Şimdi Ara

Blu-ray noktayı koyuyor. 5 blu-ray film bedava (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
2.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha evvelki gün ufaklığa karne hediyesi diye aldım yeni bir ps3
  • Canınız saolsun hocam

işte 5 filmi almak için doldurulması gereken form ve şeçilebilen blu-ray filmler;

Blu-ray noktayı koyuyor. 5 blu-ray film bedava

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neutral -- 27 Haziran 2007; 23:52:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vipracing

Daha evvelki gün ufaklığa karne hediyesi diye aldım yeni bir ps3

neden ?
  • olmadı ya, filmler yaramaz.Bluray lik bi Underworld görüyorum orada.Hadi efekt vs Resident Evil desekki film olarak çok iyi degil, olmamış liste..
    Kötünün iyisi olarak secsem Italian Job, Stealth, Resident Evil, Underworld, Pearl Harbor secerim..
  • Babel, Underworld, Transporter, Corpse Bridge, Resident Evil olsun benimki de lütfen.

• quote:

Orjinalden alıntı: korayg

olmadı ya, filmler yaramaz.Bluray lik bi Underworld görüyorum orada.Hadi efekt vs Resident Evil desekki film olarak çok iyi degil, olmamış liste..
    Kötünün iyisi olarak secsem Italian Job, Stealth, Resident Evil, Underworld, Pearl Harbor secerim..

sen vcd izlemeye devam et
  • quote:

Orjinalden alıntı: kelto3

quote:

olmadı ya, filmler yaramaz.Bluray lik bi Underworld görüyorum orada.Hadi efekt vs Resident Evil desekki film olarak çok iyi degil, olmamış liste..

Bu yorumdamı battı ? Süper filmler varda göremedikmi hayırdır..Sony ilede bi alakası yok oysa olayın ama hemen atılmışsın ön saflarda savunmak için, üstünede süper saçma bi yorum....DVD , divx vcd mi oldu ?

• Filmler traş

Corpse Bride ve Omen var benim için para verip alacağım film. Onun dışında Black Rain'i severim, ama o da bedava blu-ray diye, yoksa para verip almam. Underworld, Resident Evil ve belki de Transporter olur. Bedava olduğu için. Hani derlerya bedava olsa almam, ben işte anca bedava olsa alırım modundayım şu an

Operadaki Hayalet nasıl acaba.. Onu merak ettim.
  • liste budur bence

pearl harbor
    corpse bridge
    underworld
    italian job? olabilir
    transporter?? belki -- yeşil serideki filmlerin tadı yok

koraycım sen turuncu seriden 3 tane birden şeçmişsin.. Bi düzenle onları. Efruzcum sende ya backinsale'i yada jovovich'den birinden birini koy kenara. Backinsale'i seçmen tavsiye edilir
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kelto3

quote:

Bu yorumdamı battı ? Süper filmler varda göremedikmi hayırdır..Sony ilede bi alakası yok oysa olayın ama hemen atılmışsın ön saflarda savunmak için, üstünede süper saçma bi yorum....DVD , divx vcd mi oldu ?

amerikalılarin bi atasözü vardir bildinmi?
    neyse sen begenme yorum yapma madem kullanmion muhalefet olma

• blu ray olsun çamurdan olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Neutral

liste budur bence

pearl harbor
    corpse bridge
    underworld
    italian job? olabilir
    transporter?? belki -- yeşil serideki filmlerin tadı yok

koraycım sen turuncu seriden 3 tane birden şeçmişsin.. Bi düzenle onları. Efruzcum sende ya backinsale'i yada jovovich'den birinden birini koy kenara. Backinsale'i seçmen tavsiye edilir

Kişisel nedenlerden(!) dolayı Jovovich diyelim.

• The Devil Reject's filmini gordum yaws manyak bir filmdir sadece siddet ve kan Rob Zombie'nin yarattıgı bir efsane bir seri ama 2.filmi koymuslar ilk film neden YOOKKKKKK
  • keşke bogle gusel kampanyaları turkiyedede yapsalar
  • Yav altyazı olmadıkça neyleyim ben blu-ray i

Netten çekiyoruz nasılsa 1080p film, altyazıda hop yanına.
  • Altyazı derken?

Türkçe altyazı ve hatta Türkçe dublaj bile var yav. Ne olmaması..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Adventure

Altyazı derken?

Yani aldığımız filmlerin içinde Türkçe altyazı mevcut mu?

İnanamam da pek
  • quote:

Orjinalden alıntı: TµGy

quote:

Orjinalden alıntı: Adventure

Altyazı derken?

Yani aldığımız filmlerin içinde Türkçe altyazı mevcut mu?

İnanamam da pek

hiçmi dvd film almadın?

• Burdan alacağım filmler Resident Evil , Underworld , Pearl Harbor , The Omen ve The Italian Job olurdu.Keşke Silent Hill'in de Blu-Ray'ini verselerdi.
  • yav arkadaşlar Ultraviolet'i nasıl unutursunuz? dün izledim Blu-Ray'de böyle bi ayrıntı yok. listenize eklemenizi tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibolutionn -- 28 Haziran 2007; 11:58:57 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.