Şimdi Ara

Blu-ray film izlemeye değer mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DELL Inspiron 3542-B21F81C bir laptopum var, 15,6" ekranı var görüntü gayet güzel yani normal bir dizüstü bilgisayarın ekran kalitesi. 1336 x 768 ekran çözünürlüğü var bilgisayarın. Çok fazla film izliyorum ve görüntü-ses kalitesine aşırı takılıyorum. Görüntüsü kötü olan bir filmi izlemem için mükemmel olması lazım yoksa izlemiyorum, öyle düşkünüm kaliteye. 1080p filmler izliyorum ama bu aralar blu-ray disk ya da remux sunumları izlemeyi düşünüyorum. Bu ekrana sahip bir bilgisayarda görüntü kalitesi gözle görülür bir artış sağlar mı bana ? 45-50 GB filme değer mi ?

• sence 4 5 gb boyutundakı fılmle 40 50 gb boyutundakı fılm aynı olur mu goruntude devasa farklar olucaktır bunu anlamak ıcın led tv yada uhd yada 2k yada 1080p monıtore ıhtıyacınız var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Alessar

sence 4 5 gb boyutundakı fılmle 40 50 gb boyutundakı fılm aynı olur mu goruntude devasa farklar olucaktır bunu anlamak ıcın led tv yada uhd yada 2k yada 1080p monıtore ıhtıyacınız var.

bluray kalitesini çok iyi biliyorum fakat 50 GB bir filmi bir telefonda, düşük çözünürlük bir bilgisayarda ya da UHD bir TV'de izlemek aynı şey değil. Telefonda film izleyen birisi gidip bluray film indirmez 50 GB'lık.

Benim sorum 1080p olmayan bir laptopta bu fark çok belli olur mu ? Çünkü düşük çözünürlüklü ortamlarda örneğin 7" bir tablet olsun 720p film bile çok kaliteli gözükür ama tv'ye aktar aynı filmi çok kötü gözükür.

Sorum: bluray film 1080p olmayan bir dizüstünde üst düzey kalite verir mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mkirgiz27

quote:

Orijinalden alıntı: The Alessar

sence 4 5 gb boyutundakı fılmle 40 50 gb boyutundakı fılm aynı olur mu goruntude devasa farklar olucaktır bunu anlamak ıcın led tv yada uhd yada 2k yada 1080p monıtore ıhtıyacınız var.

bluray kalitesini çok iyi biliyorum fakat 50 GB bir filmi bir telefonda, düşük çözünürlük bir bilgisayarda ya da UHD bir TV'de izlemek aynı şey değil. Telefonda film izleyen birisi gidip bluray film indirmez 50 GB'lık.

Benim sorum 1080p olmayan bir laptopta bu fark çok belli olur mu ? Çünkü düşük çözünürlüklü ortamlarda örneğin 7" bir tablet olsun 720p film bile çok kaliteli gözükür ama tv'ye aktar aynı filmi çok kötü gözükür.

Sorum: bluray film 1080p olmayan bir dizüstünde üst düzey kalite verir mi ?

Vermez. Gidip 1080p ekranlı laptoptan izlersen zevkini alırsın dostum

• Yorumun için teşekkürler hocam. 1080p riplere devam o zaman :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.