray 12-14 gb bu kadar rezilmi olur bir gurup emeğime yazık

Valla benim bildiğim fazla birşey yok yinede burdayım bluray ss vericem uyuya kalmazsam ,

Herhangibi bir sorun geçmedi aramızda bunu böyle bil

• quote:

quote:

quote:

Evet yeni çektim esır yeni favorim zaten Km player standart ayarlarında vs vs işte Bluray olsa dahada net olabilirdi....

Kesinlikle KM Yerine Neuview Kullansan çok daha iyi sendeki sistem tahminim çok çok iiki +Buda yeter diyosan sorun yok..zaten burda SS Verdiğin bu kare ile canlı izlemek arasında çok daha iyi görüntü vardır BD/Si çıksa tabiki daha verimli her yönüyle AC3 Sesten Truhd ye kadar ama ger görki sende biliyosun her bi gruba güvenmemek lazım Bu konuda

Am@deus

Artık sık sık görünmen lazım bu topiğe -hem fikir amaçlı hemde ss vermen için fikir konusuda şöle ..Bizlerin bilmediğini siz senin bilmediğini bizler detaylı olarak anlatır fikir alış verişi ve oldukça iyi paylaşımlar veririz yardımlaşmak her zaman iyidir sanal bile olsa-bazen bazı şeyleri unutmak iyidir

AC-3 indirirken aradığım bir nokta oldu , Fıght club indirmiştim geçenlerde Bluray 12-14 gb bu kadar rezilmi olur bir gurup emeğime yazık

O grubun suçu değil. Orjinal Bluray'i sadece Almanya'da piyasaya çıktı ve görüntüsü anormal derecede kötü..

http://www.blu-ray.com/movies/movies.php?id=2230&show=review

Görüntünün aldığı puana bakın Şimdiye kadar 28 Days Later ile birlikte gördüğüm en kötü görüntüye sahip film Fight Club..

Hdtvriplerini indirirseniz daha çok memnun kalırsınız

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.