Şimdi Ara

Blu-ray noktayı koyuyor. 5 blu-ray film bedava (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
2.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Neutral

quote:

Orjinalden alıntı: korayg

Kısaca bullshit diyorum Neutral...
    2500 x 30 = 75000 bir ayda..Deli satıyor olması lazım.Zaten kimsede inandırıcı bulmamış.
    Elite e photoshopla 3 kırmızı yapıp internete salan gibi bir psboy un sallamasıdır.

PS3 satışları 18 aylık 360 ın 3 de 1 i neredeyse ABD de..O nedenle bu tip kampanyalar yapmaya mecbur.Dahada çogalır yılbaşına yakın.E3 den sonra baya ihtiyacı olacak.Sadece Sony göstermeyecek E3 de.

Ee satılmış olan mevcut 10 milyon konsolu havuzamı aldın? Bu durumda deli satmasına gerek yok, zaten hali hazırda piyasada birsürü konsol var.. Sallamayı bilemem ancak olay Lee Sherman adında bir 360 sahibinin başından geçen bir olay. 360ının tamir süresinin uzamasın sonucunda, diretme sonucunda direk merkezden müşteri temsilcisinden aldığı bilgiye göre bu istatisiğe ulaşmış. Olayı xbox forumlarında da yazmış.. yani 2000 olmasın 1000 olsun günde olmasın haftada olsun.. Rakamlar gene çok gene çok

abicim 10 milyon cihaz UK demi satıldı ? Yani sen bu habere inanıyomusun ciddi ciddi ? Aynı haberi okudum yabancı forumdada.Inandırıcı bi haber degil
    Şu benim cihazda bi bozulsada gitsem bi Elite alsam ama bozulmadı gitti 18 aydır..O kadarda oyun oynadık
    Ayrıca şunuda düşünün, bu kadar arızalanan cihaz var ve yinede millet 2., 3. kere alıyor.Çünkü millet oyunlarından, servislerinden çok memnun.Bir sürü HD film, medya , demo cabası.Zaten bu arıza sorunu olmasaydı iyice rakipsiz olurdu.Kastimi yaptı MS nedir, rekabet olsun diye bilmiyorum.

• Promosyon yapmak satışlara güvenmemekten ileri gelir ki bu iyi birşey değil.
  • satışlara güvenmeyişinin tek bir nedeni olabilir buda piyasadaki oyun çeşitsizligi konsolun kalitesine bağlı birşey değil bence kimse ps3 ü kalitesiz diye almıyor diye birşey yok tek nedeni oyun secenegi cok az xbox360 da su anda harika oyunlar var ( graw2 için bile alabilirim param olsa) zamanla oyun sayısı ve çeşiti artınca bence bu tip promosyonlar son bulacaktır
  • quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

Promosyon yapmak satışlara güvenmemekten ileri gelir ki bu iyi birşey değil.

ne alaka...coca cola promosyon yapmıyor mu yanı.....dunyanın en buyuk sırketı kendıne guvenmıyor sonucu cıkıyor bu mantıkta
  • quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

Promosyon yapmak satışlara güvenmemekten ileri gelir ki bu iyi birşey değil.

Ne satışlara güvenmemesi ya blu-ray 2:1 katladı nerdeyse HD-DVD yi. Heralde 5:1 bekliyorlardı ondan güvenmiyorlar
  • +1907 @kralemre

bu bence bluray in HD dvd ye karsı bi kac adım daha öne gecmesini saglayacak bir olaydır ve biz acılan konudaki acıklamayı baya bi daraltmısız
    quote:

Blu-ray Disk Birliğinin kararıyla 1 Temmuz - 30 Eylül arasında bir blu-ray oynatıcı (buna PS3de dahil) alan herkese otomatik olarak 5 BD film bedava verilecek. Bu teklif diğer tekliflerlede birleştirilibiliniyor. Örneğin Panasonic DMP-BD10A alan bir müşteri toplamda 10 adet blu-ray filme ücretsiz olarak sahip olacak.

olay sadece ps3 için yapılmayacakmıs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.i.T.S -- 27 Haziran 2007; 16:12:34 >
  • Neutral, yedin bitirdin beni.. Benim acilen 30 eylüle kadar almam lazım makinayı.. Az buz değil 5 blu-ray film. Yaktın beni Artık tüm hedefim 30 eylüle kadar ps3, öne almam lazım planlarımı

Bu arada arkadaşlar, promosyon bir ürün satılamadığında yapılmaz sadece.. Hatta e hatta pazarlama mantığında aksine bir ürün iyi satıyorsa da yapılır, daha da iyi satması için. Neticede Porsche de, Ferrari de reklam yapıyor, TR televizyonlarında göremezsiniz ama yaparlar. Onlar da mı satmıyor? Abim çok önemli yapancı bir firmanın pazarlama müdürü, ordan biliyorum bazı detayları gayet yakından

Bu arada MS 360 için öyle kampanyalar yapıyorki avrupada aklınız durur, dakkabasşı reklam var mesela tvde. Özellikle lost planet reklamını her dakka görürdüm. Hele hele promosyon mu? Off diyorum.. 2 wireless, 2 oyunlu bundlelar 300 eurolara gitti bundan 7-8 ay evel.. yAni işin özü, promosyon olmazsa olmazıdır bu olayın..

• peki abicim biz yurt dışından alsak madem burada sony yapmıyor kampanyayı
  • quote:

Orjinalden alıntı: sagorap

satışlara güvenmeyişinin tek bir nedeni olabilir buda piyasadaki oyun çeşitsizligi konsolun kalitesine bağlı birşey değil bence kimse ps3 ü kalitesiz diye almıyor diye birşey yok tek nedeni oyun secenegi cok az xbox360 da su anda harika oyunlar var ( graw2 için bile alabilirim param olsa) zamanla oyun sayısı ve çeşiti artınca bence bu tip promosyonlar son bulacaktır

graw 2 bu hafta ps3 e çıkıyor dostum 360 a gerek yok
  • iyi hoş da rainbov six vegas daki karşılaştırmayı gördük bu da öyle olursa
  • Her sirket büyük yada kücük promosyonlar düzenler yeri geldiginde satmadıgı icin yeri geldiginde ise sahip oldugu iyi satıs grafigini daha yüksege tasımak icin yalnız soyle bir durum var Sony'nin satıs durumu iyi degil bunun üzerine bu kampanyalar olunca insanın aklına ister istemez satıslar kotu oldugundan dolayı promosyon yapıyor fikri geliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: korayg
    abicim 10 milyon cihaz UK demi satıldı ? Yani sen bu habere inanıyomusun ciddi ciddi ? Aynı haberi okudum yabancı forumdada.Inandırıcı bi haber degil
    Şu benim cihazda bi bozulsada gitsem bi Elite alsam ama bozulmadı gitti 18 aydır..O kadarda oyun oynadık
    Ayrıca şunuda düşünün, bu kadar arızalanan cihaz var ve yinede millet 2., 3. kere alıyor.Çünkü millet oyunlarından, servislerinden çok memnun.Bir sürü HD film, medya , demo cabası.Zaten bu arıza sorunu olmasaydı iyice rakipsiz olurdu.Kastimi yaptı MS nedir, rekabet olsun diye bilmiyorum.

yaw 10 milyon tabiki ingilterede satılmadıda bu adamlarında herbirtarafda merkezleri yok sonucta. Avrupa sınırları içinde ingiltere belki birde almanya merkez vardır. Tüm avrupa ve civarının yolladığı adres ya ingiltere merkez yada almanya merkezdir. İngilteredeki onarım merkezi diye ingiltere satışlarını baz alamayız yani onu söylemeye çalışıyorum neyse konu uzamasın

Promosyon en etkili reklamdır, var mı ötesi? Çarşıdan aldım birtane eve geldim bintane misali ne güzel işte bir alıyorsun içinden aynı paraya 3-4 çıkıyor

Adven, al sana ps3 alman için bir fırsat abicim işte 2ye 3 paylaşırız filmleri, merak etme 3 sana 2 bana Yalnız detaylarına bakmak lazım sayfadan abicim bi ihtimal filmleri yollama olayı olmayadabilir. Sadece anlamaşmalı magazalardan alınan ürünlerin yanında veriliyordur belki. Yinede bence webde bir sayfası olcak müşteri hangi ürünü aldığını, seri numarasını isim adres bilgilerini şusunu busunu girecek ve verdiği adrese film gönderilecek gibi ya bakalım

• işte biz türk insanı her promosyandan şüphe duyarız ama almadanda geçmeyiz sonuçta böyle promosyonlardan nasıl yararlanabilirizi düşünceğimize neleri tartışıyoruz gerçi bu konuya giren malum kişiden sonra tartışma olmasına şaşırdım dersem yalan olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BD2493A98 -- 27 Haziran 2007; 17:08:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: d@LBy

iyi hoş da rainbov six vegas daki karşılaştırmayı gördük bu da öyle olursa

ama graw 2 ps3 versiyonu daha iyiymiş oblivion örneği gibi
  • izmirde bir sonyy mağazasından ps3 alsam bu 5 blueray filmi de verecekler mi? aranızda gidip soran var mı acaba?
  • Nötro,

Ben 5 filmi izler veririm sana

Yav bence resmi olarak satılan tüm ülkelerde, resmi Sony bayiilerinde olur bu promosyon. Belki Teknosa gibi ayrı yerlerde satılan yerler katılmaz ama Sony bayiileri direk yapar. yapmalı, yapacaklar, yapın!!

• quote:

Orjinalden alıntı: Adventure

Abim çok önemli yapancı bir firmanın pazarlama müdürü, ordan biliyorum bazı detayları gayet yakından

abine söyle alıversin ps3
  • bu kampanya almanyadakı sony store ıcın gecerlı mi
  • Ps2'yi o almıştı zamanında
  • quote:

Orjinalden alıntı: sony555

quote:

Orjinalden alıntı: sagorap

satışlara güvenmeyişinin tek bir nedeni olabilir buda piyasadaki oyun çeşitsizligi konsolun kalitesine bağlı birşey değil bence kimse ps3 ü kalitesiz diye almıyor diye birşey yok tek nedeni oyun secenegi cok az xbox360 da su anda harika oyunlar var ( graw2 için bile alabilirim param olsa) zamanla oyun sayısı ve çeşiti artınca bence bu tip promosyonlar son bulacaktır

graw 2 bu hafta ps3 e çıkıyor dostum 360 a gerek yok

kesin bu hafta cıkaacakmı yaww umarım cıkar bi an önce adam gibi oyun yok oynicak

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.