bana uygun fiyatlı blu-ray player lazım ama ilk şartım d/a conveter ses:24 bit görüntü:12 yada 16 bit değerinde olması lazım ilk şartım bu...
diğer istekelerim mümkünse cd sürücüsünden mkv leri dts li olanları sorunsuz oynatsın gerçi şimdiki cihazlarda hep koruma var sesi kesiyor... usb den bu işi yapsın yine kabulum çünki cihazı almamda ki sebep orjin blu-ray izlemek media player var mkv leri oradan devam ederim aslında istediğim çok basit birşey ama bu özelliğe sahip uygun fiyatlı bir cihaz bulamadım bu özelliği paylaşmıyolar yada ben bulamadım onun için emin olamıyorum varmı tavsiyeniz
özetle; amacım dts hd ma ve dolby true hd leri 24bit de dinlemek... görüntü 12 yada 16 bit olacak media player özelliği mkv vs açısından çok önemli değil media player var 3d özelliği olması ileriye dönük olur sistem 3d aslında ama projeksiyon olduğu için zahmetli iş zaten 3d yi önemsemiyorum smart olmasada olur vs... bence bu converter günümüzde çok önemsenmiyor ama bence önemli hatta olayın daha snr gürültü oranları var ama bunları firmalar hiç belirtmiyorlar tavsiyelerinizi bekliyorum
max bütçe 200 tl
yokmu cevap?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme